Skocz do zawartości
IGNORED

"To juz jest koniec ....."

magic

Rekomendowane odpowiedzi

eeeeeeee........., hipotetycznie upada katolicyzm i co dobre religie to protestantyzm i prawosławie ? czy może islam ? najpewniej dobry będzie judaizm :)

tyko upadek wszelkich religi i uznawania bóstwa może nas uwolnić od nienawiści, antagonizmów i chęci manipulacji - a to może nastąpić tylko jeśli kontakt z obcą , mądrą , silną i dobrze do nas nastawioną cywilkzacją dojdzie do skutku i poprostu zostaniemy wszystkiego nauczeni jak dzieciaki w szkole

A jeżeli okaże się , że kosmici są jeszcze gorsi od wszelakich religii ?

Dobre drzewo (religię ) można poznać po dobrych owocach (dobrych uczynkach )

I Rydzyk całujący "czarną" dłoń .

Dla pieniędzy , ojciec dyrektor był by gotów pocałować nawet czarną dupę !

23031970 - która religia jest w takim razie prawdziwa? W moim przekonaniu religie ex definitione są złem i służą tylko jako znakomite narzędzie do kontroli ludzkich umysłów i zachowań.

Dlatego dla mnie są tylko dwie religie : dobrzy i źli ludzie , co do reszty Twojego stwierdzenia całkowicie się zgadzam !

" Panta rej "

Nie było nas , był las , nie będzie nas , też będzie las , panta rhei .......

początku tzw. świata naukowcy nie mogą się doliczyć a co dopiero końca . Proroctwa ? to najczęściej oszustwa , manipulacje i inne przękrety . Nikt niema wiedzy o dalszej perspektywie a gdyby miał nie ogłaszałby jej w mediach .

Dlatego do przepowiedni Nostradamusa , Królowej Saby , Proroka Malachiasza , wizji fatimskich podchodzę z dystansem , jedynie Biblia jest dla mnie autorytetem w kwestii wizji przyszłości świata .

Wedle tychże już po JPII miał być wybrany Murzyn.

A głowa murzyna w herbie Benedykta ? Koincydencja , być może aczkolwiek skłaniająca do zastanowienia .

Piotr

Może zapytaj kosmitów ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotr

Można też założyć, że obecny model KK przestaje się opłacać i trzeba wymyślić coś nowego. Kryzys światowy, biznes idzie w dół, interes przestaje być dochodowy to i czas na reformy. Kto to wie o co chodzi??? Jestem za nie mieszaniem wiary i jej potęgi z interesem KK.

Parker's Mood

Cóż , skandale pedofilii w łonie kk , hipokryzja , umiłowanie zbytku nie przysłużyły się kościołowi i nie przydały mu nowych wiernych , wręcz przeciwnie .

Bóg nie ma nic wspólnego z kk , czego niebawem dowiedzie sam Jezus Chrystus .

Piotr

To nie będzie koniec świata jako takiego tylko koniec kk.NARESZCIE!!!Szwab wiedział,że tego gnoju nie da się dalej ciągnąć i podniósł rączki do góry.Nasz męczył się do końca i głupa rznął,że jego kościołek jest cacy i w tej wierze odszedł...

Kradniesz mi myśli. Wybaczam Ci.

w dniu 21-12-2012

na niebie...

Zdjęcia pana Michała Kurc

Dzień 21 grudnia był podobny do wczorajszego - może bardziej słoneczny, choć moja "pogodynka" wskazywała na pojawienie się chmur. I tak się stało. Zachmurzyło się. Podczas obiadu spojrzałem przez okno i powiedziałem do Żony - słoneczko mówi nam do widzenia - zaświeciło grudniowym kolorytem - jednak za chwilę nietypowo, ciekawie i intrygująco - w dniu, który był ostatnim dniem w kalendarzu Majów - co miało to oznaczać? Jak wielu mówiło: to może być "koniec świata".

