Skocz do zawartości
IGNORED

Niedrogie kolumny do ....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuję kolumn do 400 zł do takiego oto wzmacniacza ONKYO A-9155 (przy okazji opinie o samym wzmacniaczu mile widziane:D). Warunek jest, taki że kolumny nie mogą być wyższe niż 55 cm, gdyż większe mi do pokoju nie wejdą.

Na każdych masz wymiary podane,wystarczy wpisać model który cię interesuje.Do 400zł będzie ciężko coś dobrego szukaj w używkach.

Edytowane przez lws

No tak, używane chciałem, tylko nie znam się kompletnie i nie wiem jakie kupić, a szukałem tutaj na forum jakiejś listy, czy spisu ale nie znalazłem (jeśli jest, proszę, oświećcie mnie:D

No tak, używane chciałem, tylko nie znam się kompletnie i nie wiem jakie kupić, a szukałem tutaj na forum jakiejś listy, czy spisu ale nie znalazłem (jeśli jest, proszę, oświećcie mnie:D

...bede chwalil swoje...wharfedale diamond 9.1 na pewno w tej cenie uzywki dostaniesz bo nowe ok 500zl

jak to graja z Onkyo, nie mam pojecia ale glosniki same w sobie swietne, doskonala jakosc do ceny

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Witam

Witam w czasie porządków u znajomego natknąłem się na chyba 25-30 letnie monitory ISOPHON SKB 5030,

w pierwszej opcji chciałem wyrzucić ,lecz zastanowiła mnie ich waga przy tak małych gabarytach waga około 7-10 kilo , po sprawdzeniu okazało się że membrany w stanie idealnym , Po podłączeniu do YAMAHA AX-492 , przeżyłem małe zdziwienie , spodziewałem się dudniącego basu i zlanych tonów , pomyliłem się, dżwięk wydobywał się naprawdę przyzwoity nie męczący z ładną górą ,i zwarty dołem , Czasem po wyglądzie starocia można się nieżle pomylić .

Edytowane przez krol16

Witam,

poszukuję kolumn podstawkowych do pokoju mającego mniej więcej 12-16m kwadratowych.

Muzyka jakiej słucham to przede wszystkim metal, oraz rock. Kolumienki podpięte będą pod wzmaka Cambridge Audio A1.

Przedział cenowy jak w temacie - jako, że jestem studentem wolałbym niższy pułap cenowy.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam ! :)

JPW ML 610

"Odmienny obraz każde widzi oko a każde ucho inny słyszy śpiew. A każde serce gdy wejrzysz w nie ukaże własną słabość i grzech"

moja propozycja to użycie wyszukiwarki i nie zaśmiecanie forum;]

,

CZY TY MASZ JAKIŚ KOLEGÓW KOLEŻANKI.

Bo moja propozycja to taka ze już tobiE dziękujemy , za wyczerpujące propozycję ...skąd w tobie tyle nienawiści do kolegi Campino chce zaciągnąć porady a przecież to forum po to istnieje

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

A moja propozycja to taka ze już tobiE dziękujemy , za wyczerpujące propozycję ...skąd w tobie tyle nienawiści do kolegi Campino chce zaciągnąć porady a przecież to forum po to istnieje

Tak, po to istnieje, i po to są zakładane konkretne wątki. W przeciwnym razie będziemy mieli tematy: kolumny za 127,35 zł, wzmacniacz do 239 zł, CD do 143 zł. To po prostu zaśmieca forum.

W przeciwnym razie będziemy mieli tematy: kolumny za 127,35 zł, wzmacniacz do 239 zł, CD do 143 zł. To po prostu zaśmieca forum.

jeśli Ty widzisz konkretne wątki po przez portfel ,to moje gratulację

Traktuj tych ludzi tak samo poważnie , bo nie wszyscy są tak bogaci jak TY:( . Nie traktuj takich ludzi jako margines i wyrzutków społeczeństwa .

