Skocz do zawartości
IGNORED

Klub winylowej płyty wolny od banów.

Gość masza1968

Rekomendowane odpowiedzi

Proszki mu się skończyły i szaleje.

Jestem ciekaw, kto mu ciągle za te bzdurne wypowiedzi drinki stawia.

Jak to kto? :-D A kto mu wpisuje komentarze na yt że ma super sprzęt i że wrzuca świetne numery z tej hurtowni winyla? ;-) Ziomale z działki abooo koledzy z bojówek jedynej słusznej radiostacji :-))

Cuś mi się wydaje, że nasz działkowy winilarz zaopatruje się z tej samej aptece co JarekZtworek, jak się Jarek uspokaja troszkę to hurtownik winylozłomem szaleje i na odwrót...

mocking-smiley-emoticon.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

To, że excel jest głupi, to nie jego wina.

Ale, że mu niegłupi ludzie przyklaskują...

I to jest fenomen dyktatorów i ultrasów każdej maści :-) staram się nie karmić trolli ale czasami ciężko się nie powstrzymać jeśli w zakładce traktującej o analogowych sprzętach audio ktoś bredzi jak pobity i w/g niego dobry winyl i whisky to coś jak niżej

76_1167860806.jpgtradycyjna.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

I to jest fenomen dyktatorów i ultrasów każdej maści :-) staram się nie karmić trolli ale czasami ciężko się nie powstrzymać jeśli w zakładce traktującej o analogowych sprzętach audio ktoś bredzi jak pobity i w/g niego dobry winyl i whisky to coś jak niżej

No tak "thraku" zestawiłeś dwa odmienne brzmienia to w kolorze bursztynowym brzmi całkiem nieźle to czarno kremowe nie chce brzmieć. No chyba że weźmiemy tego bursztynowego zbyt wiele. Ale i tak masz kolejkę :)

Pozdrawiam,

Paweł

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Cicho i niezauważona przez nikogo przeszła premiera nowego 4-płytowego winyla z ACT - Esbjörn Svensson Trio e.s.t.- Live In Hamburg!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

e.s.t. zajmuje bardzo ważne miejsce w mojej muzyce więc nie zastanawiałem się nad nią długo :)

dzięki za info, tak info przeszło dla mnie niezauważone, ale już w drodze. Powiem, że trochę się obawiałem tego dnia. Aby teraz nie sypnęli kolejnymi wznowieniami na winylu, za coś trzeba żyć.

chyba wyjdzie minimalniej taniej na miejscu, i od reki

Niezależnie czy kolega ze stolyyycy i kupi od ręki, czy z uwzględnieniem kosztów wysyłki na kraj, w AudioForte wyjdzie od ok. 24 zł w górę, drożej.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niezależnie czy kolega ze stolyyycy i kupi od ręki, czy z uwzględnieniem kosztów wysyłki na kraj, w AudioForte wyjdzie od ok. 24 zł w górę, drożej.

zalezy od kursu euro, w AF po 220, wiec przy 50ojro w ACT to nijak 24pln roznicy nie widze, chyba ze ojro ponizej 4pln

znaczy musisz miec jakies znizki, skoro kosztuje 49,95 Euro w ich sklepie, pogratulowac:)

Nic podobnego 

Koszt 49.95 e, wysyłka 6 eur, ale z niejasnych dla mnie przyczyn, koszt końcowy to 49,95 eur. Może jakaś promocja, albo, że powyżej pewnej kwoty dostawa free.

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

Nic podobnego 

Koszt 49.95 e, wysyłka 6 eur, ale z niejasnych dla mnie przyczyn, koszt końcowy to 49,95 eur. Może jakaś promocja, albo, że powyżej pewnej kwoty dostawa free.

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem.

no to w zaleznosci od kursu w danym dniu wyjdzie z grubsza na tyle co w AudioForte po normalnej rozmowie negocjacyjnej:) "301" maja(mieli?) w bardzo dobre cenie) i nie bawilem sie w wysylki. Juz starczy tych przeliczanek cenowych :)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Jako gorący wielbiciel analogu, dobrego brzmienia i możliwie najlepszych wydań płytowych (japonki to mój fetysz ;)) jestem głęboko zniesmaczony tym co się wyprawia w wątku, który dla mnie nie istnieje :)

Napadanie na faceta bo pisze prawdę, że płyty czy to winylowe czy też CD po kilka czy kilkanaście złociszy to śmietnik nie zasługujący nawet na to aby na niego spojrzeć to jakaś masakra jest...

Jakie to ma podłoże? "Wielbiciele" analogu zadowalają się jedynie śmietnikowymi wydaniami a wybór drogi analogowej jest podyktowany ceną? Płyty po 2zł i gramofon za 500? Czy też sly to wróg publiczny nr 1 bo za bogaty dla współdyskutujących? O co kaman?

Ja się z nim zgadzam. Paździerzowe wydania po 2 zł mogą obrzydzić muzykę.

Na znak protestu i poprawę humoru zanabyłem drogą kupna kolejnych 10 japonek i jednego Speakers Cornera :)

To jest pisanie bredni byle zrobić sly'owi na złość.

