Skocz do zawartości
IGNORED

Kaminski jedynka PO

fish75

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość

(Konto usunięte)

Ale PO robi ogromny błąd. To trochę jak bratanie się Kaczyńskich z Lepperem. Cele krótkoterminowe to nie wszystko.

Wizerunkowo to porażka dla PO.

Wizerunkowo to wróg wroga nie jest wrogiem. Zresztą i tak go nie będzie w tv, a ludzie zagłosują, bo wiedzą, że to dobry człowiek mający poparcie samego Jarosława.

Ja widzisz, napisałem coś więcej niż tylko to jedno zdanie. Na krótką metę jest O.K. Może tam wygrać. Ale perspektywicznie, to porażka PO.Dla każdego wyborcy który choć trochę myśli, to kolejny argument żeby sobie PO odpuścić.

Sam powiedz.

sam mowie...Ludzie tak maja i to czesciej niz mowia.Rowniez tu.

Nic nie zmini faktu, że ten człowiek jest zwykłą, polityczna prostytutką.

podobnie jak wyborcy ktorych sie kupi obietnica podwyzki pensji z jednoczesną obnizka podakow, wybudowaniem 3 mln mieszkan z powietrza,zagwarantowaniem emerytury w wyskosci 5tys zł w wieku 50 lat etc.Wyznawcow smolenska i wawela wbrew logice i zdrowemu rozsądkawi.Mam dziwne przeczucie ze TA prostytucja nie zniknie nigdy.

i to jest prawdziwa prostytucja z glupoty.Prostytucja kaminskiego jest niejako...zawodowa.

a ja osobiscie z rozbawieniem ogladam takie tricki z uwagi na moje przeswiadczenie ze 75 % narodu to idioci., a jeszcze bardziej podziwiam wydziwianie na tych politykow kiedy przeca oni tylko robia to co narod lubi najbardziej..Obiecuja.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Panowie, szkoda gadać. Zero idei, zero poglądów tylko koryto. Czy to Kamiński czy inny jeden czort. Dla mnie to kompromitacja zarówno PO jak i Kamińskiego. Otwarte przyznanie się do karierowiczostwa.

panowie milo was sluchac a jeszcze ciekawiej bedzie ogladnac..wynik.To moze bedzie cós o was.

podobnie jak w przypadku ambergold narod wiedzony mondroscia narodowa..zaglosuje.

na prostytutke.Zabic prostytutke czy..narod??

ale powiedzmy sobie szczerze eksperyment jest super ciekawy.Kaminski wychodzi ze skóry zeby wygrac w terenie gdzie wygrywa pis reprezentujac PO.Tusk niczego nie traci a kaminski moze wszytko wygrac.Tylko jak zachowa sie z prostytuowany narod??

Mnie to nie przeszkadza:-)

problem w tym ze mnie tez nie.

Ten Kaminski w sumie nie kojarzy mi się z niczym, pamiętam go jako przydupasa Kaczynskiego, organizatora różnych pisowskich hucp przez lata. Poprawcie mnie jesli się mylę, ale chyba on też nakręcił ten pochówek na Wawelu. Dla mnie ta kandydatura umacnia tylko wizerunek PO jako go.nianej, bezideowej partii bez zaplecza bo o to zaplecze nie dbała, nie tworzyła go kręcąc lody i jedząc konfitury. Talia zgranych kart. Czyli to samo co w PIS. Już nie trzeba chyba pisać, że człowiek ten nie ma żadnych związków z regionem z którego ma wyjść, ale takie rzeczy Tuskowi zupełnie nie przeszkadzają skoro od dróg był Nowak, a od sportu Mucha. Szkoda straconych lat dla Polski, ale coraz częściej myślę, ze tak musi byc, musi minąć wiele lat zanim pomyje zostaną do konca wylane. Najpierw takie pomyje startują ze sciany wschodniej, a później się o nich zapomina.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Powaznie a gilowska to jednak był zuch jak przeszla do pis.A jaka była chwalona ...Zupelna bezideowosc tym bardziej ze z PO zostala wyrzucona za lewizny z synem.

a jak sie pis namlaskał a pisowcy napisywali.

te pomyje to gdzie, bo wtedy glosowales na pis....bezideowo.

wtedy glosowales na pis

nigdy nie glosowalem na PIS, glosowalem wlasnie na te powskie pomyje, glosowalem na trzecia osobe na liście, powaznego czlowieka , weszły dwie pierwsze: mucha i i jakas studentka zaoczna dwojga nazwisk, marek-costam....teraz już wiecej na pomyje nie zagłosuje, czy z pis-u czy z po, w ogole można być ch.amem muls ale niedobrze jak sie jest zaslepionym ch.amem....bo swiat sie zmienia, tzreba wyciagac wnioski z kolejnych wyborów i nie jest absolutnie prawdą,że trzeba glosowac tylko na aparatczyków i barachło...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

alez oczywiscie... to pozostaje glosowac na pana boga.

a prosciej jeszcze nikt nie wymyslil nic lepszego oprocz nie brania udzialu.Problemem jest edukacja spoleczenstwa a tu sukcesow nie ma.I raczej nie bedzie,

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Prawda jest taka Panowie, że faktycznie nie ma na kogo głosować... Smutne to, ale całość klasy politycznej to bezideowi karierowicze. W Polsce jest tak, że jak ktoś się do niczego nie nadaje, nie potrafi nic poza gadaniem, to idzie do polityki.

wezmy sprawe od podstaw.Kaminskiemu chcialo sie kupic kwiatki i z paru innymi idiotami zaplacic za bilet i poleciec do anglii zeby wreczyc kwiatki gen franco????Chcialo sie i zaplacilo??KOMU by sie chcialo??A no chcialo sie bo u wyborcow czyli narodowej prostytucji to sie spodobalo.Tak wiec im sie chcialo.Czego wymagac od kaminskiego.Zrobili pewien myk, tak jak kurski z dziadkiem z wermachtu.Z kogo sie smiejecie.Z siebie sie smiejecie.

i wiem ze nadal bede mial ubaw po pachy.

weterynarze ,hycle,bodzie i rycykowe piali z z zachwytu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.