Skocz do zawartości
IGNORED

Komorowski- Bronislaw podpisal

magic

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozśmieszaj mnie, później jest zdziwienie że piszę temat o osobie z innego kontynentu.

Co mi innego pozostaje kiedy czytam na swój temat takie czy podobne opinie?

Albo piszemy poważnie albo nie zawracamy sobie głowy.

747 łam schematy , bierz przykład z prezesa

" Z ziemi polskiej do Wolski..."

Zmęczony jestem dzisiaj Ty mnie rozczarowujesz.

Wielu jeszcze będzie się modlić, tylko nie wiem w którym Kościele, żeby misja Prezesa się powiodła, tylko nikt się o tym nie dowie, to będzie nowe tabu w Polsce, może niektórzy już się modlą...

W różnych okresach najnowszej historii Polacy jakoś dawali radę, nie wiem dlaczego największą szansę cywilizacyjną tak przegrali, oczywiście wiem, tylko tak piszę retorycznie.

Przez najzwyklejszą głupotę, tą samą którą reprezentują tu forumowi spece od hi endu, którzy wiedzą o jego istocie tyle ile świnia o brylantach, a kreują się na środowiska opiniotwórcze, jeszcze o międzynarodowym zasięgu, lecz kiedy wchodzą w konflikt w własnym gronie to gołym okiem widać słomę w butach i zbyt krótkie majteczki, lecz nic to nie zmienia górnolotności myśli i głębi frazesów, szkoda że na poziomie piaskownicy i elementarza.

Ten sam model archetypowy co klienci PO.

Wypisz wymaluj, jak mówi ZGilowska.

będzie pięknie

" Tak się nie da rządzić."

Chyba analizujesz jakieś wielkie słowa wielkiego przywódcy.

1175174_650542814992328_873648206_n.jpg

Dobranoc.

Leszek Miller.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Łomot jaki dostanie Platforma za niecały rok będzie epicki, a za dwa lata nie będzie już kogo zbierać na listy, poza zaufanymi Tuska, którzy nie załapią się do żadnej innej partii bo żadna ich nie przyjmie.Niby oczywiste polityczne przetasowanie, ale zobaczyć miny usłużnych PO dziennikarzy, celebrytów i innych wentylków - bezcenne.

1004528_653925617987381_889587133_n.jpg

Tusk nie ma już się czego złapać.

551082_653925491320727_1808060443_n.jpg

wv6o.jpg

Ukryta Zawartość

Swoją drogą ciekawe ilu członków PO jest zarejestrowanych na forum i jakie maja zadania?

Ukryta Zawartość

Członkowie PO powinni być znaczeni...

Ukryta Zawartość

Przywrócimy karę śmierci, to chyba jasne, nie potrzeba o tym wciąż pisać, parę osób wygląda na zainteresowanych taką wysokością wyroku, no może w zawieszeniu jako okaz miłosierdzia Bożego, w końcu to chrześćjański kraj.

Dżambo - określenie "lud pisowski" zaczerpnięte z talmudystycznej gazety jest obciachowe.

Stawia Cię w złym świetle - bezmyślnego powielacza.

No to zgłoś to trzeciemu bliźniakowi, Ludwikowi Dornowi bo to sformułowanie jakoś z nim kojarzę.

A tak a propos - czytujesz gazety talmudyczne? Skąd je masz skynek, należysz do gminy żydowskiej?

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Dowcip Rocha Kowalskiego. Oglądam dzienniki, wśród nich tvn24. To chyba proste na Twój metrologiczny mózg?

Gmina żydowska? Aj waj! To Ty Dżambo nie wisz, że mój pradziadek miał kamienicę na Puławskiej 18 ? - Czystej krwie Żyd!

I nazwisko miał takie niepolskie - Mikoleit - - Szwab? i w dodatku ewangelik.

Ale ja , Dżambo jestem czystej krwie Polak - połowa mojej rodziny dała się zabić w Powstaniu:) (tym drugim).

Dziadzia śmikał bolszewików w 1920, mama w Powstaniu. A ja mam tak k**ewsko, nudne czystopolskie nazwisko, że aż płakać się chce.

Ale korzenie mamy niemieckie - Thiel, Mikoleit. Od ósmego pokolenia warszawiaków. Jesteśmy zakonspirowana piąta kolumna.

Ale potrafię posługiwać się wiedzą innych osób i zapewniam Cię że wytłumaczą mi w zrozumiałym języku.

To może niech lepiej tłumaczą Twoje wypowiedzi na ogólnie zrozumialy język przed umieszczeniem ich na forum ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Moje wypowiedzi są niezrozumiałe?

Zawsze schodzę do poziomu rozmówców i stosuje treść, którą domniemam że są w stanie przyjąć.

Wiele razy muszę szurać po dnie, czasami to czynię, żeby nie pisać samemu do siebie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.