Skocz do zawartości
IGNORED

Euro Majdan - stream

Gość partick

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wzruszająca historia ;p

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

wzruszająca historia ;p

...we want to be free from the dictatorship, we want to be free from the politicians...

zdaje się pozostaje królestwo albo anarchia, może to i jakiś kierunek

edit: dobrze makijaż ma położony jak na dziewoje wyrwaną z majdanu

Ukryta Zawartość

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Kto mi powie co właściwie za fragment miasta przedstawia ta kamera: http://www.ustream.tv/channel/euromajdan

Wczorajszej nocy pogonili stamtąd protestujących, całą noc sprzątali barykady, a dziś władza stawia swój mur ( z prawej strony, kamera obraca się lewa-prawa). O co chodzi?

Dobra, już sam dojszłem. Wczoraj obie kamery z linków jakie podał w pierwszym wpisie Wieslaw pokazywały to miejsce:

https://maps.google....105.85,,0,-2.85

Żaden to Euro Majdan ( tak było podpisane), a ulica Michała Hruszewskiego ( sorry za spolszczenie).

Ukryta Zawartość

wzruszająca historia ;p

Bardzo psyjemna dziefcynecka!:) Brakuje tylko Wysockiego i "Moskwa - Odessa".

Ukryta Zawartość

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Kto mi powie co właściwie za fragment miasta przedstawia ta kamera: http://www.ustream.tv/channel/euromajdan

Wczorajszej nocy pogonili stamtąd protestujących, całą noc sprzątali barykady, a dziś władza stawia swój mur ( z prawej strony, kamera obraca się lewa-prawa). O co chodzi?

Dobra, już sam dojszłem. Wczoraj obie kamery z linków jakie podał w pierwszym wpisie Wieslaw pokazywały to miejsce:

https://maps.google....105.85,,0,-2.85

Żaden to Euro Majdan ( tak było podpisane), a ulica Michała Hruszewskiego ( sorry za spolszczenie).

Na początku, kamera była skierowana na Euro Majdan http://goo.gl/maps/r3d0o

http://webcam.guru.ua/city/kiev/ ta kamera pokazuje Majdan.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzieje się... Oj, dzieje się.

nie wiem kto nadaje ten przekaz - ale też podobno LIVE

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Jak już powołujesz się i odpowiadasz na mój wpis, to przynajmniej w temacie w którym go zamieściłem.

... jak Filip po paleniu konopi

powaznie??? takie to wazne i powazne z uwagi na stradamusa...a dla kogo??korzystam z pierwszegolepszego bo tam holota irlandzka banuje.Ale az tak sie nie napinaj..

generalnie jak krol zygmunt na cokole.

a jak juz musisz tym stradiwariusem sie podeprzec to popatrz na mape...wpierw.

patrzac generalnie na Polske nadal nie wiem dlaczego ten zniewolony naród wreszcie nie wezmie przykladu z Ukraincow i nie wylegnie...Do łopat idioci i na barykady.

Sam jesteś tłuszcza.>>>jaka tluszzcza. Chlopek rostropek przepisujacy niusy z rosyjskich gazet.

generalnie onego roku w Polsce tez tluszcza z sijaej wylegla na ulice.Wedlug rosyjskich niusow.Takie to barany chodza po ulicach i rodza sie cały czas mimo weterynarzy,szczepien i nowych osiagniec medycyny.

Ukraina jak ukraina ale znacznie ciekawsze teraz bedzie jak do tej katastrofy odniesie sie putin i jego banda, kiedy dotarło do nich ze wszystko moze sie zdarzyc.To samo dotarło do rosjan.Jaka bedzie TERAZ polityka Unii w stosunku do putina ktory generalnie niczym sie nie różni od janukowycza i doskonale wie w przeciwienstwie do forumowych idiotow ze to nie siaejej ani europa byla przyczyną katastrofy.Otwarł sie worek z rewolucja, jak w krajach arabskich...

Drastycznie zmienia się sytuacja w NASZYM regionie po raz pierwszy od 25 lat a ludzie zajmują się wylewaniem swoich kwasów w internecie.>>>baa niektorzy juz ida na Lwow z irlandyji.

Jak by to powiedział klasyk Dottore w imię "bilonu z babilonu"......>>>>>akurat ten klasyk wie co mowi bo to jego naczelna dewiza.A swoja droga czy ktos ma jakons inna siegajac czasu jezusa???

pomijam takie idiotyzmy jak... krzyza niescie.

Swoja droga to moze jakis przykladzik przykladowego dzialania panstwa obcego na rzecz innego nacechowanego umilowaniem zony prezydenta jego.

Co Brakuje wam tam na fotkach demokratycznie wybranego prezydenta Janukowycza?>>>.demokratycznie ale sie znudził wczesniej niz hitler.Tak wiec odstawilismy wariata i teraz wybierzemy...putina.

w

Bo niby skąd na majdanie były środki na finansowanie tego przedsięwzięcia, skąd była broń , skąd były instrukcje jak stawiać barykady i okupować teren?>>>>mówilem ze po pytaniach poznacie jego.Jest nadzieja ze jednak babkę w piaskownicy potrafi sklejic.

ale to chiba wszystko na co go stac.Jednak czekamy na nastepna lawine ..pytań.

od jakamaszina.

czy tamaszina..jakos tak.

Widziałem tabuny polskich posłów pielgrzymujących na Euromajdan w celu podsycania ducha walki przeciwko legalnym władzom państwowym niepodległego kraju.>>>>>powaznie dziadek jezdes zdania ze obywateli mozna legalnie przemielic w mielonke i zapakowac to tych twoich ulubionych sloikow a nawet wyekspotrowac o ile tylko prezydent jest legalny i legalnie zmienil konstytucje ktora mu to umozliwiła??A moze powinnismy poczekac jak w wypadku hitlerka jak skonczy sie to wojna i KTOS tą legalnosc zmieni??.

i to na pewno bedziesz TY??

czy moze mieli poczekac az ostatnie euro znajdzie sie na koncie legalisty.

• 1 miesiąc później...
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

A wiecie o ile wzrosły np. emerytury? ZERO! Co przy obecnym kursie dolara na Ukrainie znaczy, że emerytura w wysokości np. 900 UAH, to obecnie ok. 220 zł (!)

A 1100 PLN to 220 GPB - i tak maja lepszy przelicznik.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.