Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki do muzyki klasycznej które będzie w stanie wysterować iphone 4s

Frank_52888

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zakupić słuchawki do swojego iphone'a 4S. Niewiele wiem na temat jego wydolności w zakresie prądu w związku z czym zwracam się do Was z pytaniem:

Co wybrać do muzyki klasycznej i filmowej mieszczącego się w budżecie 400 zł?

W pewnej mierze zależy mi na mobilności tych słuchawek, zresztą podejrzewam że iphone i tak nie wysteruje nausznych, ale jestem otwarty na każdy rodzaj słuchawek - najważniejsza jest jakość dźwięku.

Spójrz proszę na słuchawki Audio-Technica ATH-M40FS, to chyba moim zdaniem najlepsza propozycja do Twojej konfiguracji.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

A dlaczego miałby nie wysterować słuchawek nausznych ?

Mam starego Iphona 3 generacji i daje radę ,nie ze wszystkimi nausznymi,ale spokojnie można dobrać sobie takowe. Słuchawek nausznych do mobilnego sprzętu jest całkiem sporo.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Nawet na stronie Apple są różne słuchawki pod Ipoda/Iphona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oczywiście można je kupić taniej niż u nich. Najlepiej wybrać się do Mediamarktu/Saturna i na miejscu podłączyć do tego Iphona i posłuchać z tego co mają do zaoferowania w tej cenie.

Bardzo łatwe do napędzenia są np te słuchawki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak widać są one dostępne też w sklepie Apple i w Mediamarkt też powinny być.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Dzięki za podpowiedzi. Postaram się odsłuchać gdzieś proponowane przez Was modele. Sam wytypowałem jeszcze Shure SRH440 i Grado SR60i, które maja dosyć dobre opinie w recenzjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.