Skocz do zawartości
IGNORED

kable głośnikowe do exposure 2010s i epos epic 5

lamerblamer

Rekomendowane odpowiedzi

witam

testuję kabel furutech u-2t, w porównaniu z poprzednim (qed silver anniversary xt) jest dużo gorzej, znikła dynamika, znikła przestrzeń i powietrze. kabel zwrócę do sklepu. qed jest lepszy ale wadą qed'a utwardzone i chłodne brzmienie.

poszukuję kabla głośnikowego, który będzie rozdzielczy,dynamiczny, dosyć jasny, z powietrzem i szeroką sceną i nie tak twardy jak qed silver anniversary

zastanawiam się nad Qed X-Tube 400, Albedo Air I, Qed Genesis, Chord odyssey, equilibrium cello. który wybrać?

proszę o pomoc

albedo i sprawie.....co do modelu...im wyżej tym lepiej...ja chwilowo stanąłem na monolitach...polecam!

dzięki. za odpowiedź, czy ktoś testował inne wymienione przeze mnie kable?

Albedo Air I

Jest przejrzysty , dużo detali i powietrza oraz przyzwoity , miękki bas.

Nie jest ciemny ale też nie rozjaśnia , no może najwyższą górę .

Jednak dynamiką ustępuje Equilibrium Aurora który jest wulkanem szybkości i dynamiki .

Zdecydowanie posłuchaj Albedo, powinien najlepiej sprawdzić się w Twoim systemie.

Zapraszam do wypożyczenia do naszego salonu, mamy wszystkie modele od reki.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

witam

testuję kabel furutech u-2t, w porównaniu z poprzednim (qed silver anniversary xt) jest dużo gorzej, znikła dynamika, znikła przestrzeń i powietrze. kabel zwrócę do sklepu. qed jest lepszy ale wadą qed'a utwardzone i chłodne brzmienie.

poszukuję kabla głośnikowego, który będzie rozdzielczy,dynamiczny, dosyć jasny, z powietrzem i szeroką sceną i nie tak twardy jak qed silver anniversary

zastanawiam się nad Qed X-Tube 400, Albedo Air I, Qed Genesis, Chord odyssey, equilibrium cello. który wybrać?

proszę o pomoc

Witam również polecam albedo bardzo dobre Polskie kabelki miałem AIR 1 a teraz mam Monolith dodałbym jeszcze Argentum

pozdrawiam

witam

proszę o pomoc

Miałem kiedyś podobny zestaw i także miałem problemy z doborem przewodów.Stanęło wtedy na biżuterii Fadela i było OK.Z tego co pamietam oba klocki są bardzo szybkie i analityczne dlatego uważaj żeby nie zrobiło się zbyt jasno.

De gustibus non est disputandum

Z tego co pamietam oba klocki są bardzo szybkie i analityczne dlatego uważaj żeby nie zrobiło się zbyt jasno.

Jeśli jest za ostro i jasno to można też sprawdzić VDH Wind mkII .

Lamerblamer, a czy na pewno problem leży w kablach, czy to co opisujesz, to ogólny problem, który chciałbyś załatać kombinując z kablami? Bo Expo to precyzyjny, przezroczysty, ale właśnie utwardzony wzmak, gdzie całość bardzo zależy od źródła, natomiast samymi kablami to wiele nie namieszasz.

Elementarna empatia: nie mów drugiemu, że urządzenie, które ma dopiero tydzień, jest kiepskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.