Skocz do zawartości
IGNORED

Prosze o ocene ?

misiowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Zbig ma zupelna racje.

Na tym forum wiele osob po prostu lubi jakis dziwny sprzet, ktorego nikt nie zna po to tylko zeby szpanowac. Takie mam odczucie. Gdyby sprzet sony byl zly to nikt by go nie kupowal a przeciez sony jest najwieksza firma na swiecie, ktora produkuje sprzet. Moj sony nawet jak sie slucha bardzo glosno to w ogole nie szumi, dzwiek jest bardzo czysty i bas jest bardzo mocny i tresciwy. Az sie czuje brzuchem tak moze dolozyc. Poza tym jest swietna sterofonia. Kiedys moj ojciec byl u nas na ciastku i wlaczylem dla zartu Sciane Pink Floyd z tym numerem co leci helikopter z jednej kolumny do drugiej. Mialem jeszcze wtedy altusy i radmora ale i tak moj ojciec spojrzal w okno i mowi, ze leci helikopter. Ha, ha, ha. To byl dobry numer. Teraz na sony to wychodzi jeszcze lepiej i slychac te dzieci na boisku i tego nauczyciela co na nie wrzeszczy. Po prostu super.

J.

odeszliśmy troszkę od tematu, misiowiec skoro masz pieniądze na porządny piecyk to sprzedaj wysłużone Altusy lub wstaw je do komórki jako półka pod worek z cukrem i zakup chodźby maestro jeśli już się upierasz przy Tonsilu albo mission również made in Poland:)

Z używek można dostać tannoya Avance lub Kefa za małe pieniądze, wierz mi będziesz bardzo zadowolony zmianą.

Zbig,

Widze, ze sie znasz na sprzecie ale nie masz pamieci muzycznej. Na The Wall sa oczywiscie helikotery i to 2 razy. Na Dark Side of the moon sa ZEGRAY. Cos ci sie pomylilo. Te zegary zreszta to takze super efekt.

Poza tym smiglowce to sa bojowe a helikoptery to nazwa dla wszystkich smiglowcow i helikopterow. Jak premier i Caluski Ola mieli wypadek to byl to wypadek helikoptera a nie smiglowca. Na tym sie naprawde znam. Sa Apacze, Tornado, Migi, i jeszcze inne.

J.

>mciej

Dzięki, chyba nie przepadam za tym kawałkiem i go pomijam. Ścian jest stanowczo za długa aby słuchać całości.

Posłucham wieczorem. Pewnie znowu się okaże, że wcale nie leci od jednej kolumny do drugiej, tylko przelatuje jakieś 2 metry nad i 10 metrów za kolumnami :-) No ale jak się nie ma sprzętu Sony...;-)

>yabadaba...

Posłuchaj jeszcze raz Dark Side to znajdziesz śmigłowiec... :-) Przed zegarami.

Nie Apacze tylko Apache. Jak się znasz to mam kilka pytań. Z jakim prototypem śmigłowca bojowego prototyp Apache konkurował, kto był jego producentem i jak się obydwa prototypy nazywały?

Mciej,

To wcale nie jest na plycie tej, o ktorej pisales a przynajmniej ja tej plyty nie znam. Pink Floyd nagrali przeciez mase plyt. Ten helikopter zas jest na plycie Sciana i dalbym sobie glowe uciac bo ten numer z helikopterem zawsze robie jak przychodza goscie. Wszystkim sie bardzo podoba.

Natomiast moge sie zgodzic, ze Sciana jest dluga i najlepsze efekty sa jak nie gra muzyka. A tego nie ma tak wiele.

Dark side of the moon ma brat mojej zony wiec to takze znam dobrze. Ja go spytam o ta plyte co pisze Mciej i pewnie bedzie mial. Moze to taka z krowami? Jezeli tak to on na pewno ma. On ma chyba z 10 plyt Pink Floydow a ja tylko Sciane. Kiedys mialem inna co kupilem na gieldzie ale byla beznadziejna i strasznie nudna. Nawet nie pamietam tytulu ale brat zony ja wzial i nawet sie ucieszyl. Tam tez cos bylo o zwierzetach ale to nie ta z krowami na okladce. Jednak Pink Floyd z muzyki ambitnej jest bardzo dobry. Jest takze film rysunkowy Sciana i kiedys byl w telewizji ale to nie ta technika co teraz wiec byl nudny.

Z pink Floydow to jeszcze dobry jest taki numer co oni smaza jajaka i rozmawiaja. Czuje sie jakby sie bylo w kuchni z czlonkami zespolu. Boczek prawie pachnie. Brat zony ma takze niezly system i na nim super slychac wszystkie te ich efekty. On ma system yamachy, bardzo drogi i taki wymuskany, ze wciaz sie boi jak go dotykam i jak chce puscic plyte to on zaraz wyrywa mi pudelko z rak i sam musi nalozyc jakbym nie wiedzial jak to sie robi. On mowi, ze plyty musza byc czyste i dlatego tak dba. Kolumny takze ma bardzo duze ale nie pamietam teraz firmy. Kiedys mial eltax a teraz kupil sobie kino i ma drewnianej okleinie. Te poprzednie byly czarne. Yamaha tez jest dobra ale droga. Dzwiek w sony jest taki sam jak w yamaha.

