Skocz do zawartości
IGNORED

Wiarygodni jak na lodzie knur...CIA wozi $ w pudełkach po butach.

storczyk84

Rekomendowane odpowiedzi

Solidarność" przez całe lata 1980 była opłacana przez CIA

Nie cała. Jak dowodzą badania historyków IPN, dużą część dochodów określonych działaczy stanowiły wpłaty z funduszu operacyjnego SB. :)

Albo wygrane w totka jak kto woli... ;)

Tak właśnie wyglądają psychopatologie społeczne ... a feeeeee ....

Tak wygląda REALIZM, mój drogi.

Jeśli masz inne zdanie to mi odpowiedz: w imię czego nasi dzielni chłopcy mordują obecnie w Afganistanie (a przedtem w Iraku) mężczyzn, kobiety i dzieci?

W imię walki z terroryzmem? BUHAHAHAHHAHAHAHHA wolne żarty!

Więc jeśli Polska ich wysłała żeby zabijali dla zysku - ja to zrozumiem. Od tego państwo ma w końcu żołdaków.

Ale jeśli pojechali mordować tylko dla sportu, dla kaprysu - to sorry: nie pojmuję!!!

Gdzie jest trybunał dla tych co ich tam posłali????

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie cała. Jak dowodzą badania historyków IPN, dużą część dochodów określonych działaczy stanowiły wpłaty z funduszu operacyjnego SB. :)

Teraz mamy Państwo Prawa i dużą część dochodów okreslonych działaczy stanowia wpłaty z IPN oraz SKW.

P.S.

Coć ostatnio cicho o Zybertowiczu. Przejada i przepija kasę zarobioną jak powyżej?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.