Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz do ALTUS 75?

Bukaj

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś, jak kupiłem sobie Technicsa (RS-B965 i SU-V90D), to mój wujek stwierdził, że jestem pier......ty, bo jego radiomagnetofon (mono RM-121) gra tak samo. I miał prawo do takiej opinii!

był wypity:)

Pewnie kilka by się znalazło, ale w połączeniu z altusami to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Słyszałem wiele kolumn w życiu, ale z całym szacunkiem dla altusów NIC nie zagrało GORZEJ! Jak chcesz pozostawić te kolumny to kup jakikolwiek wzmacniacz bo i tak charakter brzmieniu nadadzą altusy - wrzeszczący i hałaśliwy, bez jakichkolwiek pozytywnych cech.

A swoją drogą skąd bierze się dobra sława altusów??????

Słyszałem jakieś kolumny audiomega olympus, no i zestaw micro wieży aeg. Grało nieznacznie gorzej...

Obróć tabelę - Altus na czele!

Jeśli kolega zdecyduje się zmieniać kolumny, to może być to dla niego szczęśliwy dzień, bo sprzedaję kilka par.

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.