Skocz do zawartości
IGNORED

Mało kobiet na forum - nie słuchają muzyki?

lete

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie dziękuję za komplementy :) w branży parę kobiet się znajdzie (jak widać), sama znam kilka.

A wzmacniacz, a w zasadzie monobloki były ubierane w lampy, a nie rozbierane :)

Panowie dziękuję za komplementy :) w branży parę kobiet się znajdzie (jak widać), sama znam kilka.

A wzmacniacz, a w zasadzie monobloki były ubierane w lampy, a nie rozbierane :)

To my dziękujemy , że mogliśmy skosztować tej odrobiny piękna , karmiąc nasze oczy pani nietuzinkowym wdziękiem , i nie żebym cukrował , naprawdę jest pani bardzo ładna , a swym blaskiem z całą pewnością przyćmiewa wszystkie lampy .

P.S.

Nie przypuszczałem , że pod niepozornie brzmiącym nickiem " Mysioperz" , kryje się tak czarująca Istota , z wyrazami szacunku , Piotrek .

0055303709.jpg

Już nie bądź taki zgorzkniały , głowa do góry !

Piotr

Już nie bądź taki zgorzkniały , głowa do góry !

On niezgorzkniały tylko nieszczęśliwie zakochany . W ciągu pół roku przejdzie mu .

On niezgorzkniały tylko nieszczęśliwie zakochany . W ciągu pół roku przejdzie mu .

A to co innego , a czy przejdzie , to trudno powiedzieć , wszak przyjemność miłości trwa tylko chwilę , a ból po jej utracie całe życie !

Piotr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ulubiony wykonawca; Queen, Celine Dion, Grechuta.

Ukryta Zawartość

Moja ukochana audiofilka pozwoliła mi wrzucić swoje zdjęcie, nie sprecyzowała jakie, wiec wrzucam takie hiendowe. ;-) Ku uciesze gawiedzi. :D

Moje kochane lampy elektronowe , po zdjęciu szklanych wdzianek , wyglądają i brzmią równie Hi-End -owo .

Piotr

Co chcecie od kobiet? Bozia je stworzyla w konkretnym celu. Ta pierwsza miala Adasiowi umilac zycie ale cos Bozia spaprala i skorzystal waz. No i taka mamy spuscizne.

Kobieta ma sie sprawowac w lozku i kuchni. Zupelnie wystarczy. Rezta to bonus, czasami bonus sie trafia.

pozdrawiam,

Kondensatorku zmiennej pojemności to twoja znajoma ?

Znajoma od wielu lat...żona.

A tu inna znajoma z centrum miasta;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znajoma od wielu lat...żona.

A tu inna znajoma z centrum miasta;

Dobrze że te kobiety nie są zamienione miejscami w twoim życiu .

Ukryta Zawartość

Cooking

Cleaning

Vaginas

And their sisters vaginas

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

A propos vaginy,...kupiłem sobie Puscifer, świetna płytka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To my dziękujemy , że mogliśmy skosztować tej odrobiny piękna , karmiąc nasze oczy pani nietuzinkowym wdziękiem , i nie żebym cukrował , naprawdę jest pani bardzo ładna , a swym blaskiem z całą pewnością przyćmiewa wszystkie lampy .

P.S.

Nie przypuszczałem , że pod niepozornie brzmiącym nickiem " Mysioperz" , kryje się tak czarująca Istota , z wyrazami szacunku , Piotrek .

matko!! bo zacznę sie czerwienić od tych komplementów...:)

dziękuje raz jeszcze...miło bardzo:)

Słuchają .......... bo nie siedzą na forum :-) .... a przez to się nie dowiedzą, że ich sprzęt gra ch0j0wato i powinny jak najszybciej się go pozbyć.

Prawdziwi Audiofile to faceci ... nie słuchają bo ich sprzęt jest cały czas w trakcie modyfikacji. Mają czas na muzykę tylko na odsłuchach w salonach i na audio show ;-)

matko!! bo zacznę sie czerwienić od tych komplementów...:)

dziękuje raz jeszcze...miło bardzo:)

Niepotrzebnie:)

Ale Redakcja na e-maile to chyba powinna odpowiadać?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Niepotrzebnie:)

Ale Redakcja na e-maile to chyba powinna odpowiadać?

hmm, wybacz, ale nie dostałam od Ciebie żadnego maila ostatnio. Przypominam że do Redakcji to tylko w sprawie Magazynu, skargi, zażalenia, sprawy techniczne etc. to do administratora lub moderacji, bo ja się tym po prostu nie zajmuje:)

Napisz ponownie nie omieszkam odpisać:)

A jednak wiesz, że to było zażalenie, a właściwie odwołanie do wyższej instancji:-)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A jednak wiesz, że to było zażalenie, a właściwie odwołanie do wyższej instancji:-)

nie, bo jak mówie niczego nie dostałam, a napisałam informacyjnie, bo juz dostawałam takie maile, że ktos chce zlikwidowac konto, że komuś coś nie działa, że ktoś kogoś zbanował etc. wiec napisałam profilaktycznie, jakbyś miał podobny problem.

Nie wiem czy wiesz ale w regulaminie forum stoi jak byk, że to Redakcaja miamuje adminów i modów.

Nie wiem czy wiesz ale w regulaminie forum stoi jak byk, że to Redakcaja miamuje adminów i modów.

zatem jak nic ten punkt ulegnie zmianie, dzięki za konstruktywna uwagę, zajmę się tym jutro, żeby nie było jakiś nieporozumień etc.

I tyle z szarmanckich wpisów nam (i Mysioperzowi/ej) pozostało... :)

hmm... no rozumiem, w zasadzie słuszna uwaga.. zatem, jeśli jeszcze ktoś miałby jakieś uwagi co do spraw stricte redakcyjnych to proszę na priv, żeby nie zaśmiecać bądź co bądź miłego wątku:)

Przepraszam za ten off top:)

zatem jak nic ten punkt ulegnie zmianie, dzięki za konstruktywna uwagę, zajmę się tym jutro, żeby nie było jakiś nieporozumień etc.

Spojrzałem z ciekawości i widzę,że już wcześniej ktoś się tym zajął, szkoda, ze zapomniał powiadomić o zmianach Użytkowników Forum...

Pisałem do Ciebie w październiku:

INBOX Napisz e-mail Foldery Konta Adresy Opcje » Wiadomość e-mail << poprzednia | następna >>

Od: fox-73 <[email protected]>

Do: [email protected]

Temat: Pytanie do redakcji

Data: 26 października 2013 15:17

[do książki]

[pokaż/schowaj nagłówki]

[zablokuj]

Napisałem na ogólny adres redakcji AS ale otrzymałem email zwrotny aby pisać bezpośrednio do naczelnego:) czyli pani więc kopiuję tutaj

Szanowna Redakcjo

Zgodnie z regulaminem mianujecie moderatorów i administratorów forum Audiostereo więc zwracam się do Was jako instytucji nadzorującej ich działania.

Kto i na jakiej podstawie przeniósł mój wątek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) z zakładki Hi-End na bocznicę.

Z góry dziękuję za zajęcie stanowiska w mojej sprawie.

Łączę wyrazy szacunku.

fox733

Ukryta Zawartość

Spojrzałem z ciekawości i widzę,że już wcześniej ktoś się tym zajął, szkoda, ze zapomniał powiadomić o zmianach Użytkowników Forum...

Pisałem do Ciebie w październiku:

fox piszmy o tym na privie albo w wątku o uwagach ws. pracy forum:) (choć szczerze mówiąc nie zajmuję się usprawnianiem działania, ale pogadać możemy)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.