Edytowane przez tomaszE

Pozdrawiam

Tomasz

KEF Cresta, JPW ML 610, Wharfedale Diamond 10.0, Tonsil Siesta Sat, Tannoy M1, M2, M2.5, Yamaha NS-333, NAD 802 (na allegro obecnie w przystępnej cenie), Magnat Quantum 603 :)

PS. Polecam te ostatnie :)

Pozdrawiam

Edytowane przez Mayster_89

,

CZY TY MASZ JAKIŚ KOLEGÓW KOLEŻANKI.

Bo moja propozycja to taka ze już tobiE dziękujemy , za wyczerpujące propozycję ...skąd w tobie tyle nienawiści do kolegi Campino chce zaciągnąć porady a przecież to forum po to istnieje

Faktycznie mój uśmiech na końcu wypowiedzi wręcz emanuje nienawiścią... A już na pewno nie chciałem nikogo urazić. Chodziło mi tylko o to że identycznych tematów było już setki i wystarczyło wpisać w wyszukiwarce chociażby "jakie kolumny za 500zł" czy cokolwiek podobnego i już. Ja ze swojej strony mogę polecić monitorki magnat monitor 220. Po niedrogim upgradzie zwrotnicy grają naprawdę przyzwoicie jak na swoją cenę.

Chodziło mi tylko o to że identycznych tematów było już setki

zgodzisz się chyba z tym, ze każdy ma prawo zamieścić swój wątek jeśli ma na to ochotę , na rynku się dużo zmienia jest w czym wybierać ,

więc autor tego wątku może chciał sprawdzić czy będą jakieś nowe propozycję

Pozdrawiam

Tomasz

Witam

Witam w czasie porządków u znajomego natknąłem się na chyba 25-30 letnie monitory ISOPHON SKB 5030,

w pierwszej opcji chciałem wyrzucić ,lecz zastanowiła mnie ich waga przy tak małych gabarytach waga około 7-10 kilo , po sprawdzeniu okazało się że membrany w stanie idealnym , Po podłączeniu do YAMAHA AX-492 , przeżyłem małe zdziwienie , spodziewałem się dudniącego basu i zlanych tonów , pomyliłem się, dżwięk wydobywał się naprawdę przyzwoity nie męczący z ładną górą ,i zwarty dołem , Czasem po wyglądzie starocia można się nieżle pomylić .

Isophon to niemiecka Top - legenda,firma z ogromną tradycją,trzeba jedynie sprawdzać zwrotnice z uwagi na to że kolumny mają jakieś 4o i więcej lat. Dziś za niewielkie pieniądze można wyrwać super kolumny, Jednak firma produkuje również zestawy kolumn po 400 000 zł Edytowane przez lukag72

Witam, szukam kolumn do pokoju 13m2. Cena tak z 700zł

Wzmacniacz to Yamaha a-720

Słucham rock, pop, jazz

Jako, że jestem kompletnym laikiem, to proszę was o pomoc:)

Sam wybrałem Eltax Liberty 3+, ale nie wiem czy to jest dobry wybór:)

Kolumny mogą stać obok łóżka lub na biurku (fioletowe kółka, ale zakłam, że to miejsce odpada;p)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość rydz

(Konto usunięte)

Być może już śpisz,polecam Ci kolumienki z linka poniżej.

Bardzo udana seria kolumn Yamahy!polecam.

Nie jest to moja aukcja,ani mojego znajomego!

http://allegro.pl/yamaha-ns-120-500zl-bdb-stan-i2682915917.html

popieram Rydza chdziem szczaw;)

tyle ze nie do rocka i absolutnie nie jazzu jak mi sie "wydaje" - tym bardziej ze polaczone juz z yamahą- rocka i jazzu zadnego z tego nie bedzie

do popu jak najbardziej

tez je ogladam ale z innych wzgledow :)

yamaha do rocka to mozna sprobowac z ns 10 - nic innego z maluchow nawet stojacych "maluchow"

Edytowane przez erazm2

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Gość rydz

(Konto usunięte)

tyle ze nie do rocka i absolutnie nie jazzu jak mi sie "wydaje"

Chyba się wydaje:)

A do rocka by słuchać!to nie takie pieniążki trzeba wydać.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

ja tez nie , dlatego jeszcze sa:)

• Pokaż nowe odpowiedzi