Skocz do zawartości
IGNORED

klipsch F 30 jaki wzmacniacz do tego onkyo integra 885? TECHNICS SU-VX820 ? Teac A-X3000

ABC-OLIWKA

Rekomendowane odpowiedzi

witam chodzi o integre 8850

Chce kopić do tych kolumn wzmacniacz stereo max do 1000zł chodzi mi o mocny bas proszę o pomoc !!!

oto specyfikacja tych kolumn

Dane techniczne Synergy F30:

Pasmo przenoszenia: 35Hz-23kHz ± 3dB

Moc: 150W RMS / 600W szczytowa

Skuteczność: 97.5 dB/2.83V/1m

Impedancja nominalna: 8 Ω

Częstotliwość podziału: 1700 Hz

Głośnik wysokotonowy: aluminiowa kopułka 1" (2.54cm) z komorą kompresyjną i tubą Tractrix® 90° x 60° o wylocie kwadratowym

Głośnik niskotonowy: 2 niskośredniotonowe 8” (20.3cm), membrana z IMG (domieszka grafitu), ekranowany magnetycznie

Wejście: podwójne gniazdo głośnikowe / bi-wire / bi-amp

Rodzaj obudowy: Bass-reflex, tunel na panelu przednim

Wymiary (W x S x G w cm) ze stopkami: 106.7 x 24.1 x 40.6

Waga (kg): 27.4

hk 980 (używam obecnie z klipsch rf-62 i daje rade)

nad 3400 (był i było bardzo dobrze, bas trzymany za mordę i bardzo fajnie grało)

onkyo 8670 integra (był i jeszcze gdzieś go mam mogę odsprzedać w razie W, mnie nie zachwycił dobrze radził sobie z dolnym rejestrem)

luxman l230 (jedyny ktory grał bardzo dobrze cicho, jako muzyka w tle)

sony f435 (równo bez przebarwień trochę płytko)

hk 980 (używam obecnie z klipsch rf-62 i daje rade)

nad 3400 (był i było bardzo dobrze, bas trzymany za mordę i bardzo fajnie grało)

onkyo 8670 integra (był i jeszcze gdzieś go mam mogę odsprzedać w razie W, mnie nie zachwycił dobrze radził sobie z dolnym rejestrem)

luxman l230 (jedyny ktory grał bardzo dobrze cicho, jako muzyka w tle)

sony f435 (równo bez przebarwień trochę płytko)

to ile za niego byś chciał kolego i pytanie to niższy model niż 8850 czy jak to jest bo to rożnie i powiedz ten HK-980 najlepiej gra???

to ile za niego byś chciał kolego i pytanie to niższy model niż 8850 czy jak to jest bo to rożnie i powiedz ten HK-980 najlepiej gra???

model wyższy jednakże generację starszy (np: nie ma pilota) do muzyki zdecydowanie ten nad 3400 (wzornictwo fatalne, ale gra tak, że można przymknąć oko) ja mam podpięty również tv i konsole więc wzmak robi też za mebel stąd hk 980 jestem zadowolony, w mojej ocenie gra naprawdę dobrze. Najlepiej byłoby gdybyś mógł wcześniej przesłuchać sobie tych modeli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.