Skocz do zawartości
IGNORED

Soundgarden w Polsce

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

W czerwcu przyszłego roku na festiwalu w Oświęcimiu wystąpi Soundgarden. Bez Matta Camerona, który w tym czasie gra z Pearl Jam.

Fajnie, choć w sumie szkoda, że kupiłem bilety na Black Sabbath do Łodzi - w Berlinie te dwa zespoły wystąpią obok siebie.

Przy okazji zespół zaliczył wpadkę na facebooku:

"JUST ANNOUNCED: Soundgarden at Festival in Auschwitz Poland on June 27, 2014. Tickets on-sale Wednesday."

We stand in the Atlantic
We become panoramic

https://www.audiostereo.pl/topic/107152-soundgarden-w-polsce/

W czerwcu przyszłego roku na festiwalu w Oświęcimiu wystąpi Soundgarden. Bez Matta Camerona, który w tym czasie gra z Pearl Jam.

Fajnie, choć w sumie szkoda, że kupiłem bilety na Black Sabbath do Łodzi - w Berlinie te dwa zespoły wystąpią obok siebie.

Przy okazji zespół zaliczył wpadkę na facebooku:

"JUST ANNOUNCED: Soundgarden at Festival in Auschwitz Poland on June 27, 2014. Tickets on-sale Wednesday."

najlepszy jest opis na ich profilu FB, ze graja w Auschwitz, Poland;)

Mam już bilet!

Trzeba się spieszyć, sprzedaż ruszyła wczoraj i ponoć szybko znikają.

Nie można przejść obojętnie koło takiego wydarzenia.

Grunge to moje lata w szkole średniej, mam ogromny sentyment...

"Tynk pożera dźwięk" 747

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.