Skocz do zawartości
IGNORED

Faceci górą (?)

DeeS

Rekomendowane odpowiedzi

W czasie wojen ginie ich do 90% (odnośnie wszystkich ofiar). Synowie dostają statystycznie więcej razy lanie niż córeczki.

W kinie 97% ofiar zabójstw to też faceci. W Polsce trzy razy częściej niż kobiety ulegają nieszczęśliwym wypadkom.

Kobieta dostaje (średnio) mniejszy wyrok za zabójstwo mężczyzny niż odwrotnie.

Facet żyje (PL) statystycznie krócej (70,9) niż kobieta (79,6).

W naszym kraju to aż 97% matek po rozwodzie otrzymuje prawa do opieki nad dziećmi.

W powszechnym mniemaniu pokutuje, że to jednak faceci w życiu mają się lepiej. Perfidne zagranie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/103870-faceci-g%C3%B3r%C4%85/

W powszechnym mniemaniu pokutuje, że to jednak faceci w życiu mają się lepiej. Perfidne zagranie.

Z faktami się nie dyskutuje !?

Niemniej teraz rozumiem , czemu pani Grodzka zmieniła płeć !

Piotr

(+)

Chyba nie ponownie? :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

(+)

Rzeczywiście się zagalopowałem i powinienem użyć per pan , a nie per pani .

Swoją drogą byłoby zabawnie , jeszcze nikt nie zmieniał płci , jak rękawiczki .

Piotr

...jeszcze nikt nie zmieniał płci , jak rękawiczki .

Wszystko (niestety) przed nami Piotrze. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

A może już jesteśmy po zmianie płci , tylko tego nie wiemy ?

Nie miałem nas na myśli, straszne wizje przedstawiasz.

Wolałbym już być tym pucybutem z fotografii i mieć od czasu do czasu taki widok. :))

Zanim zmienicie płeć , to się dobrze zastanówcie i rozważcie wszelkie pro i contra ?

Nie miałem nas na myśli, straszne wizje przedstawiasz.

Wiem , po prostu chciałem zagadnąć .

Wolałbym już być tym pucybutem z fotografii i mieć od czasu do czasu taki widok. :))

Ale w zimie byś marzł i nic nie zobaczył .

Jak on te buciki czyści?, na oślep? :)

Zdaje się , iż robi to instynktownie , wodzony podnietą ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Ale w zimie byś marzł i nic nie zobaczył .

A wiosna i jesień, masz rację, wycofuję się z tego co powiedziałem. ;)

A wiosna i jesień, masz rację, wycofuję się z tego co powiedziałem. ;)

Chyba że zechciałaby Cię przygarnąć z ulicy do domowych pieleszy ? Pomyśl tylko , ile butów miałbyś do wypucowania ,i co najważniejsze nie tylko butów ?

Piotr

Pomyśl tylko , ile butów miałbyś do wypucowania ,i co najważniejsze nie tylko butów ?

Pewnie masz na myśli garnki, stanowczo nie, miej na względzie mój wiek. ;)

Już ta pierwsza wizja była lepsza. :))

Pewnie masz na myśli garnki, stanowczo nie, miej na względzie mój wiek. ;)

Już ta pierwsza wizja była lepsza. :))

Buciki to tylko pretekst do zapoznania się , w dalszej perspektywie miałem na myśli wspólną kąpiel , kolację , .............no wiesz i te sprawy .

Piotr

Wiem, wiem jeszcze pamiętam. :))

Tylko nie mam zaufania do kobiet, które oczekują takich poświeceń od nas, buty, garnki itp. ;)

Ale chyba za bardzo odbiegamy od tematu.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Swoją drogą również się zastanawiam , czy ów pucybut jest miłośnikiem kobiecych butów , czy stóp ?

Może majtek,jeszcze lepiej jak ich nie ma,więc czyści na oślep czy nie,bo nie widać :)))

Panowie! wyobrażnia nie pracuje? udo w poziomie,spódniczka podciągnięta jest,tak?? czy pucybut widzi kotyrę?! :)))

Ale,jeszcze kilka pytań pozostaje.

Jak to mówią "kto pyta nie błądzi".

Gorzej jak się okaże, że to tylko wyobraźnia, ale "lepszy rydz niż nic". :)))

Faceci ślepną pod wpływem testosteronu.

A w mózgu przestają działać pod ich wpływem połączenia z głównym kompem.

Kobiety to wiedzą i zniewalają facetów.

Kochasz mnie

Tak

Ożenisz się ze mną?

Nie

To złaź!

Dzisiaj nie idziemy na wojnę a podbijamy rynki walczymy o dobro firmy ratujemy państwo i ojczyznę w Afganistanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.