Ukryta Zawartość

Widok z mojego balkonu na zachodzące słońce. Godz. 15:21

Pierwszy raz mam możliwość oglądania tak nietypowego zachodu...

na_niebie_003.jpg

... Godz. 15:22.

na niebie

Po zniknięciu tarczy

nagle wystrzelił ku niebu

słup czerwonego światła

- jakby wskazówki zegara ustawione na godzinie zero

Znaki na niebie...?

Czy jedno z wielu zjawisk

zauważone z mojego balkonu

utrwalone na krzemie

21 grudnia 2012 roku?

Odpowiedź jest w pytaniu: Czym jest "koniec świata"?

na_niebie_004.jpg

Godz. 15:22.

Obraz poddałem obróbce - pasteryzacji i otrzymałem ten ciekawy obraz.

na_niebie_007.jpg

na niebie 21 grudnia 2012 roku...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Tak, ten zachód słońca to zwiastun końca świata. Jeśli obraz poddamy zamarynowaniu, to wyświetli się dokładna jego data.

(Amerykanie nigdy nie zniosą dla nas wiz, oni nas się boją)

Tak, ten zachód słońca to zwiastun końca świata. Jeśli obraz poddamy zamarynowaniu, to wyświetli się dokładna jego data.

Ty , to powiedziałeś ! Autor zdjęć nie jest o tym przekonany , jedynie dopuszcza taką ewentualność ale każdy widzi to , co chce zobaczyć .

Pewnie dlatego , że 95 procent Polaków , to katolicy .

Piotr

A ja bym chciał aby papieżem został ojciec dyrektor , żydzi , PO , SLD , homoseksualiści na dzień dobry byliby ekskomunikowani , oczywiście w imię miłości chrześcijańskiej .

Stolicę Apostolską przenieśli by do Lichenia , już widzę oczyma wyobraźni te tłumy z całego świata nabijające kasę dyrektorowi .

Piotr

Żydzi z dużej litery.

Niekoniecznie...

żyd występowanie: Słownik ortograficzny języka polskiego - wyd. Muza 2001, 2005, 2006 - T. Karpowicz odmienność: tak N żydach, żydami, żydom O żyda, żydem, żydowi, żydzie T żydów q żydzi s żydy

znaczenie:

1. wyznawca judaizmu;

2. potocznie, pogardliwie: osoba skąpa;

3. potocznie: osoba chytra, sprytna, zawsze patrząca na swój interes[/size]

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

<br />Faktycznie  ,   szybko  pisałem   ,  niemniej  przepraszam  wszystkich  Żydów  .<br />
Całe szczęście,że przeprosiłeś numerek,już kroiła się afera.

Muls mógłby nawet wrócić z delegacji....na księżyc.

nie tak dawno szok z Grodzką na wicemarszałka a teraz możliwy czarny papież . I do kogo się o pomoc modlić ?

Nasz papież pokazał całemu światu jak stary człowiek powinien umierać - w domu, w gronie najbliższych, w każdej chwili gotowy na śmieć.

Benedykt XVI pokazał jak człowiek władzy może odejść ze sprawowanego urzędu - z honorem, szacunkiem. Dziwna i niezrozumiała jest krytyka Jego decyzji. Żadną miarą nie da się Jego porównać do "Naszych" polityków - kijem nie można Ich odpędzić od władzy. Są oni jak świnie przy korycie - odgonisz z jednej strony to zajdzie z drugiej. To jest chore, czemu nikt tego nie potępia?

To jest prawdziwy koniec świata.

Całe szczęście,że przeprosiłeś numerek,już kroiła się afera.

Muls mógłby nawet wrócić z delegacji....na księżyc.

Przeprosiłem , ponieważ nie jestem antysemitą . Pan Muls faktycznie mógłby wrócić z księżyca , gdyby nań w ogóle poleciał .

Wow! Łał! Ho! Kserokopiarka ma swoje zdanie???

Na serio myślałeś , że jesteś jedyną kserokopiarką na forum ?

Piotr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.