Skocz do zawartości
IGNORED

Audio-Video - co sadzicie o tym pismie?

yabadabadoo

Rekomendowane odpowiedzi

Wspomniałem już - przy innych okazjach - że gdyby Yabadabadoo stosował tak pokracznie dziecinną składnie z nieznajomości języka polskiego to zapewne również nie potrafiłby ortograficznie pisać ani nawet włączyć komputera (a przecież nie popełnia błędów!) Widać od razu, że jest On wytworem wirtualnym :)))

Ale wcale nie obchodzi mnie kim jest naprawdę.

Nareszcie ktoś pisze rozsądnie na temat hi-endu - wzmacniaczyka o parametrach estradowca, w cenie całkiem wypasionej limuzyny :))))

Brawo - i więcej proszę...

pozdr.

PS. Tak mi przyszło do głowy że gdyby Yabadabadoo napisał poważnie, składnie i pod własnym nickiem o tym że np. Krell to przeciętniak w marketingowym wydaniu dla snobów, to zaraz rzuciłoby sie na niego stado "audiofili" z zamiarem rozrzarpania go w obronie własnych przekonań. A dzięki groteskowej formie wypowiedzi jest mu oszczędzona polemika. Wszyscy skupiają się na jego osobie i formie wypowiedzi nie zwracając prawie uwagi na ich sens :)))) Czyzby Yabadabadoo znalazł sposób na przdstawianie własnych pogładów w gronie nawiedzonych???

No, yabadabadoo - gratuluję. Świetna recenzja "Invisible" M. J. Po prostu zamurowało mnie.

Lepszej w życiu nie czytałem.

Klasa. Miodzio. Tak trzymać. Szkoda, że tak późno znalazłem ten wątek ;-))

• 1 rok później...

Nowy wygląd internetowej strony Audio-Video :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>yabadabadoo

No nie wiem, ludzie się tu zachwycają składnią i wokabularzem Autora wątku, które są - powiedzmy sobie szczerze - zwyczajnie poprawne, i nie będę ukrywał, że może to irytować osoby takie jak ja, które też nie robią błędów, właściwie nigdy, a przecież nie uznają tego za coś nadzwyczajnego i godnego ekscytacji, no ale to już chyba ci, co się tak podniecają, powinni się zastanowić, w jakim świetle ich stawia fakt, że wzbudza ich entuzjazm smętna poprawność, a jednocześnie nie dostrzegają elementarnej niewiedzy yaby (że tak powiem), i nie chodzi tu tylko o nieznajomośc cen samochodów - no bo kiedy to Tico chodziło po 35 tysięcy złotych?, no kiedy? - ale przede wszystkim elementarną ignorancję w dziedzinie, która nas wszystkich na tym forum skupia, no bo w końcu, żeby chcieć używać solo jednego monobloku... - bez komentarza, to o czymś świadczy, bowiem tak właśnie zrozumiałem tę wypowiedź na początku i jeżeli miała ona być zachętą do dyskusji, to nie wiem, do jakiej i o czym, więc może zamiast cmokać nad językiem prymusa, lepiej byłoby zwrócić uwagę na zaśmiecanie forum takimi wątkami, co z niezrozumiałych powodów toleruje lukar, ale to już inna kwestia.

Pozdrawiam

zwolennik łagodności

lenam - Widzę , że jesteś świeży na forum , poszukaj w wyszukiwarce wszystkich wpisów naszego kolegi yaba , przemyśl to wszystko , co napisał , a potem wypowiadaj się do woli :)

Tydzień temu prosiłem Lukara , aby ten wątek wypieprzył na bocznicę , bo chciałem go odnowić z powodu podanego powyżej , ale niestety się nie doczekałem :(

Dobra, niech będzie serio: widzę, że niektórzy z forumowych kolegów to ci sami, którzy strasznie trąbią na drodze przy byle okazji. Broda, chłopie, gdzie Twoje poczucie humoru? Uderzam się natomiast w pierś, bo z rozbawienia wpisem yabadabadoo nie zauważyłem, że to wątek antyczny. Chociaż fakt - takie jaja to raczej na bocznicę, zgoda.

jar1 - przez grzeczność nie przeczę :-))

zwolennik łagodności

lenam - O , przepraszam , to Ty pierwszy użyłeś klaksonu bez powodu !!!

Właściwie nam wszystkim to rozbawienie towarzyszyło , aż do ostatniego wpisu kolegi Yaba , ktoś taki był potrzebny , szkoda że Stryjecki zaprzepaścił talent ww :(

Poczucie humoru mam , czego i Tobie życzę ! :)))

Właśnie przeszytałem recenzję płyty Jacksona ... boska. Prawie spadłem z krzesła :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

... ale jazda ... od czasu do czasu faktycznie brakuje takich postów

-> yabadabadoo można jeszcze.

Szkoda, że nie kupiłeś jeszcze HiFi i Muzyka.

Ale pewnie żona wrzucułaby Cię z domu, bo ostatni numer za 20 zetów.

Michael Jackson "Invisible"

zajeeeeeeeeebiste, ubawiłem się do łez :-))

Panowie, on chyba tak specjalnie, bo nie wierzę, że można być aż takim kretynem

-> yabadabadoo może coś jeszcze napiszesz, plisssssssssssssssss!!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.