Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Podobnie słowotwór typu "poszłem" nie może być dowodem na przynależność do statystycznej grupy 2% z anomalnym zaburzeniem.

1 minutę temu, toptwenty napisał:

I trochę, na ogół bezwiednie lub w dobrej wierze, manipulujemy nim w stronę, którą sami uznajemy za właściwą. A dziecko się temu poddaje.

Rozumiem, że wg Ciebie osobę, która się potyka należałoby zglebować ponieważ na pewno chciała się położyć.

A co do 3 latków to na pewne nie kluczowe zachowania zwyczajnie nie podejmujemy reakcji.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

9 godzin temu, szymon1977 napisał:

Aktualnie 1 dziecko na 100 wychowywane jest niezgodnie z tożsamością płciową. Po zmianach 1 na 100 będzie wychowywane zgodnie z tożsamością. Sukces! 

Ps. A dokładnie to 4,6 na 100000 czyli 1 na 21739,1. No ale kto by się przejmowliczbami... 

1 godzinę temu, toptwenty napisał:

I trochę, na ogół bezwiednie lub w dobrej wierze, manipulujemy nim w stronę, którą sami uznajemy za właściwą. A dziecko się temu poddaje.

A później może się okazać, że bylismy w błędzie. 

"Może", czyli 1:21739,1 ?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 godzin temu, stench napisał:

ożsamość płciowa u takiego dziecka jest mocno określona i wszelkie zewnętrzne spaczenia są odbierane jako nienaturalne.

a ktos je bedzie spaczal i dlaczego?

9 godzin temu, stench napisał:

Dzieci w wieku 3 lat są na etapie maksymalnej nauki, w używanym słownictwie jeszcze długo mogą mylić pojęcia wczoraj/jutro , potwierdzenie faktu lub jego negacja, choćby w celu obserwacji naszej reakcji.

Nie możemy w związku z tym oceniać czy dany osobnik ma niewłaściwą ocenę dotyczącą własnej osoby.

nie mozemy ale jak zmienia to najczesciej pozniej kiedy juz wie o co chodzi..Wczesniej nasladuje.

40 minut temu, muls napisał:

nie mozemy ale jak zmienia to najczesciej pozniej kiedy juz wie o co chodzi..Wczesniej nasladuje.

Z filmików linkowanych przez Przemysława dowiesz się w jakim wieku pojawia się tożsamość płciowa.

- Kiedy dowiedziałeś się, że jesteś gejem?

- Wiedziałem to od zawsze.

-----

4 godziny temu, toptwenty napisał:

To mogłeś być Ty.

Tak, mogłem być. Ale szansa, że będę pozbawiony tożsamości płciowej to 1:21739,1. Za to szansa, że wmawianiem mi, że płeć jest czymś, co będąc dorosłym wedle kaprysu będę mógł sobie wybrać, zrobiono by ze mnie Adama C 1-go lub podobną karykaturę człowieka, na widok której ucieklibyście do kościoła, to 21739,1:1.

Gdzie zachwyty nad linkowanymi przeze mnie i Sławka dziećmi Waszej turbotolerancji?

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

wedle kaprysu

Otóż nie wedle kaprysu.

Skoro w dalszym ciagu, po tylu stronach dyskusji na tym Forum,  uważasz, że to kaprys, znaczy że temat Cię przerasta i nic z tego nie rozumiesz. 

Z mojej strony to wszystko.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Kiedy dowiedziałeś się, że jesteś gejem?

to z czym masz problem chlopczyku.Tu jest sprawa od samego poczatku jasna.?

2 godziny temu, toptwenty napisał:

Skoro w dalszym ciagu, po tylu stronach dyskusji na tym Forum,  uważasz, że to kaprys... 

Sory 20, ale to Ty nadal nie zauważyłeś, że czasem to niestety tylko moda i kaprys, zwłaszcza, gdy chodzi o idiotyczne teorie rodziców.

2 godziny temu, toptwenty napisał:

...temat Cię przerasta i nic z tego nie rozumiesz. 

