Skocz do zawartości
IGNORED

Zegarki POlitycznego Cwaniaka.

wa-lo-dia

Rekomendowane odpowiedzi

ale najlepiej na idiotach.

Przecie napisałem żeś fachura od onych ładnych i z zegarkami na nogach.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

frywolny

Może Ty coś wiesz, HGW jeszcze jest prezydentem Warszawy?

Podkarpackie słyszałem, że odbite z rąk najeźdźców, a Warszawa?

Sameś członek.

Dorzuć się wraz z kumplami, może z tego będzie coś ponad standard kuchenny...

On ma jakąś fikację skośnooką.

Sam jesteś skośnooki, tylko nie masz lustra, a ślepi Ci tego nie mówią, w ogóle nic nie mówią i niczego nie widzą poza swoim wodzem, jeszcze nie w pasiakach...

<br />Sam jesteś skośnooki, tylko nie masz lustra, a ślepi Ci tego nie mówią, w ogóle nic nie mówią i niczego nie widzą  poza swoim wodzem, jeszcze nie w pasiakach...<br />

Co, co, co co?

kliknij na oneta. Palec wskazujący na lewą mysz i ciach. Lewa strona to ta, na której powinienes nosić zegarek.

Szczęśliwi czasu nie mierzą, ale wyczuwam, że już dla PO, to czas schyłkowy, z pewnością widzą to dobrze na swoich chronometrach.

<br /> HGW jeszcze jest prezydentem Warszawy?<br />Podkarpackie słyszałem, że odbite z rąk najeźdźców, a Warszawa?<br />

Spoko - HGW była, jest i będzie Prezydentem Warszawy. Pilnuj swojego Pcimia.

Zabytkowego Łucza wymienię n Bretlinga - może być również zabytkowy. Tylko jak bliskim trzeba być kolegą ministra? Trzeba już z nim sypiać czy wystarczy tylko pic wódkę?

powiedzcie jak to jest - zwłaszcza ci którzy noszą jeszcze zegarki bo ja taki mało światowy jestem... A może koledzy sobie żony i samochody też pożyczają???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.