Skocz do zawartości
IGNORED

Uwaga na złodziei Trivicell i Mobiltek - link z serwisu Deezer

nutka

Rekomendowane odpowiedzi

Uwaga na złodziei Trivicell i Mobiltek - link z serwisu muzycznego Deezer na dole strony.

Najpierw jest krótka ankieta, potem wybór atrakcyjnego prezentu, a później przychodzi kod do aktywacji serwisu. Za każdy przychodzący sms Ci złodzieje chcą 6,15 zł. Dotychczas spotkałem się z pobieraniem pieniędzy za wysłane sms'y, a tu niespodzianka. Subskrypcja usługi sprawia, że Ci złodzieje wysyłają sms i pobierają za to opłatę - jak do mnie już to dotarło, zaraz się wypisałem. Ostrzegam innych, bo niechcąco można stracić kilkanaście złotych.

ZATEM NIE TRZEBA WYSYŁAĆ SMS'a, aby stracić pieniądze. WYSTARCZY GO ODEBRAĆ.

Pozdrawiam

nutka

Mam podobny problem z serwisem "Twoje pieniądze" też po odebranym smsie kasuje prawie 3 zł wysyłając smsa żeby zablokować usługę pokazuje że kod jest źle wpisany .Muszę spróbować zablokować to przez operatora .

Gęsto przychodzi sms z opisem że jest za 0 (ten pierwszy wysłany) natomiast na 3 podstronie tego smsa na samym dole pokazuje sie własciwy koszt nastepnych smsów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.