Skocz do zawartości
IGNORED

Lampy NOS

Pedros

Rekomendowane odpowiedzi

Z nowymi Psvane wcale nie jest tak kolorowo. Mam nową parkę 12ax7 która po pół roku padła, jedna z lamp gra wyraźnie ciszej.Sprzedawca miał zapakowane wszystko w piękne pudełko plus certyfikat :). Mam Nosy RCA, Mullard, Amperex, Meltz, Tungsol, Siemens i żadna para nie padła.Przyjechały do mnie w starych pudełkach bez certyfikatu.Polecam ten film

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) może udowodni chciaż w części, że kiedyś produkty były lepsze bo nikt nie liczył na szybki zysk za byle jakość.

To miales pecha. Mam kilka chinskich lamp i pare PsVanes. Nie gram duzo ale z 10 godzin/tydzien (czasami wiecej) bedzie. Przez ponad 2 lata nie padlo mi nic. Ostatni raz 'bias' ustawialem chyba 6 miesiecy temu i dalej trzyma.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/101914-lampy-nos/page/7/#findComment-2788374
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 5 Kwietnia 2013 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 5 Kwietnia 2013 - nie na temat

droga moderacjo,

czy to nachalne ciele, ze swoim "moje jest mojsze", długo jeszcze będzie bezkarnie śmiecić w merytorycznych wątkach dotyczących zagadnień lampowych?

wystarczy przejrzeć wpisy z bieżącego ekranu, by poznać wartość wypowiedzi naszego "krasomówcy"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 5 Kwietnia 2013 - nie na temat
Ukryte przez misiomor, 5 Kwietnia 2013 - nie na temat

mamel juz kiedys prosiłem SzuBa o zdyscyplinowanie i zaprzestanie jawnych prowokacji i sądze że od tamtej pory pewnej granicy nie przekracza , na tym kończy sie rola moderacji :) natomiast to że jego opinie osobiście Ciebie draznią to nic nie poradze

a o ile pamietam miałes przejechać się rowerem i zrobić z nim porządek, chyba ze cos myle

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.