Skocz do zawartości
IGNORED

LG 47LM640s czy Samsung UE46F6400 czyli 3d led TV za ok 3000pln

PatLove

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam kupić telewizor led 3d i nie za bardzo wiem, na który się zdecydować. Dylemat dotyczy LG 47LM640S albo Samsung ue46f6400. Jak na razie wybór ograniczyłem do tych dwóch modeli, chyba, że w granicach 3000pln jest jakiś inny ciekawy model, którym warto się zainteresować.

Czy ktoś obeznany w temacie mógłby pomóc?

Zamierzam kupić telewizor led 3d i nie za bardzo wiem, na który się zdecydować. Dylemat dotyczy LG 47LM640S albo Samsung ue46f6400. Jak na razie wybór ograniczyłem do tych dwóch modeli, chyba, że w granicach 3000pln jest jakiś inny ciekawy model, którym warto się zainteresować.

Czy ktoś obeznany w temacie mógłby pomóc?

Model Samsunga 46F6400 to naprawdę ciekawy model za niewielkie pieniądze :)

Nie wiem jak w 47 calach, potrzebowałem 42 (do p. gościnnego) i wybrałem LG - i jestem happy.

Smart OK -acz przed zakupem bardziej nastawiałem się na korzystanie ze smarta, po zakupie 3D bardziej przydatne, 3D - obejrzałem z rodzinką Avatara 3D - krótki to on nie jest i u nikogo bólu oczu, głowy, czy innych dziwnych objawów...

Nie wiem jak z awaryjnością - nówka TV, ale gdybym miał powtórnie brać, wybór nadal na LG...

(nie mam nic wspólnego z żadną z w/w firm)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.