-----

2 godziny temu, muls napisał:

to z czym masz problem

Z niczym. Przecierz pisałem, że jestem bi.

Teraz, szymon1977 napisał:

20, ale to Ty nadal nie zauważyłeś, że czasem to niestety tylko moda i kaprys, zwłaszcza, gdy chodzi o idiotyczne teorie rodziców.

nie chlopczyku bo rodzice to jednak nie sa idioci jak utrzymuja  tutaj zwolennicy likwidacji LGBT.

15 minut temu, muls napisał:

...rodzice to jednak nie sa idioci...

Ogólnie rzecz biorąc nie są. Chodzi o ten nikły procent ridziców idotów, którym Wy idiotycznie przytakujecie, czym na rodzicach nie będących idiotyzmem wymuszacie idiotyzm.

Bezpłciowe dzieci? Całe szczęście, że mnie wychowano zanim takie udiotyczne pomysły popularyzowano. Dziś już nie ma sztywnego podziału pomiędzy kobietami i mężczyznami, jest też świadomość, że tożsamość płciowa rozminąć się może z płcią morfologiczną i to w 100% wystarcza.

12 minut temu, muls napisał:

ani nie wiesz jaki to procent ani nie wiesz czego chca

Dokładnie wiem czego chcą, a procent na, szczęście jest nikły. Jak napiszę 1% to i tak będzie za dużo. Tworzyć dla 99% normę w oparciu o odmienny od nich 1%? Idiotyzm.

12 minut temu, muls napisał:

,a co tobie sie wydaje to moj kot tez tak ma.

Jak widać kot bywa mądrzejszy od właściciela. Skoro właściciel idiota? 

7 minut temu, szymon1977 napisał:

widać kot bywa mądrzejszy od właściciela. Skoro właściciel idiota? 

szymonku to naprawde jest mysl gimnazjalisty. I tak pozostawmy cie z nierozwiazanym problerm czy kot to idiota czy moze nie.

• Moderatorzy
35 minut temu, szymon1977 napisał:

Całe szczęście, że mnie wychowano zanim takie udiotyczne pomysły popularyzowano. Dziś już nie ma sztywnego podziału pomiędzy kobietami i mężczyznami, jest też świadomość, że tożsamość płciowa rozminąć się może z płcią morfologiczną i to w 100% wystarcza.

Najśmieszniejsze, że dzieciaki o tym nie wiedzą i same wewnątrz swojej grupy tworzą podziały na dziewczyny/chłopaki i choćby dzieci/dorośli.

• Moderatorzy

Jak przejmie rolę ojca? Tzn co żarówkę wymieni, albo psiknie w rowerze łańcuch smarem??? Gorzej jak dzieciak kilka razy zamiałczy i wygryzie z interesu kota.

2 minuty temu, stench napisał:

jmie rolę ojca? Tzn co żarówkę wymieni, albo psiknie w rowerze łańcuch smarem??

nie rznji kota.Beda sie bawic gdzie jedna jest ojcem a druga matka z obserwacji.Nalezy przerwac ,dac w dupe, zawiadomic ksiedza/

Godzinę temu, muls napisał:

I tak pozostawmy cie z nierozwiazanym problerm czy kot to idiota czy moze nie.

Z tego co o własnym kocie tu pisałeś wnioskuję, że jest on mądrzejszy od Ciebie.

54 minuty temu, muls napisał:

Co zrobic z tymi biednymi dziecmi jak dziewczynka przejmie role ojca. 

Nic Muls. Czasy, gdy coś się z tym robiło już dawno minęły. Nie po raz pierwszy pokazujesz, jak zgubne skutne poczyniły na Twojej głowie KK i PiS. Jesteś równie oderwany od rzeczywistości, jak radykalni zwolennici tych dwóch instytucji. I tak samo bezmyślny. 

Godzinę temu, stench napisał:

Najśmieszniejsze, że dzieciaki o tym nie wiedzą i same wewnątrz swojej grupy tworzą podziały na dziewczyny/chłopaki... 

