Skocz do zawartości
IGNORED

CA Azur 540 za 900 warto???

Toomi2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość kupna używanego wzmaka jak wyżej tyle że nie jestem pewien jego jakości i w ogóle tego jak gra. Ma może ktoś z was taki sprzęt bądź słyszał gdzieś go bo potrzebuję opinii na jego temat. SAm porównywałem z CA ATAC3 i zagrał gorzej (chodź możliwe że był uszkodzony bo aktualnie znajduje się w serwisie-spalił się heh na odsłuchu). Jak poszukałem to nie znalazłem na forum konkretnych wypowiedzi na temat tego sprzętu więc..... Dzięki.

https://www.audiostereo.pl/topic/10812-ca-azur-540-za-900-warto/

A co to ma za znaczenie czy sie cieszy czy nie? Sprzet kupujesz dla siebie, a nie dla poklasku na forum. Fakty sa takie, ze sprzet ten prawdopodobnie nie ma nawet roku a nowy kosztuje 2 razy tyle - jezeli brzmienie odpowiada to brac.

Dla jasności dodam że sprzęt ten nie ma nawet miesiąca i nie był serwisowany wcześniej, dopiero u mnie coś się stało (po zmianie kabli głośnikowych i interk. między wzm. nie włączył się i śmierdziało z niego, a za każdym właczeniem uruchamiało się coraz więcej rzeczy, jednak w dalszym ciągu było coś nie tak-po właczeniu automatycznie się wyciszał). Powiedzieli mi w sklepie że zwarłem końcówki, ale to raczej niemożliwe zresztą taki sprzęt powinien mieć zabezpieczenie przed czymś takim. Zresztą czemuś dziwnie grał, bo bardzo ciężko było coś z niego wycinąć poniżej połowy zakresu, ale też zaras włączała się ochrona bądź automatycznie się wyciszał do bezpiecznego poziomu. Mam nadzieję że po powrocie z serwisu zagra mi lepiej od ATAC3 która mi się bardzo podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.