Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rydz

(Konto usunięte)
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Jak żel spod prysznica nie przeszkadza to ZAGRA tak, że gacie zrywa. WTF? Konstruktor kazał wygrzewać sprzęt pod prysznicem?

To jakiś Matrix. Połykasz pigułkę ZAGRA i wpadasz w ciąg nieprzychylnych zdarzeń.

Omen, jesteś już zbanowany?

Ja jestem kulturalny :)

Coś pomyliłem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tam jest napisane Dracul, nie Darkul. Chyba, że chodzi o coś innego.

Wykonanie to zwykły wzmacniacz, a nie dzieło, więc mistrz go raczej nie dotknął.

Ukryta Zawartość

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Nazwał tak wielokrotnie nagradzany przez Ministerestwo Obrony Mongolii wzmacniacz, którego schemat udostępnił w DIY i ludki sobie klecili różne wariacje na temat.

Znaczy się zrobił to darmowo i charytatywnie ? Pan Darek to równy gość.

Mistrz mógłby HQ udostępnić schematy jego wzmacniacza, może szybciej by sobie zrobił, może też w różnych wariacjach.

rydzu, i to i tamto to kafki, tylko tyle ze cos zwane Dracula to jest zrobione wg udostepnionego przez pana Darka schematu... poszukaj sobie na AS na temat draculi...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

rydzu, i to i tamto to kafki, tylko tyle ze cos zwane Dracula to jest zrobione wg udostepnionego przez pana Darka schematu... poszukaj sobie na AS na temat draculi...

I wszystko wskazuje na to, że dzisiejsze komercyjne wzmacniacze, to nic innego jak dracula w mostku symetrycznym.

Pierwotnie, to Darkul miał przyjechać do HQ150 i podłączyć całe to głośnikowo-elektroniczne ustrojstwo, a potem skalibrować i dostroić aktywne zwrotnice do głośników i pomieszczenia. Czy ten punkt umowy dalej obowiązuje?

Zdaje się, że w ramach tzw "obopólnych korzyści" i na skutek "ewolucji uzgodnień" tę fazę projektu Pan Darek przekazał skwapliwie Panu Kulturalnemu do samodzielnej realizacji.

cos zwane Dracula to jest zrobione wg udostepnionego przez pana Darka schematu...

Ach, normalnie cały Pan Darek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Zdaje się, że w ramach tzw "obopólnych korzyści" i na skutek "ewolucji uzgodnień" tę fazę projektu Pan Darek przekazał skwapliwie Panu Kulturalnemu do samodzielnej realizacji.

Może być "śmiesznie", HQ150 sam przyznaje, że jest w kwestiach technicznych zupełnie zielony.

I jak nie daj Bóg coś nie zagra w ogóle albo "trzaśnie" po tygodniu to DarKul będzie miał świetny pretekst, żeby się wymigać z serwisu.

Sprytny jest gość, nieźle to sobie wymyślił.

Wygląda, że promocja mineła :)

Słuchaj, przecież ty jesteś sporo starszy stażem, to ja powinienem się ciebie pytać :)

Straszna gapa ze mnie, przegapiłem narodziny wielkiego człowieka na AS :(

Czy w tytule powinno znajdować się sformułowanie zagra? Imho jest to trochę naciągane...

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Czy wy czujecie rozbawienie czytajac "pan Darek"? ;)

ten zwrot jest sympatyczny, okazujący szacunek (zasłużony, niepodważalny) Konstruktorowi oraz nasz ciepły, przyjacielski stosunek do Pana Darka, przecież o to chodzi?

ten zwrot jest sympatyczny, okazujący szacunek (zasłużony, niepodważalny) Konstruktorowi oraz nasz ciepły, przyjacielski stosunek do Pana Darka, przecież o to chodzi?

Zgadza się.

Kultura Panie, kultura.

Czy wy czujecie rozbawienie czytajac "pan Darek"? ;)

pisałem już kiedyś :)

...

W ogóle mnie zastanawia wyrażenie "Pan Darek" - co najmniej śmieszne ono jest - gość robi sobie za przeproszeniem jaja ze swoich klientów a oni mu przez Pan jeszcze piszą.

----------------------------------------------------

niestety, ta przygoda / nowela już się skończy niebawem, dzisiaj do południa Pan Darek wysyła sprzęt do HQ150 (to pewne). Zwolennicy firmy ZAGRA nie piszą w tym wątku, może HQ150 rozkręci ten temat, jak podłączy swoją elektronikę do kolumn...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

niestety, ta przygoda / nowela już się skończy niebawem, dzisiaj do południa Pan Darek wysyła sprzęt do HQ150 (to pewne)

No trudno się mówi.

Pobawili się, pośmiali, teraz nadszedł czas się zesrać z zazdrości...

Już niedługo....

CBA postawiło zarzuty Dariuszowi K.

z4552106Q.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W DHLu siedzą już jak na szpilkach czekając na telefon od Pana Darka, a kurier nie spał całą noc.

to chyba nie DHL, a poczta... dodatkowo sie chyba zawiesila z wrazenia...

HQ150

Użytkownicy

2256 postów

Napisano dziś, 12:47

No dostałem numer przesyłki.

Z tym że wyszukiwarka pocztowa takiej przesyłki nie widzi.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.