Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie co będzie następne? Był paproch były lewe kwity wysyłki, były lewe foty środka, były lewe foty lakierni...

Ja tylko czekam za gratisową końcówką mocy do kina kościelnego... yy wróć domowego

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

".Dźwięk na poziomie nieosiągalnym przez system pasywny.Nie umiem tego opisać ..Niesamowita energetycznośc przekazu,dźwięk podzielony,pokrojony jak nożem."

Jest to fragment opisu brzmienia zestawu HQ150 sporządzony przez kolegę będącego podczas jego odsłuchu u HQ.

Taka sygnaturę brzmienia można uzyskać za pomocą wydajnego wzmacniacza z podpiętymi wysoko efektywnymi kolumnami estradowymi. Mogą być JBL.

Bas ze skrzyni z Golfa III jest najlepszy na świecie, zwłaszcza w opinii tych, co na tych samych cudakach starają się cokolwiek usłyszeć u siebie w domu, a jednocześnie podejmują rozpaczliwe próby pozbycia się sprzętu zagry wystawiając go w ogłoszeniach. Lepszego momentu niż prezentacja kolumn "designed by zagra, made by hajkju" już nie będzie, wiadomo było że się bobonerek z panerajem uaktywnią, ba, nawet sam Pan Darek odnotował tryumfalny powrót do kulturalnego wątku, niczym lemur na lektyce niesionej przez trzech klakierów.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

wiadomo było że się bobonerek z panerajem uaktywnią, ba, nawet sam Pan Darek odnotował tryumfalny powrót do kulturalnego wątku

Oprócz tych wyżej wymienionych to tam w ogóle może ktoś jeszcze pisywać?

To w końcu kroi czy walcuje?

Zestaw oczywiście bo Pan Darek to wiadomo - bardziej kroi :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

taki tam tylko mały zbiorowy onanizm nad car-audio, może dzięki temu kolumny bobonerka pójdą nie za 500 ale za 600 zł

To ja się poświęcę i je kupię za 700zł.

Oby tylko przestali pier**lić te kocopoły.

Ciekawe jak teraz się czują ci, co to twierdzili, że nie da się zdalnie, tzn. metodą wirtualno-telepatyczną, zaprojektować najwyższej klasy aktywnego systemu. Pewnie mają się z pyszna. Szkoda tylko, że ojciec tego sukcesu jeszcze nie słyszał "swojego" dzieła, aczkolwiek myślę, że całość brzmi dokładnie tak, jak to sobie mistrz wyobraził.

No to nie pozostaje nic innego jak : sprzedajemy swoje śmieciowe sprzęta i robimy zbiorowe zamówienie u Megakomplikatora. W końcu przy seryjnych zamówieniach cena powninna spaść z 13500zł na jakieś 700zł bo tyle to warte.

A juz rozwaliło by mnie jak Elb sprzedałby cały swój pożyczony majdan i wstawił do swego idealnego pokoju odsłuchowego Zagre IV i stwierdził ,ze te wszystkie Dcs i inne Hi endy nie umywaja się do tego.I ,że tyle lat w błędzie żył.....

A mnie się coś widzi, że całe to towarzystwo z wczorajszo-nocnych odsłuchów po mozolnym przestawianiu ciężkich głośniko-parawanów po prostu zaległo w odsłuchowym łożu i zasnęło.

Pozazdrościć im tylko wypada pięknych melomańskich snów.

Bobonerek dziś o szóstej rano (?) w wątku "kulturalnym":

"...robi się niesamowicie emocjonalnie i energetycznie a zrazem z kulturą i na poziomie..."

A jakże miałoby być inaczej? :))) "Kultura" kneblowniczego, hehe - nowe zjawisko socjopatyczne.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

"...robi się niesamowicie emocjonalnie i energetycznie a zrazem z kulturą i na poziomie..."

Czyli nikt się nie zesrał... miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle :)

To co według tej relacji z kulturalnego, oni tam we trzech w tej sypialni leżeli i słuchali "Love Song" Adele, bas pomrukiwał, a szafa i żołądek aż drżały? I już po imieniu sobie piszą, kultura ;)

Łykend się kończy a zdjęć jak nie było tak nie ma:-) Chiba HQ po spłaceniu mistrza na cyfrówkie brakło:-) A może nie ma co fotografować?

Ale gra że aż tnie jak nożem:-)))

No, było z kulturom i na poziomie. Ciekawe czy choć trzymali pion na swym niskim poziomie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Łykend się kończy a zdjęć jak nie było tak nie ma:-)

No sam nie wiem, bo jak było tak jak dwa posty wyżej napisał jeden porucznik w wygniecionym płaszczu, to chiba takich zdjęć nie da rady zamieścić na forum rzeczywiście. Ja bym nawet oglądać ich nie chciał...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak mawiali starożytni Rzymianie: ja rzym bardzo ciekaw fotografii spiętych ze sobą pre, końcówki i pasmowych kolumn. Tylko wtedy przestaną istnieć jako wirtualna propaganda marketingu Drakula.

No ale trzeba oddać sprawiedliwość i przyznać, że te "ozdobne" obręcze od Altusów dobrze wpisują się w ten cały "projekt". Sentyment do klasyków jak widać pozostał, dźwiękowo też pewnie ten system dorównuje starym dobrym 140-tkom.

SzuB, Cepelię to masz u hajendziarzy, a nie u normalnych ludzi :P

No tak, bo u normalnych ludzi są kolumny zbite z desek, sprzęt z paprochami naprawiany bez końca, dźwięk, który się sam broni, pomiatane niskoskuteczne głośniki, walec, który nadjeżdża tylko w środy oraz wysoką kulturę, za brak której możesz zjeść banana.

wydac kilkanascie tysiecy peelenow na pogromce kreli i innych dzibielow...to jest sztuka i kultura!

jest taka telewizja gdzie z kart wroza za pieniadze,

tylko tutaj to raczej gra w 3 karty z Maestro Luttownicco,

karamba :)

watek byl bardzo zabawny i dostarczyl mi duzo radosci,

dziekuje hq i reszcie wydymanych.

pozdrawiam!

Darkul przemówił: "Chcesz looknąć w środek? To sobie kup :)".

Hahahahahahahahahahahahahahahaha

Jest śmiałek? Kolejny rok paprochów, czekania w nieskończoność śród, wymarzonych walców i dźwięku, który - jak to mówią - sam się broni. Pan Tupeciarz w formie.

A juz rozwaliło by mnie jak Elb sprzedałby cały swój pożyczony majdan i wstawił do swego idealnego pokoju odsłuchowego Zagre IV i stwierdził ,ze te wszystkie Dcs i inne Hi endy nie umywaja się do tego.I ,że tyle lat w błędzie żył.....

Człowieku on to wie on dawna!!..........tylko się wstydzi to napisać i wykonać))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.