Skocz do zawartości
IGNORED

Jak sie wysyła maila na UK E Bay?

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Klikasz na jego nick i jak już masz otwarty jego profil, to jest "Contact member".

Drugi sposób, to wchodzisz na jego jakąkolwiek aukcje i na samym dole masz "Ask a question".

A jeszcze możesz dodać jakąś jego aukcję do obserwowanych, potem zalogować się do siebie na polskim eBay i tam już masz obsługę tego delikwenta w języku polskim ;)

Po kliknięciu - Contact member wyskakuje cos takiego .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Po jaka cholerę kombinuja .

Było normalnie na stronie =napisz do sprzedającego .a teraz znowu cos namotali .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam ponownie .. Jak nic baranem byc muszę bo nadal nie wi m jak napisać do gościa .

Klikam contack member i wyskakuje strona .Find answer from -i tutaj nik gościa .

I GDZIE mam napisac tekst jak nie ma żadnej ramki?.. Czy to kliknę na nik na stronie aukcji ,czy na końcu strony wyskakuje to samo .. Normalnie jakiś idiota to wymyślil.

Na Allegro to juz totalnie powariowali .

Normalnie jakby przedszkolaki dorwały sie do modyfikacji serwisu .

Opisze pokrótce moje przygody z Allegro .

Klient zrobił u mnie zakup .

Wpłacił kasę na PAY u - a w opisie aukcji było napisane ,dane do wplaty podam po zakończeniu aukcji.

Kasa jest na moim PAY u ale jej nie przelewam ponieważ mam do Allegro przyp[isane zablokowane teraz konto bankowe.- Oczywiście ja nie mogę cofnąć tej kasy z PAY u -bo nie ma takiej opcji

Nie mogę z poziomu neta zmienic konta -każą mi latać z papierami .

Najfajniejsze jest to że gość nie może odebrać kasy z mojego konta PAY u -----bo Alegro nie przewidziało takiej możliwośći .

Na moje maiilowe zapytanie Pani jakaś tam Monika odpisała mi ze nie można wycofac pieniędzy z PAY u .

Na moje pytanie ..

A co w przypadku jeśli ja -sprzedający umieram ? Co ma zrobić kupujący?/.

Odpisala mi .....uwaga ..

Podac sprzedającego do sądu na drodze cywilnej .Na to ja do niej -wszystko mailowo -Ze jak można podac do sądu kogoś kto nie żyje ??.

Poza tym jak to możliwe że Allegro umożliwia tylko reakcję w jedną stronę a samemu, narobiwszy balaganu wysyła ludzi do sądu?..

Poza tym zakładając nawet że ktoś taką sprawę by założył to ciekawe co odpowiedził by prawnik Allegro na powtórzone przez sąd pytanie .

. A co w przypadku śmierci sprzedającego ?.

Normalnie ręce opadają co oni wypisują ..

Oczywiśćie nie ma opcji . aby zablokowąć PAY U ..

Pozdrawiam .

Gość

(Konto usunięte)

1. Na Allegro jak najbardziej możesz zmienić swój numer konta w PayU.

W ustawieniach PayU masz taką opcję (Konfiguracja) i tam wpisujesz nowy nr konta. Warunkiem jest posiadanie kodu z ostatniej wypłaty PayU, jaką dokonałeś.

2. Przeczytaj jeszcze raz, co wcześniej napisałem nt. eBay. Wszystko działa poprawnie. Możesz też dać przedmiot do obserwowanych i potem zaloguj się przez polskiego eBay'a - opis wtedy jest po polsku - też o tym pisałem.

Dołączam screeny :)

"Find answer from -i tutaj nik gościa ." - znaczysz to, co ja, jeśli nie masz nr przedmiotu (This is not about an item) i dajesz Continue, a potem masz już ramkę, w której możesz pisać :)

Dzięki za obszerne wyjaśnienioa .

Juz kumam o co chodzi choc po jaką cholere to jest takie zagmatwane?

Odnośnioe Allegro .

Gdzie znajdę taki kod ostatniej wplaty?.

Pozdrawiam .

Gość

(Konto usunięte)

Dzięki za obszerne wyjaśnienioa .

Juz kumam o co chodzi choc po jaką cholere to jest takie zagmatwane?

Odnośnioe Allegro .

Gdzie znajdę taki kod ostatniej wplaty?.

Pozdrawiam .

Nie ma problemu :)

Co do tego kodu PayU, to masz informację na Allegro:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.