Skocz do zawartości
IGNORED

Całujcie mnie wszyscy w dupę - poezja pisana i śpiewana

Gość stary bej

Rekomendowane odpowiedzi

Gość stary bej

(Konto usunięte)

W życiu każdego prawdziwego mężczyzny, który nawet przy krojeniu cebuli nie płacze, musi nadejść taki "moment" zwrotny, decydujący o dalszym jego trwaniu w tym zwariowanym świecie.

Kryłem się z tym, ale ten "moment" i u mnie zaistniał.

Było to kilka miesięcy temu, kiedy to przy przywołanym krojeniu cebuli nie płakałem.

Kolejne krojenia i też bez łez, myślę sobie - co jest na rzeczy, czyżby cebula straciła swoje właściwości "wyciskacza łez", czy może mnie już na tyle wszystko "zwisa" że nawet cebula nie jest w stanie spowodować u mnie łzotoku ?

Pokrótce doszedłem do wniosku, że jednak to drugie, czyli tzw. "tumiwisizm", daleko posunięta obojętność na cokolwiek.

Mam jeszcze tylko jeden jedyny problem - jak się z tym błogim spokojem odnieść w stosunku do tych, co to ten mój błogi spokój trwania zakłócają ?

Mam jeszcze tylko jeden jedyny problem - jak się z tym błogim spokojem odnieść w stosunku do tych, co to ten mój błogi spokój trwania zakłócają ?

Aby nie wzbudzać rezonansu z tumiwisizmem, olewnictwo ogólne bym zalecał.

Z troską o szlachetne zdrowie Twoje efendi, chemii wszelakiej i ziół wszetecznych unikać radzę.

Najwyższego błagając aby stan wyższej świadomości Twojej po wsze czasy utrzymał, na kolanach, chyląc czoło pozdrowienia ku Tobie zasyłam.

W marności swej zaszczycony przyjacielem Twym się mienić, Włodek.

Zioła i nalewki jedynie macą umysł, a mącą go ku ICH radości.

Tylko dlaczego muszę ICH znosić w swym życiu.

Ponoć jestem wolnym człowiekiem.

A dla tego efendi, żeś wolny pomiędzy wolnemi.

W.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

No nie do końca tak jest.

Masz coś do sprzedania ? chętnie kupię, tylko dlaczego szczurek bierze udział w tej transakcji ?

Policja ? po co potrzebna ? - jak będę miał dłuższy "patyk" to się sam obronię ...przykłady można mnożyć.

Trynkiewicz wychodzi ? o mój najwyższy, przecież ten zbrodniarz już dawno powinien piach gryźć.

To tak samo jak z tymi klonami na forum, ktoś nad tym czuwa aby były.

"Wypijmy za błędy, za błędy na GÓRZE ..."

http://www.youtube.com/watch?v=79-dmzuJYJ4

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Problem tkwi w słuchaniu, a nie słyszeniu.

Bo jak się okazuje, wiele znanych kapel przemyca w swoich utworach bardzo cenne treści.

Ale tłuszcza słucha aby się jedynie zabawić, a nie wyciągnąć z tych treści sensowne wnioski.

Problem tkwi w słuchaniu, a nie słyszeniu.

Zgodnie z odwieczną prawdą. Mesjasz wołał, słuchajcie, słuchajcie, po czym wypowiadał treść przekazu. I choć wielu słuchało nieliczni usłuchali. Mądrość i prawda ma cechy zbieżne z akustyką. Są najbardziej tłumione rozpraszane i pochłaniane przez przeszkody na ich drodze :-)

W.

ja tam uwazam ze to wlasnie z wiekiem jest fajne jak coraz wiecej ludzi moze cie pocałowac w dupe.Odnosi sie to rowniez do cebuli.A chlopaki nie placzom.

kostropaty

Też świetne, ale po spożyciu traci się optykę.

"Upić się wato" nie polecam w codziennym wykonaniu.

ale od święta...

w dzisiejszym świecie nikt wolnym nie jest, kontrola na wszystkimi, wszystkim i niewolnictwo korporacyjne wszechobecne. Jaka wolność? Przecież mamy niewolnictwo XXI wieku za przyzwoleniem i zadowoleniem białych niewolników.

to co napisał Tuwim dziś byłoby karane :) ale ja się podpisuję.

A jak chcecie wiedzieć, to gdyby zatytułować wątek nieco inaczej tj ''Całujcie mnie wszyscy w dupę czyli poezja pisana i śpiewana'' to nie było by to wcale pozbawione głębszego sensu. A wiecie dlaczego ?.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.