On protestuje gdy forumowy głupek porównuje dźwięk z nadgramofonu z nadwkładką z dźwiękiem z odtwarzacza DVD za 99zł i płyty za 3,99zł, a oni udają, że nie rozumieją.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

A ja myślę, że to zwyczajne oburzenie. Taka reakcja na czyjeś chamstwo. Ot, tak- gdy ktoś kogoś nazywa kretynem, debilem.

Racje wtedy schodzą na dalszy plan.

A ja myślę, że to zwyczajne oburzenie. Taka reakcja na czyjeś chamstwo. Ot, tak- gdy ktoś kogoś nazywa kretynem, debilem.

Racje wtedy schodzą na dalszy plan.

otóż to.

O fajny wątek i kilka rozumnych osób. Miło i może się wproszę choć dziś jestem juź cyfrowy ale to chyba nie problem? Vinyle teź mam ale juź tylko kolekcjonersko.

Mam dużo Tangerine Dream ale też Deana Martina, Abbe czy kilka Elvis-ów.

Mam za to też jeden wyjątkowy Vinyl....Dark Side of The Moon....podpisany przez wszystkich Floydów. Jest w dużej ramie i pięknie wyglada.

Co do muzy lekkiej i imprezowej to nigdy się nie wstydziłem. Mam pełną dyskografię Abby, Boney M, prawie pełną Bee Gees, składankę Smokie a nawet 3 CD Modern Talking i 5 rożnych CD Jacksona. Na imprezy rewelacja. Nie ma się czego wstydzić. To była fajna epoka starego disco. Ludzie do dziś świetnie się przy tym bawią.

O fajny wątek i kilka rozumnych osób. Miło i może się wproszę choć dziś jestem juź cyfrowy ale to chyba nie problem? Vinyle teź mam ale juź tylko kolekcjonersko.

Mam dużo Tangerine Dream ale też Deana Martina, Abbe czy kilka Elvis-ów.

Mam za to też jeden wyjątkowy Vinyl....Dark Side of The Moon....podpisany przez wszystkich Floydów. Jest w dużej ramie i pięknie wyglada.

Szkoda,że nie masz gramofonu:(

masza - "Napadanie na faceta bo pisze prawdę, że płyty czy to winylowe czy też CD po kilka czy kilkanaście złociszy to śmietnik nie zasługujący nawet na to aby na niego spojrzeć to jakaś masakra jest...

"

- coś nie mogłem zacytować, więc wkleiłem - reakcja forumowiczów nie jest spowodowana treściami jakie wypowiada sly30, lecz stylem w jakim je formułuje - kto mieczem wojuje.....

excelvinyl winylmania blog szukaj

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A ja myślę, że to zwyczajne oburzenie. Taka reakcja na czyjeś chamstwo.

A ja myślę, że nie chodzi o żadne chamstwo (bo nie ukrywajmy, na tym forum to standard i nie udawajmy zdziwionych) ani nie o to co lepiej gra.

To jest jakiś idiotyczny analogowy Smoleńsk. Czyli nikt już teraz nie wie o co w tym sporze chodziło na początku, 10 lat temu. Zadyma dla samej zadymy.

WELCOME TO POLAND!!!

Jutro będę się chwalił nowymi skośnookimi zanabytkami :)

Japonki na ten weekend.

Na przyszły będą następne ;)

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

A ja myślę, że nie chodzi o żadne chamstwo (bo nie ukrywajmy, na tym forum to standard i nie udawajmy zdziwionych) ani nie o to co lepiej gra.

To jest jakiś idiotyczny analogowy Smoleńsk. Czyli nikt już teraz nie wie o co w tym sporze chodziło na początku, 10 lat temu. Zadyma dla samej zadymy.

WELCOME TO POLAND!!!

W tym zakątku chamstwo zaczęło się wraz z desantem paru cyfrowych trolli, którym ciężko i coraz ciężej chyba znieść, że winyl nie dość, że jeszcze dycha, to ma się coraz lepiej. Jakoś przed pojawieniem się Rocha, Disco czy Sly nie pamiętam takiej chamówy jaką mamy tu teraz.

Thorogood chodzi sobie po forum i inaczej nie zwraca się do Excela, jak per idiota. Jakby nigdy nic.

No sorry, ja widzę spore i postępujące schamienie w tej zakładce.

• Redaktorzy

Masza napisal: " Nie wiem czemu nie wyświetlają się wszystkie załadowane fotki???"

Bo to cyfrowy swiat pelen obludy i nasladownictwa. I za ten stan rzeczy nikt nie ponosi odpowiedzialnosci. Gdyby forum bylo analogowe bloby troche inaczej ;-)

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

W tym zakątku chamstwo zaczęło się wraz z desantem paru cyfrowych trolli

Pewnie nie doszłoby do tego desantu cyfrowego gdyby nie pierdy wygłaszane przez kilku analogowych trolli.

Nie ma dymu bez ognia.

A Thoro? Ciężko mi się z nim w pewnych kwestiach nie zgodzić :)

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

WELCOME TO POLAND!!!

Japonki na ten weekend.

Na przyszły będą następne ;)

Znakomity zestaw i te JC... mmmm.... na deser :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.