Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z dźwiękiem w laptopie/wybór karty USB

Gość غابرييل ناش

Rekomendowane odpowiedzi

Gość غابرييل ناش

(Konto usunięte)

Wystraszyła mnie jakość dźwięku w moim laptopie. Model TOSHIBA Satellite P75-A7200. Dźwięk COAXANT SmartAudio HD. Niestety tylko ładnie się nazywa. Muzyki praktycznie nie da się słuchać. Wszystkie charakterystyki przycięte w kosmos do tego słuchawki zjadają laptopa, a nie są najwyższych lotów SUPERLUX HD661. Podłączony pod prosty zestaw stereo YAMAHA E-810 również daje żałosny efekt. Nieco lepszy dźwięk otrzymuję po odinstalowaniu sterownika COAXANT na najzwyklejszym układzie intela, różnica jest znaczna, już nie jest tragicznie ale nadal strasznie. Może ktoś coś poradzi?? Może ktoś miał podobny problem??

Może jakaś dostawka USB?? tak do 400-500 zł

Nie oczekuję High-endu, raczej przyjemności z słuchania muzyki. Źródła WAV, FLAC, MP3 (320)

Jakieś propozycje??

Gabrielu Nash, najrozsądniej kupić coś na USB, chociażby Creative.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH 

Polecam Audinst HUD-mini. Bardzo fajny DAC no i mieści się w budżecie :-)

Link do recenzji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"a ja polecam" ;) aby audioinsane zaczeło byc dystrybutorem smsla

smsl 650 "miazdzy" huda 1 o mini nie wspominam bo i nie znam ;)

ps

swoja droga naprawde brakuje w tej czarnej dziurze kogos kto sie wezmie za dystrybucje toppinga i smsla

zamiast udawac ze cos co mało robi naprawde robi

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.