Jeszcze śmieszniejsze, że nie przeszkadza im wpis metryce. Bywają chłopcy, co bawią się z dziewczynkami, i dziewczynki co bawią się z chłopcami. Jakoś nie przekłada się to na ilość osób transseksualnych.

2 godziny temu, muls napisał:

nie szymus czasy jakie prezentujesz juz dawno minely.

Tak. Po czasach ludzi mądrych i inteligentnych, nastały czasy mody na bycie podobnyn Tobie turbolerancyjnym idiotą.

Tekst z portalu WP pokazujący, że tolerancja jest bardzo  potrzebna i zazwyczaj daje dobre skutki.  Nikt nikogo nie krzywdzi, cała trójka (czy może czwórka) jest szczęśliwa, nie ma mowy o żadnej zdradzie.   

"Homoseksualny trójkąt

Mateusz i Krzysztof poznali się ponad 8 lat temu przez internet. Do spotkania nie doszło od razu. Obaj potrzebowali czasu. Pierwszy raz porozmawiali na żywo po półtora roku konwersacji w sieci. Od razu zaiskrzyło. Szybko się w sobie zakochali.Po 7 latach wzięli ślub. Potrzebne im było dużo odwagi, aby zrealizować swój plan. Na swojej drodze nieustannie napotykali przeszkody. Ślub za granicą to nie jest łatwy proces. Tym bardziej dla pary gejów. Musieli nagiąć rzeczywistość, aby otrzymać dokumenty o swoim stanie cywilnym.- Jak mówiliśmy, że potrzebujemy zaświadczenia do ślubu, to nikt nie chciał nam go wydać. W końcu powiedzieliśmy, że jedziemy do pracy – mówi Mateusz. Ślub odbył się w Danii, ponieważ tam można go wziąć najszybciej. W większości państw europejskich, które zezwalają na ślubu jednopłciowe, trzeba mieszkać wcześniej minimum rok. Dania i Szwecja tego nie wymagają. Podstawowych informacji o tym, co potrzeba do takiej ceremonii, udzielili im znajomi, którzy sami brali ślub za granicą. O reszcie dowiadywali się z urzędu miasta w Kopenhadze. Wysłali dziesiątki maili. W końcu się udało. Uroczystość była kameralna. Ze względów finansowych część rodziny i znajomych nie mogła się pojawić. Pojawili się świadkowie, jedna przyjaciółka, brat Krzysztofa z partnerką i mama Mateusza. Cała ceremonia została nagrana, a następnie pokazano 50 gościom na weselu, które odbyło się jakiś czas później w Krakowie. Ślub wzięli, ponieważ chcieli przypieczętować swoją miłość.  Mateusz ma świadomość, że być może nie współgra to ściśle z ogólnym zamysłem poliamorii, ale było im to potrzebne. Kiedy Krzysztof chorował i przebywał w szpitalu, Mateusz nie miał dostępu do żadnych informacji na temat stanu jego zdrowia. Teraz, w krajach, w których aktualnie przebywają, respektowane są ich prawa jako małżeństwo.

