Skocz do zawartości
IGNORED

Powiesić sponsorów (firmę Ciech)

gutten

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem wczoraj płytkę Sinfonii Varsovii i trafiło mnie. Po zdjęciu folii zabezpieczającej okazało się, że cala płyta jest właściwie folderem reklamowym sponsora, w tym wypadku firmy Ciech. Piękna szata graficzna, rozkładówka, błyszczący kredowy papier. Dobrze, że znalazło się chociaż malutkie miejsce na spis utworów.

Pewnie nie powinienem narzekać, bo wiem, jak cienko przędą nasze zespoły i że każda złotówka się liczy itd. Dlatego nie mam najmniejszych pretensji do zespołu, ale do szanownego "mecenasa", który tym samym dokonał właściwie handlu wymiennego: ja wam pieniądze, a wy mnie reklamę. Trochę to poniżej pasa. Wyobrażacie sobie koncert w Filharmonii, gdzie za orkiestrą wywieszony byłby wielki transparet napisem: "Firma X oferuje pełny zakres usług monterskich" albo: "Durex - bezpieczny seks". Mam nadzieję, że nie dożyję takiej chwili. Chyba wyślę maila do Ciecha z pytaniem, kiedy będziemy mogli ujrzeć oblicze szanownego prezesa na okładce.

gutten, a wiesz jak jest w sali NOSPR-u???

pewnie nie to Ci powiem

na wysokości dyrygenta..... tak 5metrów za ostatnimi skrzypcami... przy samym początku sceny stoi

piękna wysoka i szeroka reklama pewnego banku...............

nie sposób jej nie zauważyć :)

Czas umierać... albo emigrować. Jak France Telecom sponsoruje cały cykl wydawniczy z muzyką dawną (baaardzo deficytowy), to informuje o tym jedynie mały znaczek na obwolucie płyty.

A tak z innej beczki: jak wam się podobała gigantyczna reklama Opla górującego nad obchodami rocznicy Powstania Warszawskiego?

Najlepiej do Norwegii.

Religia nie wywołuje problemów społecznych, nie ma skrajnych ugrupowań politycznych, jest ropa, prawie jak w raju, tylko od czasu do czasu ktoś ukradnie jakiś obraz ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.