Skocz do zawartości
IGNORED

Denon AVR-1705+DVD-1710 - jakie kolumny?

tsulkow

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie jest wasze zdanie na temat tego zestawu (Denon AVR-1705+DVD-1710 w promocji Horna za 2333 zł)? I jakie kolumny proponowalibyście do tego zestawu? Myślałem na początku o kolumnach tylko frontowych (podłogowcach w cenie ok. 800 zł). Sprzęt ustawie w pokoju o powierzchni ok. 18 m2, słucham w przeważającej większości muzyki: trochę rocka, trochę klasyki, rzadziej oglądam filmy.

Czy warto pomyśleć np. o Fenixach Tonsila – słuchał ktoś z was tych kolumn? A może po prostu kupić zestaw YAMAHA RX-V450 + DVD-S540 + ELTAX UNIVIERSE za 2 799 zł. Naprawde nie wiem jak wydać te uciułane 3000 zł.

Pomóżcie, proszę początkującemu i z góry wielkie dzięki za wszelkie konstruktywne propozycję i rady.

Pozdrawiam wszystkich.

https://www.audiostereo.pl/topic/10700-denon-avr-1705dvd-1710-jakie-kolumny/

nie wiem jak sie sprawuje Denon 1705 ale z cala pewnoscia moge ci poradzic zakup Denon 1404 jestem z niego bardzo zadowolony jesli chodzi o kolumny to mam kody a dvd panasonic s35. Jak dla mnie gra to calkiem przyzwoicie.

• 1 miesiąc później...

niestety nie mialem mozliwosci takiego porownania. ale poprostu dzwiek z tego dvd mi sie jakos nie podoba moze sie nie znam i mam zle wyobrazenie o dzwieku ale zaluje z ekupilem to dvd i przymierzam sie do zmiany na hk 22 ale to az sobie go poslucham i jesli odczuje roznice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.