Skocz do zawartości
IGNORED

London Decca Gold kto slyszal

Damian Matuszek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam obecnie zamontowany inny model do testów, ale słuchałem kilka godzin chyba tej o którą pytasz, albo Jubilee. Napęd Air Force One był ważniejszą składową prezentacji i wkładka mi uciekła ;-), ale mogę się dowiedzieć. Niemniej jednak są to wysokopoziomowe MC, o bardzo gęstym bogatym w informacje graniu. Według mnie ich mottem jest: "Barwa ponad wszystko", bez popadania w zatracenie czytelności. Bezpośrednie porównanie z np. Kuzmą, pokazuje o co w im chodzi.

pozdr.

U mnie wisi ten model.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Cześć,

Testowałem tę wkładkę przy okazji opisu gramofonu Fonica F-600. Fascynująca rzecz.

Prozę zajrzeć tutaj:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Dynavector jest najbardziej zrównoważoną wkładką z tych wymienionych. Czyli żadne pasmo nie wyskakuje przed szereg. Kuzma stawia na rozdzielczość i kontur, przy lekkim odchudzeniu przekazu, jednak nadal jest to gładkie analogowe granie. Natomiast jak już wspomniałem, London jedzie środkiem, lekko gasnąc na górze i trochę dociążając i zaokrąglając dół pasma, nie tracąc przy tym oddechu. Ale to jest tak soczyste i barwne granie, że wspomniane aspekty wydają się po kilku płytach być nieistotne. Niestety jest jeszcze jeden myk w Londonie, a mianowicie zbiera sporo śmieci z płyty - uszkodzenia, i odczuwalnie potrafi uwypuklać trzaski. Stare płyty mogą cierpieć. Jednak po kilku tygodniach grania, biorę to z dobrodziejstwem inwentarza i prawie tego nie zauważam. Fajna linia wkładek. Wyższe modele mają podobny rys brzmieniowy, tylko bardziej wysublimowany.

Wiecej niedługo, niestety nie tutaj.

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.