Skocz do zawartości
IGNORED

zintegrowany zestaw muzyczno filmowy w kwocie do 2000-2200

Grisza1010

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

jakiś czas temu poradziłem się Was w złożeniu zestawu (Yamaha RX497 - Yamaha CDX 397 + Dali Concept 2) i nie żałuję ani trochę.

Teraz mój brat chciałby wyposażyć się w coś małego i zintegrowanego.

Na czym mu zalezy:

-Radio

-Odtwarzacz CD

-Odtwarzacz BD

-Zestawie składającym się z dwóch głośników

Tak jak wspomniałem kwota w jakiej chciałbym się obracać to maksymalnie 2200 zł. Szczerze powiedziawszy brałem pod uwagę Yamaha PianoCraft 750. Czy nie pakując się w składanie zestawu, jest na rynku jakiś inny wybór godny uwagi?

za wszelką pomoc i sugestie serdecznie dziękuję.

pozdrawiam.

Gość

(Konto usunięte)

Może również coś z Yamahy, skoro u Ciebie słuchał i brzmienie bratu odpowiada?

I jeszcze taka uwaga z mojej strony: w tej cenie i tak cudów (oraz wielkich różnic) nie będzie, więc odpuściłbym sobie odtwarzacz CD, skoro ma być odtwarzacz BD i na nim słuchać również płyt CD. Tym sposobem możesz nieco zwiększyć budżet na kolumny, a to na pewno pozytywniej wpłynie na brzmienie :)

Genesis, wybacz, myślałem że ten będzie odpowiedni. Proszę o miłego moderatora o przeniesienie tematu. Przepraszam

eMeReKo zawsze na ratunek!:D Pojawia się jednak problem radia. Bo procentowo Radio - Płyta CD będzie wychodziło 95%-5%. Może masz jakieś konkretne propozycje?

Gość

(Konto usunięte)

eMeReKo zawsze na ratunek!:D Pojawia się jednak problem radia. Bo procentowo Radio - Płyta CD będzie wychodziło 95%-5%. Może masz jakieś konkretne propozycje?

Skoro warunkiem jest odtwarzacz BD (oglądanie również filmów), to może zapytaj po prostu w zakładce "Kino Domowe": amplituner + kolumny + odtwarzacz BD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.