Skocz do zawartości
IGNORED

Malezyjski Boeing 777 - co jest grane?

dio

Rekomendowane odpowiedzi

<br />wszystko zwalają na Rosjan w tym konflikcie, bo mają w tym swoje cele. <br />
usmiac sie idzie.Ukraincy maja swoje cele a przeca takich celow nie maja rosjanie .Jesli nawet mieli cel zeby rosjanie zestrzelili to rosjanie zestrzelili.Czy krótko mówiąc osiągneli cel..w przeciwienstwie do rosjan.

Bo ten samolot zmienił historie.Widocznie rosjanie strzelali bez celu..jak to rosjanie a trafili.

Najgorsze jest to ze jakis idiota juz od roku pieprzy bez celu ale nie trafia.

(...)

Najgorsze jest to ze jakis idiota juz od roku pieprzy bez celu ale nie trafia.

Z powodu tego, że kaleczysz język polski z trudem zrozumiałem, że piszesz o sobie. Z pewnością nie jest to twój Język Ojczysty. Bo inaczej tak byś go nie szargał.

jus ci pisalem ze pieknym cwiczonym latami bez bledów pisza TYLKO agenci GRU.

bo generalnie maja w tym... cel.Nielocie.

Skoroś taki lotny - to leć na Madagaskar.

No tak nie wiedzieli co im z arsenałów wyprowadzono, a wywiad niemiecki wiedział, ale nie powiedział. Ukraińcy od początku wszystko zwalają na Rosjan w tym konflikcie, bo mają w tym swoje cele.

Przekręcasz Włodzimierzu i mataczysz, co jest u ciebie standardową procedurą jeżeli chodzi o bronienie Putina i atakowanie Ukrainy.

Specjalnie sprawdziłem, co zaraz po zestrzeleniu pisał znany Ci portal altair.pl:

"Separatyści zestrzelili An-26Strategia i polityka, Lotnictwo wojskowe, 14 lipca 2014

Źródła w Kijowie podają, że samolot mógł zostać zestrzelony z terytorium Rosji. Miałaby na to wskazywać wysokość jego lotu. Na wysokości 6,5 km był on poza zasięgiem przenośnych zestawów przeciwlotniczych."

Wtedy nie przypuszczano, że po stronie separatystów działają Buk-i. Być może An-26 został zestrzelony z terytorium Rosji i po tej akcji wyrzutnie przerzucono na terytorium opanowane przez separatystów. No ale o tym Russia Today nie powie.

Jestem Europejczykiem.

Przekręcasz Włodzimierzu i mataczysz, co jest u ciebie standardową procedurą jeżeli chodzi o bronienie Putina i atakowanie Ukrainy.

Specjalnie sprawdziłem, co zaraz po zestrzeleniu pisał znany Ci portal altair.pl:

"Separatyści zestrzelili An-26Strategia i polityka, Lotnictwo wojskowe, 14 lipca 2014

Źródła w Kijowie podają, że samolot mógł zostać zestrzelony z terytorium Rosji. Miałaby na to wskazywać wysokość jego lotu. Na wysokości 6,5 km był on poza zasięgiem przenośnych zestawów przeciwlotniczych."

Wtedy nie przypuszczano, że po stronie separatystów działają Buk-i. Być może An-26 został zestrzelony z terytorium Rosji i po tej akcji wyrzutnie przerzucono na terytorium opanowane przez separatystów. No ale o tym Russia Today nie powie.

Jedynym dowodem na to, co napisałeś są źródła w Kijowie, czyli Służba Bezpieczeństwa Ukrainy. Czego to owe źródło już nie wymyśliło. Ostatnio prezydent Ukrainy odszczekiwał w Niemczech rzekome groźby Puiina. Sprawa niewprowadzenia przez Ukrainę zakazu lotów jest jednym z wątków śledztwa prowadzonego przez Holandię w sprawie zestrzelenia malezyjskiego samolotu.

Ten kawałek z Bukiem jest godny banderowskiego propagandzisty.

Panowie. Ten samolot miał być pretekstem do rozpoczęcia wojny Europy z Rosją. Ta siĘ rozpoczęła ale na gruncie ekonomicznym. Nadal się nie domyślacie kto jest stroną zlecającą zestrzelenie jak i działania "nieznanych" snajperów?

