Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No chyba nie tych co oglądają rosyjskąTV?

No widzisz sam sobie odpowiedziałeś !

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

czemu wierzysz bardziej rosyjskiej TV niż polskiej?

Żle postawione pytanie.

Jeśli zapytasz która jest bardziej obiektywna to powiem że rosyjska .

Nie ufam ani nie wierzę żadnej TV , bo jest to narzędzie do psychomanipulacji , które z roku na rok dochodzi do coraz większej perfekcji w "praniu mózgów"

W TokFM mówili dzisiaj, że przeszło niezauważone dogadanie się na G-20 Chin, Rosji, Indii, Brazylii, RPA w sprawach gospodarczych. Podobno BRICS może być konkurencją wobec Zachodu. Jednak jest niewygodnie o tym mówić. Bo przecież cały świat izoluje teraz Rosję.

Jak to niewygodnie? Na tym forum czytam o tym w kółko. Myślisz, że jest jakieś wyjątkowe?

Czy ma być konkurencją dla Zachodu? Zależy, w czym. Na razie współpraca Indii i Brazylii z Zachodem wygląda coraz lepiej, również w dziedzinie współpracy militarnej.

Jestem Europejczykiem.

Tommiashi

A ja powiem,że polska.

Poza tym w ocenie Rosji nie kieruję się wyłącznie TV ale również literaturą(reportaże) czy filmem(rosyjskim-polecam Lewiatana).

Swoją drogą to chore gdy ktoś bardziej wierzy obcym mediom niż swoim.

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

Jeśli zapytasz która jest bardziej obiektywna to powiem że rosyjska .

No tak, wiara w obiektywne spojrzenie rosyjskiej telewizji to coś godnego podziwu.

Jestem Europejczykiem.

<br />Co więcej jakby zrobić badania to pewnie 69 % polaków "nie " czuje się wolnymi ludźmi w społeczeństwie.<br />
a nie mozesz byc dumny za rosjan.Ja tam jestem dumny za Polske ale mniej za was.Bo przypominacie codziennie rosjan.Jestem pewny ze tak samo dumni byli niemcy w 1937.

az im te dume skutecznie wybili z dupy.

w 1945

Edytowane przez muls

Jak to niewygodnie? Na tym forum czytam o tym w kółko. Myślisz, że jest jakieś wyjątkowe?

Czy ma być konkurencją dla Zachodu? Zależy, w czym. Na razie współpraca Indii i Brazylii z Zachodem wygląda coraz lepiej, również w dziedzinie współpracy militarnej.

Indii z (całym) Zachodem czy tylko z USA? W Indiach w ostatnim czasie uchylono kolejne kontrakty zawarte z firmami zachodnimi spoza USA. Tak naprawdę nie wiadomo, o co w tym chodzi, a jak nie wiadomo, o co chodzi, to wiadomo, że o pieniądze.

A co do BRICS proponuje, abyś posłuchał u źródła.

• Redaktorzy

Jak to niewygodnie [informacje]? Na tym forum czytam o tym w kółko. Myślisz, że jest jakieś wyjątkowe?

To niezbędna teza założycielska. Żadna myśl tego rodzaju nie może obyć się bez komentarza, że jest to "ukrywane przed opinią publiczną". To taki styl.

Szkoda że w Polsce nie możemy być dumni ze swojego kraju :(

Co więcej jakby zrobić badania to pewnie 69 % polaków "nie " czuje się wolnymi ludźmi w społeczeństwie.

W przeciwieństwie do Rosjan oczywiście - Foma taktownie zapomniał postawić kropkę nad "i". Ale i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Jak to mówiono kiedyś o Gomułce: gdzie się taki ULUNG?

Poza tym w ocenie Rosji nie kieruję się wyłącznie TV ale również literaturą(reportaże) czy filmem(rosyjskim-polecam Lewiatana).

To zabrzmiało jak "ponury żart"..- żeby "wyrabiać sobie zdanie na temat Rosji" na podstawie filmu fabularnego............

To tak jakby Rosjanin poznawał PL na podstawie filmu np...Psy ,Dom zły, Lincz,Pitbull, Reich, Dług ,Świadek koronny ,Komornik ,Gniew,Egzekutor, Kroll , Wesele , Pod mocnym Aniołem, Drogówka ..................itd

Żałosne Wojciechu

Czyli gdzie?

"OFF Czarek 2014-11-19 10:00 Z prof. Bogdanem Góralczykiem o G-20 i Węgrzech":

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jako ze nie moge w wątku o Tusku bo jakis dziadek mnie tam zablokował natomiast jakis wladimir putinowicz tam wrecz szaleje to bardzo mi sie podoba uwaga abcd>>Przed założeniem tego tematu, mógłbyś pierw wytrzeźwieć.

• Redaktorzy

Czyli gdzie?

Jak to "gdzie"? W rosyjskiej telewizji. I to jest fenomen: telewizja ta informuje bezstronnie nie tylko o swoich (Rosja z aktualnymi w danym momencie przyległościami), ale też o obcych: o Ameryce, Polsce czy Portugalii. I na tym polega jej przewaga, bo przecież taka telewizja amerykańska nawet o Ameryce kłamie jak bura suka. To co tu dopiero mówić o jej programach o Rosji?

jako ze nie moge w wątku o Tusku bo jakis dziadek mnie tam zablokował

Jak to muls,zablokował cię jakiś dziadyga?!Toż to skandal!Żądaj satysfakcji.Natychmiast!

Jak to "gdzie"? W rosyjskiej telewizji. I to jest fenomen: telewizja ta informuje bezstronnie nie tylko o swoich (Rosja z aktualnymi w danym momencie przyległościami), ale też o obcych: o Ameryce, Polsce czy Portugalii. I na tym polega jej przewaga, bo przecież taka telewizja amerykańska nawet o Ameryce kłamie jak bura suka. To co tu dopiero mówić o jej programach o Rosji?

Nasz moderator znowu się rozkręca i nakręca. Proponuje przejrzeć na oczy i zwrócić uwagę na #2763.

Specjalnie dla naszego moderatora dwie widoki:

z16058044Q.jpgczeczenia_grozny_afp_600.jpeg

Grozny w czasie I wojny czeczeńskiej i obecnie.

Edytowane przez Włodzimierz
<br />Jak to muls,zablokował cię jakiś dziadyga?!Toż to skandal!Żądaj satysfakcji.Natychmiast! <br />
dlaczego ??rozumiem nielota.Nie daje rady.

Specjalnie dla naszego moderatora dwie widoki:

Grozny w czasie I wojny czeczeńskiej i obecnie.

No bo przecież wiadomo, że Grozny Czeczeńcy sami sobie zburzyli.

Jestem Europejczykiem.

No bo przecież wiadomo, że Grozny Czeczeńcy sami sobie zburzyli.

A podburzyli ich do tego Jankesi. No widzisz, jak można znaleźć wspólny ton.

Widzisz tu jest zasadnicza różnica między Rosyjską TV a Polską.

Tam jeszcze są puszczane jakieś materiały ze świata !!

U nas zupełnie ich nie ma , oczywiście poza tymi za które zapłacił Soros i spółka........

• Redaktorzy

Aha. W Polsce w telewizji w ogóle się nie pokazuje materiałów ze świata. A jeśli się pokazuje TO ZNACZY, że zapłacił za nie "Soros i spółka". Witamy na Księżycu, panie Twardowski...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.