Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwsze mrozy, a ja nawet skrobaczki nie mam.

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...

W świetle przepisów kiełbaska z nad ogniska jest nielegalna. Spalanie czegokolwiek poza "urządzeniami przeznaczonymi do spalania" jest nielegalne od lipca tego roku.

To akurat nieprawda. Nie wolno palić liści czy gałęzi na terenach gmin objętych wywozem śmieci. Ale grille i ogniska nie należą do kategorii spalania śmieci (please - nie róbcie tego w ogniskach) i można je sobie w przydomowym ogródku bezproblemowo uskuteczniać. O ile dym nie leci do nieprzyjaznego sąsiada ...

A propos skrobaczek. Moja plastikowa pękła na mrozie i pojechałem do sklepu kupić drugą. Pan poinformował mnie że plastikowe są dla frajerów i wcisnął mi fińską z metalowym brzegiem. Tańszą od plastikowej polskiej zresztą. Za nic jej nie chciałem bo się bałem że porysuję szyby ale kazał mi ją kupić - więc chcąc nie chcąc uległem. Zbiera śnieg i lód z szyby nieporównywalnie lepiej od plastikowej !!!

Justas ona mosiężna ?

Wysłane przy użyciu wibratora do betonu z Gwiazdy Śmierci

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

No to wiem :) chodzi mi czy to napewno jest stal czy mosiądz . Słyszałem opinię że mosiężne nie drapią szkła

Wysłane przy użyciu wibratora do betonu z Gwiazdy Śmierci

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.