Panowie. Ten samolot miał być pretekstem do rozpoczęcia wojny Europy z Rosją. Ta siĘ rozpoczęła ale na gruncie ekonomicznym. Nadal się nie domyślacie kto jest stroną zlecającą zestrzelenie jak i działania "nieznanych" snajperów?

Kosmici z tego statku o którym piszesz w innym wątku?

P.S.

Pozdrowienia dla naszej tuby propagandowej Kremla!

Ten kawałek z Bukiem jest godny banderowskiego propagandzisty.

Pieprzysz jak stary putinowiec. Informacja, którą podałem została podana przed zestrzeleniem Boeinga a nie po.

Jestem Europejczykiem.

Oczywiście że wiemy ale niektórzy nadal wierzą w "American dream"...........

26540799035142345086.jpg

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

(...)

Pieprzysz jak stary putinowiec. Informacja, którą podałem została podana przed zestrzeleniem Boeinga a nie po.

Tym bardziej Ukraina powinna zamknąć przestrzeń w tym rejonie. Nie ma najmniejszego usprawiedliwienia dla tego świadomego lub nie zaniechania. Skoro przestrzeń powietrzna w tym rejonie była niebezpieczna, to powinna być bezwzględnie zamknięta dla ruchu pasażerskiego i to w trybie natychmiastowym. Ukraina powinna to natychmiast zrobić. Teraz powinna ponieść prawne konsekwencje takiego zaniechania.

Widzę, że nie masz żadnych argumentów poza piana na ustach. Wytrzyj pianę i poczytaj prawo lotnicze.

Była bezpieczna.

Nowa definicja bezpiecznej przestrzeni w twoim mniemaniu. Jest to taka przestrzeń, w której strącane są samoloty Boeing 777, An-26, Su-25, Su-27, Ił-76 MD i giną ludzie ok. 400 ofiar.

W tej twojej bezpiecznej przestrzeni, Ukraina zakazała wojskowych lotów, całkowicie pomijając cywilne.

Widzę, że nie masz żadnych argumentów poza piana na ustach. Wytrzyj pianę i poczytaj prawo lotnicze.

Pianę to masz ty Włodzimierzu bo twoi pupile biorą w dupę na wszystkich frontach.

A argumenty są, tylko nie chcesz ich zrozumieć.

Jak oprzytomniejesz i napijesz się zimnej wody to przyjmij do wiadomości, że (napiszę w punktach zdaniami prostymi, żebyś pojął):

-wszyscy wiedzieli co dzieje się na terenach zajętych przez separatystów

-wszyscy wiedzieli mniej więcej tyle samo

-pewne było posiadanie przez separatystów wyrzutni naręcznych o pułapie max. ok. 5km

-nie było informacji o wyrzytniach Buk czy jakichkolwiek innych

-zestrzelenie An-26 przypisano wtedy pociskowi wystrzelonemu z Rosji z powodów jak powyżej

- Ukraina zapewne powinna zamknąć przestrzeń powietrzną

-ICAO też powinno to zrobić

-nikt nie chciał tego zrobić, z liniami lotniczymi na czele

Dla poprawienia ci humoru mogę jeszcze dopisać:

-Putin jest wielki

-Ukraińcy to faszyści i banderowcy.

Teraz zadowolony?

Jestem Europejczykiem.

Pianę to masz ty Włodzimierzu bo twoi pupile biorą w dupę na wszystkich frontach.

A argumenty są, tylko nie chcesz ich zrozumieć.

Jak oprzytomniejesz i napijesz się zimnej wody to przyjmij do wiadomości, że (napiszę w punktach zdaniami prostymi, żebyś pojął):

-wszyscy wiedzieli co dzieje się na terenach zajętych przez separatystów

-wszyscy wiedzieli mniej więcej tyle samo

-pewne było posiadanie przez separatystów wyrzutni naręcznych o pułapie max. ok. 5km

-nie było informacji o wyrzytniach Buk czy jakichkolwiek innych

-zestrzelenie An-26 przypisano wtedy pociskowi wystrzelonemu z Rosji z powodów jak powyżej

- Ukraina zapewne powinna zamknąć przestrzeń powietrzną

-ICAO też powinno to zrobić

-nikt nie chciał tego zrobić, z liniami lotniczymi na czele

Dla poprawienia ci humoru mogę jeszcze dopisać:

-Putin jest wielki

-Ukraińcy to faszyści i banderowcy.

Teraz zadowolony?

