Skocz do zawartości
IGNORED

Kaminski jedynka PO

fish75

Rekomendowane odpowiedzi

skynek znowu wychynales z oparow absurdow.

na moment.

Nie przesadzaj. Tu akurat rozsądnie gada, kamiński pokazał się tu jako wyjątkowej wredoty sprzedajna dziwka polityczna (jakoś nie wierzę w jego cudowne nawrócenie) i przygarnięcie go przez platformę jeszcze obniża moje zaufanie do tej partii. Z wielkim żalem i niestety przestaję dostrzegać w naszym kraju jakąkolwiek sensowną siłę polityczną - no może poza tą sensowniejszą częścią lewicy i częścią ekipy Palikota (on sam niestety sobie nagrabił, a szkoda).

Skynek wychodzacy z oparow alkoholowych.absurdalnych..Kaminski nie jest moim bohaterem ale uwazam ze nalezy budować mały mur chinski przed zalewem idiotów.I kazda osoba dajaca szanse liczy sie na pokladzie niezaleznie czy umie myc poklad czy nie.Liczy sie cel a tak definiowany pozwala na laczenie Tuska z Palikotem.Palikot niestety pieprzy ale wie czego chce a to jest wazniejsze. Czyli krotko mowiac ja wejda rosjanie strzela kazdy kto umie.

Prostytutki mają duże szanse. To wyjątkowo odrażająca k**wa. Ale może lemingi zagłosują - toć to Europejczyk, pełną piz*ą.

jasne jest skynek ze taki strzal w dupe jest wyjatkowo bole.sny

Nie pitol, muls. Taki - najmędrszy, który buduje swój mur , już jest. Ten, który wygrał w kasynie.

niestety niusia zycie jest brutalniejsze nizbys chciał.
Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Muls - słyszałeś prawdopodobnie o wishful thinking? Ale z Ciebie wyjątkowy kretyn. Dostaniesz lewaku w dupę przy wyborach. Nic z tego nie wyniknie.

Ale człowiek ma mózg, czego Ci zabrakło. Jesteś zadowolony? O, tak - będzie pan zadowolony...

Zresztą mam wrażenie, że czytam Twoje posty, jak zostały poczęte - taki cudaczek-wyśmiewaczek. Mam takiego sąsiada komunistę - jest trochę głupszy od Ciebie, ale styl ten sam.

Muls - psociłeś w PZPR? Twoja logika jest tak pokręcona... Makarenko?

Też znam ten styl. Wypisz wymaluj komuszek wyśmiewaczek jakiego poznałem za małolata na wakacjach u babci. Swieżo emerytowany wojak LWP zawsze zaczytany w 'nie' i uczący się grypsików urbana na pamięć. Tez dla niego każda ku.wa była dobra byleby czerwona.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Electro - sprawa jest groźniejsza - ten kretyn ma zwolenników. Kształtuje innych kretynów.

No, ale nie pojadę do Krakowa :) Muls to taka idioten, która wie, że nie ma racji, ale dałaby się pokroić za przekonania przodków.

Ja też miałem w rodzinie świnię - kapusia z listy W. - zdumiewające jest, że te gnidy, nie mogą machnąć ręką. Będą się trzymały truchła dziadków z KPP.

jako ze zapaznalem sie z ostrzezeniem niejakiego nieznanego mi blizej sławka musze zareogowac z umiarem.Tak wiec skynek i..kudupel .. ze sgraja kurdupoli nie wazne kto i nie wazne z kim ale kurduplom mowimy..stop.

a slawkom mowimy na drzewo.

Te gnidy w wiekszosci do dzisiaj dobrze żyją i mają czas , i siłę klepac w klawiaturę.

ba a nawet klawiaturom daja rade dac w morde.

Electro - sprawa jest groźniejsza - ten kretyn ma zwolenników. Kształtuje innych kretynów.

No, ale nie pojadę do Krakowa :) Muls to taka idioten, która wie, że nie ma racji, ale dałaby się pokroić za przekonania przodków.

Ja też miałem w rodzinie świnię - kapusia z listy W. - zdumiewające jest, że te gnidy, nie mogą machnąć ręką. Będą się

Ja też miałem w rodzinie świnię - kapusia z listy W. - zdumiewające jest, że te gnidy, nie mogą machnąć ręką. Będą się trzymały truchła dziadków z KPP.

zabawne jak facet wpada w opary absurdu alkoholowego i nie widzi swiatelka w tunelu ale zdaje sobie sprawe ze sprawa jest powazniejsza bo facet ma zwolennikow i ksztaltuje innych kretynow.A co na to slawek??>

Otóż slawek rznie durnia.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A w jakie Ty opary wpadasz? Muls - dla mnie jesteś piątą kolumną. Komunistyczną.

Szczujesz od lat - masz nawet zwolenników tupu Dżamba czy wladza.

Przykro mi będzie Mulsie, kiedyś Cię aresztować :)

Tu gadają różni ludzie - o różnych przekonaniach - Ty jesteś pier**lonym destruktem. Takiej gnidy Jak Ty nigdy nie spotkałem.

Nawet wladz czy Dżambo nie niosą za sobą takiego komunistycznego smrodu.

Byłeś Mulsie w UB?

Byłeś Mulsie w UB?

Dla mnie jest to takie nasienie Michnika. "Pokłosie" pierwszych 10 lat odmóżdzania po 89' roku. Z SB czy jakąkolwiek inną instytucjonalną formą wchodzenia do d.py władzy za pieniądzę bym nie łączył. Zwykły jak to on pisze kurdupel. Tak jak ten emerytowany wojak LWP. Mieszkanie z przydziału, jakaś praca jako ochroniarz czy cieć załatwiona po linii partii po 89' roku. Może dorabia naprawą telewizorów czy składaniem komputerów...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

<br />Byłeś Mulsie w UB? <br />
.Tak generalnie od dwudziestu lat nie nauczyles sie niczego innego tylko czy bylem w UB.Jasne ze bylem w uB a nawet w RW a na pewno w wodociagach miejskich.

Dla mnie jest to takie nasienie Michnika. "Pokłosie" pierwszych 10 lat odmóżdzania po 89' roku. Z SB czy jakąkolwiek inną instytucjonalną formą wchodzenia do d.py władzy za pieniądzę bym nie łączył. Zwykły jak to on pisze kurdupel. Tak jak ten emerytowany wojak LWP. Mieszkanie z przydziału, jakaś praca jako ochroniarz czy cieć załatwiona po linii partii po 89' roku. Może dorabia naprawą telewizorów czy składaniem komputerów...

podobnie jak ten przypadek z oczyszczalni miejskiej.Bez mieszkania, bez baby,bez szafy całe zycie spedził w stróżówce.Michnik byłby dla niego niedoscignionym wzorem gdyby kiedyś udalo mu sie wyjsc z tej stróżówki na salony..

Plusem dla Michnika jest to ze za takich w stróżówkach walczył tez ,tyle ze ci o tym do dzisiaj nie wiedza.

Istnieje obawa ze w tej stróżówce dożyja końca.

Plusem dla Michnika jest to ze za takich w stróżówkach walczył tez

...Michnik tak jak Walesa fajni byli do 89'

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.