Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie plany/zmiany w systemie w 2014?

kgr

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj, Dino! Miło Cię widzieć! Dosiego Audiofilskiego!!!

A w kwestii gramofonu: dzięki za słowa otuchy, ale "czeciego" podejścia raczej nie będzie. Nie słuchałem winyla od miesięcy! Jako leń patentowany i techniczny abnegat jestem stworzony do plików (CD się już pozbyłem)

Witaj w nowym i na szczęście już 14.

Aż tak dużo "techniki" nie potrzeba żeby posłuchać analogu :)System masz zacny, kolekcje również. A lenistwo ..przejdzie. Ja tez ostatnio mało słucham ale na szczęście wrocławskie podziemie od czasu do czasu się spotyka i wtedy uzupełniam braki.

Żeby nie za bardzo nie OT - plan na ten rok ..myjka i porządne pomieszczenie odsłuchowe (jak przeżyje) :)

• 1 rok później...

Ja planuję w końcu pozbyć się gramofonu. ;-) Nie udało się drugi raz wejść do tej samej rzeki.

No i nie udało się: rok minął, gramofon został i coraz częściej czarnych płyt słucham! O kant d... te audiofilskie postanowienia!

Dino! Jesteś tam? Jak myjka?

“That which can be asserted without evidence can be dismissed without evidence.” (Christopher Hitchens).

pozdr.

Umka! Miło widzieć! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

“That which can be asserted without evidence can be dismissed without evidence.” (Christopher Hitchens).

Umka! Miło widzieć! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Dzięki za pamięć. Wyalienowałeś się jakoś z życia forumowego. Jak tam na terytorium technicznych? ;-) I jakie plany analogowe?

pozdr.

Dzięki za pamięć. Wyalienowałeś się jakoś z życia forumowego. Jak tam na terytorium technicznych? ;-) I jakie plany analogowe?

pozdr.

Zawsze pamiętam. Tutaj czasem wpadam, ale piszę rzadko... A audiofilia? Chyba mnie "techniczni" Koledzy całkiem przekabacili, bo ten czas, który mogę poświęcić na hobby wolę w całości wypełnić muzyką. W efekcie tor analogowy ten sam od lat i raczej nie planuję zmian. Ale od niedawna myślę, że by się lepszy preamp przydał, a jeszcze niedawno chciałem się całkiem pozbyć analogu, więc jest pewien winylowy progres. ;-)

W opisie widzę, że jedziesz cały czas na Lemahnie. Może spróbuj nowego Sensora 2.

Ja mam prawie zielone światło na zakończenie poszukiwań. Pożyjemy, zobaczymy. ;-)

pozdr.

mam prawie zielone światło na zakończenie poszukiwań

Będę zgadywał: napęd SME? Bo z torem cyfrowym to chyba nie masz już specjalnie czego szukać?

Będę zgadywał: napęd SME? Bo z torem cyfrowym to chyba nie masz już specjalnie czego szukać?

Do niedawna to był ostateczny cel. Niestety życie byłoby za proste i poprzeczka nieco się podniosła. ;-) Ważne, że jest wstępna akceptacja rodzinnego żandarma. Reszta to tylko kwestia mam nadzieję niedługiego czasu. Zgadujesz dalej?

W cyfrze ciężko jest coś poprawić, a przerzucam jej ostatnimi czasy dość sporo. Jedyną zmianą są kolumny i temat zamknięty.

pozdr.

Takiego brzydala mam zamiar wpuścić do domu. ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.