Gdzie tu prawo lotnicze?

a to już nie balują z elvisem?

<br />Tym bardziej Ukraina powinna zamknąć przestrzeń w tym rejonie. Nie ma najmniejszego usprawiedliwienia dla tego świadomego lub nie zaniechania. Skoro przestrzeń powietrzna w tym rejonie była niebezpieczna, to powinna być bezwzględnie zamknięta dla ruchu pasażerskiego i to w trybie natychmiastowym. Ukraina powinna to natychmiast zrobić. Teraz powinna ponieść prawne konsekwencje takiego zaniechania.<br />
dosc to zabawne wobec ostatnich poczynan nad baltykiem samolotow wojskowych rosyjskich latajacych dwadziescia metrów przed pasazerskimi albo naruszajacych przestrzen finlandi czy szwecji, udajacych ataki na terytorium europy.Maja zamknac przestrzen czy zestrzelic... nielocie??

dosc to zabawne wobec ostatnich poczynan nad baltykiem samolotow wojskowych rosyjskich latajacych dwadziescia metrów przed pasazerskimi albo naruszajacych przestrzen finlandi czy szwecji, udajacych ataki na terytorium europy.Maja zamknac przestrzen czy zestrzelic... nielocie??

Szczególnie zabawne jest te blisko trzysta ofiar ukraińskiego zaniechania.

Nowa definicja bezpiecznej przestrzeni w twoim mniemaniu. Jest to taka przestrzeń, w której strącane są samoloty Boeing 777, An-26, Su-25, Su-27, Ił-76 MD i giną ludzie ok. 400 ofiar.

W tej twojej bezpiecznej przestrzeni, Ukraina zakazała wojskowych lotów, całkowicie pomijając cywilne.

Już Ci odpowiedziałem, ale moderacja to usunęła. A więc powtórzę łagodniej, miszczu. Przestrzeń nad wsch. Ukrainą była bezpieczna, dopóki Ruscy nie zaczęli strącać samolotów.Nie można mieć pretensji za brak jasnowidztwa.

Ukraina zakazała wojskowych lotów, bo nie chciała ruskich bomb i spadochroniarzy w/na swoich miastach i wsiach. Nota bene Polska też zakazuje wojskowych lotów - zagranicznych - nad Polską. Czy to znaczy, że mamy zamknąć przestrzeń dla Lufthansy i Aerofłota?

Już Ci odpowiedziałem, ale moderacja to usunęła. A więc powtórzę łagodniej, miszczu. Przestrzeń nad wsch. Ukrainą była bezpieczna, dopóki Ruscy nie zaczęli strącać samolotów.Nie można mieć pretensji za brak jasnowidztwa.

Ukraina zakazała wojskowych lotów, bo nie chciała ruskich bomb i spadochroniarzy w/na swoich miastach i wsiach. Nota bene Polska też zakazuje wojskowych lotów - zagranicznych - nad Polską. Czy to znaczy, że mamy zamknąć przestrzeń dla Lufthansy i Aerofłota?

Ukraina zakazała tam lotów własnym samolotom wojskowym z uwagi na ponoszone przez nie straty. Nie uczyniła tego wobec cywilnych statków powietrznych latających na terenami walk. Życie pokazało, że był to jej błąd, którego konsekwencje poniosło blisko trzysta cywilnych ofiar.

Poza tym odsyłam do prawa lotniczego.

<br />Szczególnie zabawne jest te blisko trzysta ofiar ukraińskiego zaniechania. <br />
bedzie zabawnie jak bedzie katastrofa nastepnego boeinga i su 27.Co wtedy..nielocie??Tez ukraina.

<br />Poza tym odsyłam do prawa lotniczego. <br />
poza tym odsylam do rosumu.

albo jak nielocie zestrzela w koncu tego su27.To bedzie winna tez ukraina??

Ukraina zakazała tam lotów własnym samolotom wojskowym z uwagi na ponoszone przez nie straty

Kradli im te samoloty, czy jak?

Co prawo lotnicze mówi o strzelaniu przez Rosjan do Ukraińców?

on nie wie, teraz goraczkowo szuka w prawie rosyjskim.

Cała dobę studiowałem "Psychiatrię kliniczną", której autorami są Kaplan Harold I., Sadock Benjamin J., Sadock Virginia A.

Nawet tam nie opisali takich indywiduów, jak ty i tt20.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.