Skocz do zawartości
IGNORED

Związki partnerskie

Rekomendowane odpowiedzi

dowiedział, że jest produktem nasienia buhaja, homoseksualist, urodzony..>>>>.nic ciekawego.amerykanie juz to badali i nic niezwyklego nawet przy dwoch mezszczyznach nie wykryli.Nie wiem czy z buhajem tez czy homoseksulaisty ale sie nie interesowalem jako ze to idiotyzm.Ale jak ktos kce..czemu nie.To zwykle zreszta swiadczy o idiotach i ich pojmowania spraw gejow

Dosadniej, to chodziło mi nie o byka ale dorodnego faceta walącego co popadnie.

Powiedz, fajnie byś się poczuł. Czy badania obejmowały zdanie dzieci i dorosłych wychowanych w takich związkach. Skąd wieśz, że nie było to na zamówienie największego w USA lobby...

Amerykanie, to wszystko wyjaśnia... :)

Ale z problemem rosnącej otyłosci nie mogą sobie poradzić.

Nie rozumiesz jednej rzeczy w tym przypadku. Nie chodzi o gejów czy lesbijki ale o dzieci. A to im się odbiera prawo bycia "normalnym"

Edytowane przez jar1

muls

Zazwyczaj się dowiaduje.Dzięki życzliwym ...katoilkom.

jar1

Czy ci dorodni faceci( oj odczytuję fascynację!) walący co popadnie to tylko homo?Hetero już nie?

Pytanie dlaczego dziecko ma sie dowiedziec??Bo jakis usluzny katolik doniesie....

A Ty pewny jesteś? A jakby to było możliwe, to też byłbyś pewny?

Wiesz coś o tym, czy tylko filozofujesz z pozycji tego, co go już nie dotyczy... tak jak staruszki o aborcji.

Oprócz katolików sa już badania genetyczne i badania krwi dostępne przy różnych okazjach. Oraz coś takiego jak lekcje biologi w szkłach na którch dzieci się dowiadują że raczej nie mogły powstać z dwóch mam lub dwóch ojców.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Jestem pewien, że wiekszość tu piszących wychowała się w rodzinie hetero.

Jesteś pewny, że to taki raj?

Z racji zawodu przez 30 lat poznałem setki takich "normalnych" rodzin. Rzygać się chce.

dzieci topione, dzieci dzgane, dzieci wyrzucane, dzieci duszone, dzieci maltretowne etc.Normalna normalnosc heteroseksulana.Jak sie chce miec dzieci bardzo, to juz nie tak sie to odbywa.

Edytowane przez muls

Jesteś pewny, że to taki raj?

Z racji zawodu przez 30 lat poznałem setki takich "normalnych" rodzin. Rzygać się chce.

A czy z racji zawodu poznałeś wiele takich nienormalnych rodzin które wszystkie były normalniejsze od tych normalnych???

dzieci topione, dzieci dzgane, dzieci wyrzucane, dzieci duszone, dzieci maltretowne etc.Normalna normalnosc heteroseksulana.Jak sie chce miec dzieci bardzo, to juz nie tak sie to odbywa.

Faktycznie tak jest . Dołączmy do tej listy dzieci pedałów i lesbijek. Wyleczmy syfa cholerą.

Jednak musi być o tej adopcji?Trudno.Co do adopcji przez homo to nie mam jeszcze określonego zdania.Ale tak sobie myślę,że mimo wszystko to jednak dom dziecka jest najgorszym rozwiazaniem i ostatecznością.

Poza tym wbrew tej całej burzy medialnej to byłoby to zjawisko marginalne.No i nie mamy doświadczeń.

i byc moze wyjdzie cos z tego dobrego.Nie jestes najgenialniejszy z uwagi na parking twojego fiuta.

qubric.Zaden dom dziecka nie zastapi nawet pojedynczego ojca chcacego dziecka a co dopiero dwoch.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

W Polsce znałem tylko dwóch gejów. Byli to uczciwi i honorowi ludzie. Poznałem ich w ciężkich warunkach, bo w wojsku. W przeciwieństwie do wielu "wspaniałych" heteryków nie dali się ześwinić. A mój kumpel z ogólniaka, modelowy heteryk, kablował na kolegów (w tym i na mnie), aby się zasłużyć i pojechać na przepustkę do żoneczki, zamoczyć kija. W czasach nam nieco bliższych został najsłynniejszym komornikiem w Polsce.

