Skocz do zawartości
IGNORED

Komorowski- Bronislaw podpisal

magic

Rekomendowane odpowiedzi

To samo mówiłem o PO, niech ludzie zobaczą co się będzie działo, jak ci nieudacznicy dobiorą się do nowych możliwości, nie przypuszczałem jednak że dadzą im szansę po raz drugi, no taki idiotyzm nie mógł się skończyć inaczej jak okradzeniem przyszłych pokoleń z przyszłości porzuceniem innowacyjności odrzuceniem emigrantów wiekiem emerytalnym oraz utrzymaniem podwyżki VAT.

Jarosław Kaczyński odpowiada już obecnie tylko przed historią, więc będzie chciał zrobić jak najlepsze wrażenie, problemem mogą być współpracownicy i przyjaciele, czyli wrogowie.

sraczy tego .... wręcz życzę niech wygra . ( nawet jak od zająca wp***dol dostanie ) . Chyba nie ma innej odtrutki dla pokolenia młodych patriotów idiotów.

Prawdę mówiąc już nie mogę się tego doczekać. Pierwsze co mnie ciekawi to skład Rady Ministrów. Czy Prezes nagrodzi wiernych ale miernych (uprzejme określenie lokajów typu Hofman (niem. lokaj) czy "Grzywka" Błaszczak czy postawi na świeżą krew.

Mój osobisty apel: posłanka Pawłowicz na ministrę edukacji! Albo lepiej nauki i szkolnictwa wyższego!

Jestem Europejczykiem.

Ja też na poważnie. Jak najbardziej. Dla mnie wyjdzie taniej od biletów do cyrku a bedzie trwało dłużej i będzie o wiele śmieszniej.

Jestem Europejczykiem.

Doczekasz się jaro (z czeskiego - wiosna), aż wam kapcie pospadają z przerażenia :)

A to niby dlaczego??? Czyżby nowa waadza nie zamierzała przestrzegać prawa? A może wykopią z grobu swego idola, amerykańskiego agenta Pinocheta i zrobia go ministrem sprawiedliwości?

Bez jaj skynek! Skończy sie na wiernopoddańczych hołdach w Częstochowie i kilku widowiskowych akcjach dla prawackich przygłupów. Powtórzy się sprawdzony scenariusz Blidy, coś się tam wytropi i tyle. Beneficjentem znowu będą rządzący i Kościół.

Jestem Europejczykiem.

.

Beneficjentem znowu będą rządzący i Kościół.

..ale jest jeden plus Tusk będzie miał ślad na dupie od kopa i taczkę na pamiątkę.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaro

wladz chciał na poważnie, dostosuj się z łaski swojej.

taaa , my jak najpoważniej . Z łaski swojej zrozum uwielbiam Monty Python . Niczego innego po prezesie i przydupasach się nie spodziewam

" Czy ja (…) mówię, że umowa Okrągłego Stołu była zła? Przecież ja siedziałem przy Okrągłym Stole."

taaa , my jak najpoważniej . Z łaski swojej zrozum uwielbiam Monty Python . Niczego innego po prezesie i przydupasach się nie spodziewam

Zgadzam sie z przedmówcą w calej rozciągłości.

Jestem Europejczykiem.

Wszystko lepsze niż ten wszechogarniajacy syf... i podwyzki wszystkiego.

We wrześniu będę miał podwyżkę czynszu - trzecią w tym roku.

spokojnie , wróci PRL z krzyżem zamiast młota z sierpem i się odkujesz ..powodzenia

Przestańcie opowiadać banały, albo polski przemysł stanie na nogi, dzięki nam, albo będziemy dalej niewolnikami, resztę bzdetów możecie sobie Koledzy darować, to nie TVN24 ani łamy GW.

Polska jest zadłużona po uszy, młode pokolenie bez pracy, emigranci bez szans na powrót, emeryci bez szans na kontynuacje wypłat emerytur w dalszej perspektywie, wszystko co wybudowano będzie się sypać i generować koszty, nauka nie istnieje, jakaś dydaktyka jedynie, żyjemy jeszcze tylko dzięki spuściźnie infrastruktury PRL, która nie jest wieczna, jej czas funkcjonowania jest policzony, widać to na kolei, sprzedano wszystko co się dało, pozostało tylko to co sprzedać trudno i nieelegancko jak Miedź.

Pustynia, Koledzy, TU JEST PUSTYNIA !!

Jak do tego można było dopuścić, jacy idioci wybrali władzę, która zgotowała własnym obywatelom taki los.?

" Czy ja (…) mówię, że umowa Okrągłego Stołu była zła? Przecież ja siedziałem przy Okrągłym Stole."

Nie siedziałem przy okrągłym stole, ale dzisiaj widać że zasiadanie tam, lub nie nie warunkuje niczego.

Nikt normalny nie potraktuje poważnie jakiś trzeciorzędnych bzdetów tam ustalonych.

spokojnie , wróci PRL z krzyżem zamiast młota z sierpem i się odkujesz ..powodzenia

Nie bój żaby PiS wygra a Tusk wprowadzi komisarza - Siebie.

mid_5713.jpg

Przestańcie opowiadać banały, albo polski przemysł stanie na nogi, dzięki nam, albo będziemy dalej niewolnikami, resztę bzdetów możecie sobie Koledzy darować, to nie TVN24 ani łamy GW.

Co ty pier**lisz???

Przemysł na nogi dzieki tobie i tym prawackim niedojebkom?

A co ty konkretnie umiesz?

Jestem Europejczykiem.

Zapewne dzięki obecnej RM i pobudzaniu gospodarki 23 % Vatem.

747 co jest , przecież życzę zwycięstwa już zostaw Tuska w spokoju , jak powiadasz nic nie znaczy . Opowiedz kto ministrem w rządzie prezesa

Przestań się zgrywać, władzy nie oddacie, jeśli już to pozory, a to nie to samo, sytuacja wokoło HGW jest wymownym przykładem.

Co ty pier**lisz???

A co ty konkretnie umiesz?

Co potrafię?

Twoje zdziwienie nie miało by końca.

Chcesz mi dać do zrozumienia że to co się dzieje się nie dzieje?

Wariant przekazania władzy w celu skompromitowania PiS to program obowiązkowy dzisiejszych zarządców Polski, chcesz mnie na coś nabrać?

Robić niestety trzeba, są odsetki od zadłużenia do zapłacenia, czyli haracz, nadzorcy tak ustawili tu tubylców, aby mieli zajęcie i tyle pracy na te odsetki, aby nie mieli czasu pomyśleć, że mogą nie płacić i do tego jeszcze zarabiać posiadając własne fabryki i wyroby.

Miało być poważnie, a wychodzi jak zwykle.

Nie interesuje mnie propaganda sterowana przez tych ludzi.

To już lepiej napisz co myślisz o tym że tzw zachód, nic nie wspomina o łamaniu praw człowieka w Polsce.

Przecież katastrofa smoleńska jest nie wyjaśniona, a całe badanie jej urąga wszystkim możliwym standardom zachodnim, czy członkowie rodzin poległych na zachodzie też nie mają należnych praw?

jest problem . Potrafisz wytłumaczyć dlaczego wybitny nawołuje do strajków i osłabienia rządu .

" Słabe państwo służy wyłącznie gangom."

Kto w Polsce odważy się przeciwstawić gangom, Tusk?

W Polsce nie ma zdaje się gangów, gdyż monopol na przemoc posiada państwo, mówił min Sienkiewicz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.