Poliamoria przyszła z czasem

Kiedy Mateusz i Krzysztof zaczęli się spotykać, nie było mowy o otwarciu związku. Mateusz nawet nie wiedział, że istnieje takie pojęcie. Wszystko wyszło bardzo naturalnie. Ostatecznie zdecydowali, że mogłaby dołączyć do nich trzecia osoba. Nie chcieli, aby to był ktoś przypadkowy.- To miało być miejsce dla kogoś specjalnego, szczególnego. Z kim połączy na głęboka przyjaźń – mówi Mateusz. Kiedy pół roku po ślubie wyruszyli w podróż po Europie i Ameryce Południowej okazało się, że znaleźli kogoś, kto idealnie do nich pasuje. Od 8 miesięcy w ich życiu jest także Will, który był wolontariuszem w hostelu w Chile. Mateusz i Krzysztof zatrzymali się tam na dwa dni. Ich pobyt przedłużył się do dwóch tygodni. Później sami znaleźli wolontariat w okolicy, aby być ciągle blisko.To Mateusz spotkał się z Willem jako pierwszy. Od razu jednak zadeklarował, że jest tutaj z mężem w podróży i jedyne, co może wchodzić w grę to związek poliamoryczny. Will był bardzo otwarty na tę koncepcję, aczkolwiek dopiero od Mateusza dowiedział się co to tak naprawdę oznacza.Całą trójkę połączyła miłość i zdecydowali się na wspólne podróżowanie. W ich związku wszyscy są na równi zaangażowani emocjonalnie. Mąż Krzysztofa ma jednak jeszcze jednego partnera pobocznego, którego poznał zanim w ich życiu pojawił się Will.- Partner mojego męża jest z Argentyny. Były warunki sprzyjające ku rozwojowi tej relacji. Co jakiś czas musieliśmy odświeżać wizę i Krzysztof jeździł raz na trzy miesiące do swojego partnera. Znam go i jesteśmy dobrymi przyjaciółmi.Chłopaki nie ukrywają tego, że żyją w związku poliamorycznym. Ich rodziny wiedzą, jaki wybrali sposób na życie. Nie wszystkim to pasuje, ale oni nie chcą zakłamywać rzeczywistości."

22 minuty temu, Pasqual napisał:

Tekst z portalu WP pokazujący, że tolerancja jest bardzo  potrzebna i zazwyczaj daje dobre skutki

Oczywiście, że tak. Tylko nie mylmy tolerancji dla czyjejś odmienności, z przytakiwaniem idiotyzmom - bo taka dziś moda, a powiedzieć "nie" to być zwolennikiem KK i PiS. Efekty takiej turbotokerancji linkowałem ja i Sławek. Naszym turbotolerantom jakoś "tak" przez gardło się nie przeciśnie, a na "nie" są zwyczajnie zbyt głupi.

• Moderatorzy
2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Tak. Po czasach ludzi mądrych i inteligentnych, nastały czasy mody na bycie podobnyn Tobie turbolerancyjnym idiotą.

Nie przesadzaj. Znasz mulsa i wiesz, że lubi się spierać po to by coś się działo. Swoje natomiast wie i swoje zdanie ma i często tak naprawdę inne niż próbuje czasem wciskać.

32 minuty temu, stench napisał:

Nie przesadzaj. Znasz mulsa i wiesz, że lubi się spierać po to by coś się działo. Swoje natomiast wie i swoje zdanie ma i często tak naprawdę inne niż próbuje czasem wciskać.

Nie, nie znam Mulsa. Mówisz wciska co innego niż myśli? Nie wiem. Ale bez wątpienia krytykuje co innego, niż ja piszę. Robi z siebie idiotę, więc go mam za idiotę. Nie idiotę jako człowieka, czy nawet forumowicza, a idiotę z punktu widzenia omawianych tu zagadnień. Walcząc o lajki sobie na to uczciwie zapracował. 

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

Tylko nie mylmy tolerancji dla czyjejś odmienności, z przytakiwaniem idiotyzmom - bo taka dziś moda, a powiedzieć "nie" to być zwolennikiem KK i PiS. Efekty takiej turbotokerancji linkowałem ja i Sławek. Naszym turbotolerantom jakoś "tak" przez gardło się nie przeciśnie, a na "nie" są zwyczajnie zbyt głupi.

chlopczyku mozesz rozwinac te mysl>>z przytakiwaniem idiotyzmom - bo taka dziś moda, a powiedzieć "nie" to >>> bardzo jest interesujaca fraza bo powtarzana juz pare razy z uporem maniaka.A wiec co to za idiotyzmy idace z moda ...ten powyzszy tekst o trojce gejow to jest to czy jeszcze cos innego.Bo widze ze nogi ci sie rozjezdzaja .

to ten tekst Pasqula to jest normal czy juz nowa moda?W krotkich zolnierskich slowach.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.