Skocz do zawartości
IGNORED

mikrofon do nagrywek, karta dźwiękowa

Czasnastal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jaki możecie mi polecić mikrofon, może być używany, tak w granicach 200zł? Czy ta cena zbyt niska i lepiej się wstrzymać i dozbierać parę groszy? Wolałbym się zmieścić w jak najmniejszych kosztach i żeby jakoś też była, powiedzmy, zadowalająca. Do tego chcę dokupić kartę dźwiękową, jakaś creative audigy zda egzamin? Karta tak do 50zł, używka, wiadomo.

Szkoda, że mikrofon ten już nie jest produkowany i dostać go to nie lada sztuka. Jakieś inne propozycje? A co do karty dźwiękowej to ta co podałem może być czy coś lepszego się znajdzie? Może jakaś droższa i pod USB, tak do 100zł?

Witam, jaki możecie mi polecić mikrofon, może być używany, tak w granicach 200zł? Czy ta cena zbyt niska i lepiej się wstrzymać i dozbierać parę groszy? Wolałbym się zmieścić w jak najmniejszych kosztach i żeby jakoś też była, powiedzmy, zadowalająca. Do tego chcę dokupić kartę dźwiękową, jakaś creative audigy zda egzamin? Karta tak do 50zł, używka, wiadomo.

Zapomnij o sensownej karcie do 50zł (potrzebny XLR i phantom) ... może gdybyś dopisał jedno zero, to by się coś znalazło. Inne rozwiązanie to mikrofon USB

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... ale nie wiem jak to jest z takim mutantem.

Ukryta Zawartość

A jakiś mxl, np. 440?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Co do karty, to taka za ok. 100zł to lipa i nie ma sensu kupować? Bo mam w kompie podstawową, a chciałbym wyciągnąć jak najlepszy dźwięk z jak najmniejszych kosztów :)

Ukryta Zawartość

dawno dawno temu z braku laku miałem pg58 podlaczony bezpośrednio pod audigy 2. działać działało, brzmienie było zaskakująco w porządku jak na takie połączenie, ale jakie jest to rozwiązanie, a jakie być powinno, powszechnie wiadomo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.