Ale mam wielu znajomych za granicą, bywam w różnych krajach. Z informacji i obserwacji wiadomo, że czasem homoseksualiści wychowują dzieci ze swych poprzednich nieudanych związków. Ale generalnie wcale nie palą się aż tak bardzo, żeby adoptować dzieci, jak to zwolennicy PiSu chcą nam wmówić.

Pamiętam, jak to straszono nas eutanazją w Holandii i jak to biedne dziadki i babcie chyłkiem przemykają pod murami domów wieczorem, żeby tylko się nie rzucać w oczy. Pojechałem do Holandii, było to późną wiosną przed naszym wejściem do Unii. Na campingu sporo camperów, a w nich sobie emeryci relaksują się i wcale nie wyglądają na przerażonych. Weseli, przyjaźni, chętni do rozmowy, mało tego - mówili, że w Polsce się wiele zmieni na lepsze, jak za te kilka dni będziemy w Unii. I mieli rację. ;)

dom dziecka nie zastapi nawet pojedynczego ojca chcacego dziecka a co dopiero dwoch

Pojedynczy nie dostanie. Po czterdziestce tez nie dostanie nawet z dwiema żonami :-).

Ale dwóch jako, że są bardzo uciśnieni i nie mogą być dyskryminowani, może już dostać?

no cóż. W takim razie trzeba będzie się ujawnić :-)

W Polsce znałem tylko dwóch gejów.

uczyłeś ich dzieci???

Oprócz katolików sa już badania genetyczne i badania krwi dostępne przy różnych okazjach. Oraz coś takiego jak lekcje biologi w szkłach na którch dzieci się dowiadują że raczej nie mogły powstać z dwóch mam lub dwóch ojców.

Z dwóch ojców to akurat w ekstremalnym przypadku mogą. Ciąże bliźniacze z dziećmi od dwóch ojców się zdarzają podobnie jak chimeryzm.

mówili, że w Polsce się wiele zmieni na lepsze, jak za te kilka dni będziemy w Unii. I mieli rację. ;)

no pewnie 3 miliony wy***rdoliło w ciagu czterech lat z tej oazy wolności antykomunistycznej :-)

Z dwóch ojców to akurat w ekstremalnym przypadku mogą. Ciąże bliźniacze z dziećmi od dwóch ojców się zdarzają podobnie jak chimeryzm.

Chodziło o dwóch tato-mamy. Jebał nie jebał dzieci nie będzie. Jeden musiałby mu wmawiać ze jest z pierwszego małżeństwa żeby uwierzył, że to możliwe. Dziecku nikt nie musi opowiadać ze jest adoptowane samo się dowie, najczęściej przypadkiem. małym dzieciom tak do 6-9 lat zasadniczo jest wszystko jedno. Tatą i mamą sa dla niego osoby które widzi na co dzień. Dzieci samotnych rodziców w tym wieku mają też same dazenia do "uzupełnienia" sobie rodziny o tatę lub mamę.

Nie sądzę żeby dziecko jednej matki lub jednego ojca wykazywało dążność do uzupełnienia rodziny o drugiego tej samej płci.

nawet jeśli w wieku dorastania wykaże skłonności homoseksualne.

A ty nie?

Staram sie nie powtarzać bezmyślnie banialuków medialnych nakręcanych przez interesy partii politycznych i KK i nie dawać się wpychać w jakąkolwiek wybudowaną przez nie barykadę. Patrzę na te sprawy selektywnie.

Moje zdanie w ostaniej części dyskusji dotyczyło dzieci a nie związków partnerskich.

jak zycie uczy dzieciom raczej potrzebna jest miłosc a nie wiedza.Dopiero potem dorosli wiedza lepiej.

No, powiedział najwięcej obdarzony miłościa uzytkownik AS :)

Edytowane przez jar1

Osobiście jestem przeciwny adopcji przez pary homoseksualne i nie dlatego , że brakuje im kompetencji czy troskliwej miłości lecz dlatego , ponieważ stawiają swoje dziecko (adoptowane) w niezręcznej sytuacji , tzn. jak dziecko , zwłaszcza w Polsce ma oznajmić kolegom i koleżankom w szkole , że ma dwóch tatusiów ?

Piotr

No więc jaka masz pewność,że para hetero będzie lepsza do adopcji od homo?Bo ja nie mam takiej pewności.To było do jara.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.