Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz zintegrowany z CD + kolumny

Lukasz_51799

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę sobie, myślę, i wychodzi mi, że do pokoju nijak nie wcisnę porządnego amplitunera z odtwarzaczem, jako dwa oddzielne klocki, więc muszę iść na kompromis.

Szukam czegoś - konkretnie: amplitunera z CD, bo mam dużo płyt - do czego będę mógł podłączyć pre-gramofonowe, i co napędzi kolumny w pomieszczeniu 25m^2. Powierzchnia może nie jest taka ważna, nie słucham muzyki głośno. Ważne są kompaktowe rozmiary urządzenia i wejście na pre, i CD, i tuner.

Do tego szukam jakiś kolumn, bardziej monitorków, bo córka, dwa lata, nawet podstawek więc nie będzie, tylko wszystko na komodzie, taki los.

Myślałem o NADzie C715, ale to jakaś wiekowa konstrukcja; RMS ma jakiś fajny zestaw w akceptowalnej cenie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ale może znajdzie się coś nowszego/fajnego, na co mógłbym zwrócić uwagę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/110182-wzmacniacz-zintegrowany-z-cd-kolumny/

Witaj,

mam dla Ciebie moim zdaniem lepszą propozycję. Spójrz proszę na amplituner sieciowy z CD Marantz MCR-610. To urządzenie, które pomimo niedużych rozmiarów, gwarantuje bardzo przyzwoitą jakość dźwięku. Dodatkowo poza CD masz pełną funkcjonalność sieciową, dostęp do setek internetowych stacji radiowych a także możliwość odsłuchu muzyki z zewnętrznego dysku NAS. Do Twojego pomieszczenia zaproponowałbym jako opcja bardzo dobra kolumny Dali Zensor 3 lub jeśli słuchasz bardziej rockowych klimatów - Paradigm Mini Monitor v.7. Opcją bardziej budżetową jest zestaw kolumn Q Acoustics QA 2020i, Monitor Audio MR2 czy Indiana Line Nota 260.

Przyjrzyj się proszę mojej propozycji, wydaje mi się że będzie to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy. W przypadku pytań oraz oferty finansowej na zakup zestawu jestem do dyspozycji.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.