Skocz do zawartości
IGNORED

projekt nowej ustawy....co o tym myślisz ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Zwisa mi to.

więc się bujaj

przecież to ten od ufoli.

niezależna.tv - telewizja niezależna od rozumu.

SPISEG proszę państwa.

trollu, tu nie idzie o to kto mówi, a o to, o czym mówi.

Gość

(Konto usunięte)

Ten facet ma dar. Potrafi nawijać dłuższy czas nic konkretnego nie mówiąć.

Ciekawi mnie też, czy jadąc autobusem nie ma on czasem wrażenia, że ktoś za nim stoi.

przyznam rację, facet jest irytujący, chce być ważniejszy od tego co mówi, ale, można tę ustawę przeczytać samemu, bez słuchania innych. Pisze w niej jak byk, że to nie żarty.

pjonty rozbiur polski!!!! Zrupmy coś s tym!!!!1111

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Jeśli by wziąć pod uwagę i ten temat, to można śmiało tworzyć kolejną teorię.

cyt " ....Rusza kwa­li­fi­ka­cja woj­sko­wa. Przed ko­mi­sje muszą się sta­wić dzie­więt­na­sto­lat­ko­wie. Do kwiet­nia prze­ba­da­nych zo­sta­nie 280 tys. osób...."

za http://facet.onet.pl/od-a-do-z/g3pdx

Powinno teraz już paść pytanie, czy syn będzie strzelał do ojca, gdy łamaną polszczyzną padnie rozkaz dowódcy - "ognia" ?

Powinno teraz już paść pytanie, czy syn będzie strzelał do ojca, gdy łamaną polszczyzną padnie rozkaz dowódcy - "ognia" ? ..>>>.tylko powtarzam jako arcyciekawa mysl warta powtarzania .Autorowi jak widac łamie sie ze wzruszenia glos.MYsle ze to jeszcze nie etap jazdy na sygnale.

nie wiem co to za ustawa bo ta mysli przebila wszystko.Mysle ze nawet samego autora ktory teraz pewnie...dogorywa.

Gość

(Konto usunięte)

nie wiem co to za ustawa bo ta mysli przebila wszystko.Mysle ze nawet samego autora ktory teraz pewnie...dogorywa.

masz możliwość, inaczej będziesz bredził nie wiedząc o czym.

http://stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2013/02/projekt-ustawy.pdf

Gość

(Konto usunięte)

tym niemniej, by tak powiedzieć, należy mieć wiedzę o tym, czego wypowiedź dotyczy.

Lecz, nie wypada się upierać i upominać o logiczne postępowanie, jeśli z góry deklarujesz, że nie przeczytasz, ale opinię o tym czego nie znasz, masz gotową.

W tym temacie twój udział się skończył, gdyż ponad to, by nie wyjść na kompletnego durnia, niczego więcej powiedzieć już nie wypada.

masz możliwość, inaczej będziesz bredził nie wiedząc o czym.

Ukryta Zawartość

dobry ,a ja powiem stop kazik-t..... zanim cokolwiek czytaj nie tylko broszury o złym żydzie i dobrym księdzu

Ukryta Zawartość

niezalezna.tv

stopsyjonizmowi.cośtam

niepoprawni.pl

a w innym wątku:

globalnasciadomosc.com

Kaziku, czym nas jeszcze zaskoczysz? Powszechnym ujawniwniem UFO? Ale my już to wiemy. They'r watchin' us.

Radzę przeczytać uzasadnienie projektu. Jest tam jasno opisane, że to nie jest żadne nowum, a operacje takie mogły być prowadzone już wczesniej na mocy prawa miedzynarodowego. Obecna ustawa ujednolica procedury i uprawnienia.

Czyli bicie na alarm teraz to tak naprawdę... bicie piany (jak się okazuje).

Powrót po dłuższej przerwie...

Gość

(Konto usunięte)

Czyli bicie na alarm teraz to tak naprawdę... bicie piany (jak się okazuje).

to wskazanie tego co jest i co ewoluuje i w jakim kierunku. Po prawdzie, tych najważniejszych ustaleń nie znamy.

dobry ,a ja powiem

mówisz, lecz pomijasz fakt, że wskazany link to plik pdf zawierający treść projektu. Jest bez znaczenia z jakiej strony on "wyszedł", mogła to być nawet strona GW.

Ja tu widzę więcej nadinterpretacji niż samego realnego zagrożenia wynikającego z przyjęcia tej ustawy. Z takim podejściem dostaniemy kiedyś w restauracji łyżkę do kotleta.

My ją już dostaliśmy, tylko niektórzy o tym jeszcze nie wiedzą.

[/quote ale kotlet macie czyli wszystko w porzadu.Lyzka prznynalezna jest do stanu..widocznie widelec to dla was za duzo..

Gość stary bej

(Konto usunięte)

muls, musisz łazić za mną po całym forum i komentować moje wpisy ?

Mam swoje zdanie w tym, i wielu innych tematach i nie życzę sobie abyś komentował to co napisałem.

Jeśli chcesz się wypowiedzieć i tu, to napisz coś od siebie.

Ja się z twoim zdaniem mogę nie zgadzać, ale uszanuję je.

trochu chiba przesadzasz.Bocznica i temat wzmacniacz to nawet nie pol.Nie jest to fascynacja osoba ale fascynacja glupotami ktore piszesz.Nie jestes wyjatkowy.Mam jeszcze pare postaci...fascynujacych.

bardziej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.