Skocz do zawartości
IGNORED

Jaka płyta główna do muzyki stereo

yag

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam fajną audiofilską poradę, weź asus maximus formula VI Extreme, wprawdzie wyczerpuje cały twój budrzet na PCta, ale warto dozbierać te kilka tysięcy i cieszyć się prawdziwie dobrym dźwiękiem :)

Nie jest to też duży wydatek, taka plyta główna w cenie jednego amortyzatora solid tech, których będziesz potrzebował i tak przynajmniej 4, to prawdziwie śmieszny wydatek :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Maximus VI Extreme

raczej odpada, maximus brzmi cokolwiek gejowsko, no i nie ma wyjścia koaksjalnego

Ale dzięki Kolego Ujemny za chęci, to wciąż liczy Ci się na plus

Optyk nie przenosi zakłóceń, a ta płyta z wyglądu ciekawa i ma niezłe zasilanie: ASUS Z87 Gryphon

Kupić Armor Kit i zrobi się jeszcze ciekawiej.

Ja bym jechał po optyku lub USB, albo dodał konwerter USB-SPDIF, jeśli DAC kapryśny.

Ale prawie każa płyta ma piny do spdif wyprowadzone, trzeba śledzia dokupić i pociągnąć 15 cm kabelek i jest malina, ten wypasiony asus też tak ma. Mój stary asus p5nd też tak ma. Tylko te śledzie to towar trochę mało popularny i trudno dostępny, ale dla chcącego nic trudnego ;)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Ja mam fajną audiofilską poradę, weź asus maximus formula VI Extreme, wprawdzie wyczerpuje cały twój budrzet na PCta, ale warto dozbierać te kilka tysięcy i cieszyć się prawdziwie dobrym dźwiękiem :)

Nie jest to też duży wydatek, taka plyta główna w cenie jednego amortyzatora solid tech, których będziesz potrzebował i tak przynajmniej 4, to prawdziwie śmieszny wydatek :)

Ujemny, nie wkręcaj Kolegi, bo jeszcze to weźmie na poważnie :).

Z to seria dla graczy i OC.

Nie potrzebujesz tego zupełnie.

Ja z twoimi wytycznymi od ręki znalazłem płyty z spdif do 300zł.

Poszedłbym tez w ITX (17x17cm), pozwala to dać małą obudowę na biurko.

Jest dużo fajnych, nawet dizajnerskich, nie będzie to wyglądać jak biurowa kobyła.

Gość StaryM

(Konto usunięte)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.