J.

Pseudo wybralem bo bardzo lubie jaskiniowcow, mam na mysli Barniego i Freda. Sa swietnie i ten ich humor. Moze sie smiac caly film. Ten ich pies co to jest dinozaurem i inne pomysly. Super film.

Z Ozzym to czytalem kiedys inny numer. Podobno na scenie odgryzl glowke myszcze, takiej zywej i potem wyplul. Mial nieprzyjemnosci z towarzystwem opieki nad zwierzetami. Ale jego muzyki nie znam. Wiem, ze caly czas przeklina i co drugie slowo to mowi fuck. Nie lubie go. Kiedys byl taki teledysk jak on chodzi po cmentarzu i jest bardzo zimno. To nie byla zla piosenka ale on wygladal staro i mial makijaz. chyba w tym teledysku wystepowaly takze jego dzieci.

J.

Czytam i czytam, więdną lasy sosnowe, jodły opadają.

Nakładamy prezerwatywę na jajka z członkami w kuchni… blah, nie nie…

Dzieci i nauczyciel… ja to na mpc w komputerze słyszę… a sprzęty marki SONY i Pioneer kojarzą mi się jedynie z ogromnymi naklejkami na tylnych szybach Fiatów 126p.

Bandit, ale sobie pseudo wybrales :-)

Kazik,

Naklejki na smochodzie nie mam choc sony czy pionieer to bym wcale sie nie wstydzil. Zreszta na cinquecento to nawet sony by pasowal bo ten samochod ma tylna szyba jak ekran telewizyjny - ha, ha, ha! Ja mam tico i sobie chwale bo do cieniaka nie ma porownania, chocby 5 drzwi to nie 3, co nie? Ale co prawda to prawda, na

samochodach nie tyle sie nie znam co nie przykladam wagi do modelu. Jezdzimy zreszta tylko na zakupy i czasami do Szczecina albo do Pyrzyc do ojca. Reszta rodziny mieszka w Stargardzie i lepiej sie przejsc niz jechac samochodem. Mozna wtedy wypic lampke i nie ma problemu, ze policja zatrzyma.

Ozzy jest prawdziwy i on naprawde ta mysz zjadl! Wiem, ze normalny czlowiek tego nie zrozumie ale czego nie robi sie dla slawy.

J.

yaba, tylko jeźdź ostrożnie, bo cienias wprawdzie jest cienias, ale w teście zderzeniowym w porównaniu z tico to prawdziwy mercedes.

Widziałem gdzieś kiedyś zdjęcia z testów. Tico potraktowane testem typu EuroNCAP po prostu się rozpadło na kawałki.

(wyprostowanie)

... Plyta Pink Floydow też o zwierzętach ale nie z krową na okladce?! (jej co za kombinacja slowna) Zapewne "Animals" - jedna z ciekawszych oczywiscie i zawiera numer ze zwierzetami... Helikopter jest na plycie The Wall choc stricte z kanalu do kanalu to on nie przelatuje (w oryginale byl to nadjezdzajacy pociąg w scenie gdy Pink podkladal nabój na szynie), sa tez "nurkujace Sztukasy" na koncu "In the flesh", Dark Side ma Zegary i bijące serce, Wish You... ma diabelską machine..., ..., a w Division Bell byly tez małpy.

Tyle nie na temat;) Pozdro

Do znawcy:

helikopter: śmigłowiec, wiropłat z poziomym śmigłem nośnym napędzanym; por. autożyro.

Etym. - gr. héliks dpn. hélikos 'skręcony; spiralny'; zob. -pter(o)-.

Z Kopalińskiego. Po polsku zawsze śmigłowiec. Nawet, gdy nie jest bojowy.

A śmigłowiec lata tam i z powrotem na tle piosenki Doorsów "Riders On The Storm" w piewszych scenach "Czasu Apokalisy" Coppoli. Jest to na płycie OST.

Ciao! (SONY the beściak :))

jaskiniowiec napisal ::

""On ma system yamachy, bardzo drogi i taki wymuskany, ze wciaz sie boi jak go dotykam i jak chce puscic plyte to on zaraz wyrywa mi pudelko z rak i sam musi nalozyc jakbym nie wiedzial jak to sie robi. On mowi, ze plyty musza byc czyste i dlatego tak dba. Kolumny takze ma bardzo duze ale nie pamietam teraz firmy. Kiedys mial eltax a teraz kupil sobie kino i ma drewnianej okleinie.""

przeczytajcie tylko ta wypowiedz :PPP koles jest nieprzecietny:))))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.