Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie byłoby żadnego pierwszego sekretarza. Być może świat zastanawiałby się, czy rozleci się sojusz i dojdzie do konfliktu między Japonią a pohitlerowskimi Niemcami o Syberię.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Tylko chyba w Polsce przeważa tak jednoznacznie pozytywna i kompletnie bezkrytyczna ocena dokonań USA.

Włażenie w dupę kończy się pełnieniem roli czopka.

Jaro_747 jakiś ty luzak w podśmiechujkach, ale już nie byłeś tak luzak jak JuG zarzucił ci,ze powołujesz się na książkę, której nie czytałeś. I powiem tak: też uważam,że jej nie czytałeś, ponieważ zapamiętałbyś tak charakterystyczne zdanie w dodatku z początku książki.

Podawałem też link do opinii wyrażonej przez Valerego Giscarda D'estaing o obecnej sytuacji na Ukrainie, postawie Rosji i USA i też cię nie zainteresował. Dobry jesteś jedynie w podśmiechujkach.

Niedawno jeszcze ty i wojciech iwaszczukiewicz robiliście sobie podśmiechujki przy byle okazji pisząc skrótowo z sojuszów prawacko-lewwackich, teraz i xniwax wam podpasował - "fobicznie"...

I to jest najwyższy poziom dyskusji - posmiechujki albo atak.

Więc teraz postawcie się w roli Rosjan - nadęte buce.

Dlaczego tak brzydko piszesz o Rosjanach?

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747 jakiś ty luzak w podśmiechujkach, ale już nie byłeś tak luzak jak JuG zarzucił ci,ze powołujesz się na książkę, której nie czytałeś. I powiem tak: też uważam,że jej nie czytałeś, ponieważ zapamiętałbyś tak charakterystyczne zdanie w dodatku z początku książki.

Po prostu olałem zaczepkę JuGa, jak wiele innych, w tym twoje. Korciło mnie, żeby coś odpisać, ale niby co? Miałem go przekonywać, że Azja zaczyna się trochę dalej? Sam nie wie?

Jestem Europejczykiem.

natrętnego bólu głowy.

p-arku, jesteś kibolem czy trollem ? poziom wypowiedzi świadczy o kibolstwie, ale może to tylko złudzenie?

Ale ty głupi jesteś. Że tez od tego nie dostaniesz natrętnego bólu głowy. Albo BULU, jak twój idol.

Coś tak zchamiał z wieczora? Smutno ci, bo twój idol Putin nie pilotuje dziś żurawi?

Jestem Europejczykiem.

Włażenie w dupę kończy się pełnieniem roli czopka.

Wybrałeś rolę rosyjskiego czopka?

A umiesz czytać? Czy zaliczasz się do niepiśmiennych kmieci?

Dobrze się czujesz w roli zbrodniarza żydożercy, którą powierzył nam jakiś idiota na stanowisku dyrektora agencji rządowej naszego suwerena ?

Edytowane przez Arku

Odwaliło Areczkowi. Co go tak ruszyło? Może to?

"So­jusz Le­wi­cy De­mo­kra­tycz­nej nie prze­ka­że już pie­nię­dzy na kam­pa­nię pre­zy­denc­ką Mag­da­le­ny Ogó­rek. Par­tia prze­ko­nu­je, że wszyst­kie obie­ca­ne fun­du­sze tra­fi­ły na konto kan­dy­dat­ki."

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

Miałem go przekonywać, że Azja zaczyna się trochę dalej? Sam nie wie?

Wiem gdzie zaczyna się Azja geograficzna. Gdzie lokują rusofoby Azję mityczna - tez.

O Wiśle napisał twój francuski guru: "... z każdym dniem coraz bardziej przekonuje się, że między Francją i Rosją nadal niezachwianie stoi Mur Chiński: język słowiański i charakter słowiański. Pomimo wszystkich roszczeń Rosjan wytworzonych przez Piotra Wielkiego, Syberia zaczyna się od Wisły".

Nie napisał "język rosyjski i charakter rosyjski". Mądremu daje to (i wiele innych "myśli" autora) do namysłu. Ty łykasz bezkrytycznie każde antyrosyjskie gówno. Nawet tak skamieniałe jak "Pisma". Smacznego!

Nie są to żadne zaczepki - jest to tylko kolejny dowód płytkości i prymitywności twojego przeżartego propagandą myślenia.

Edytowane przez JuG

Poprawiasz sobie tymi bredniami nastrój? Też ci smutno, bo Łukaszenki nie będzie na defiladzie u Putina?

Wiele razy pisałem, że nie mam nic przeciwko Rosjanom, w sumie szkoda mi ich. Putin prowadzi ich jak otumanione barany, a oni go kochają. Jeszcze raz zapytam JuG, ty też kochasz Putina?

Co do propagandy to pewnie złościsz się, że psuję ci tu robotę, stąd te chamskie odzywki. Wybaczam, jak Słowianin Słowianinowi :-).

Jestem Europejczykiem.

Nie są to żadne zaczepki - jest to tylko kolejny dowód płytkości i prymitywności twojego przeżartego propagandą myślenia.

W jego wpisach nie ma "myślenia". Tam wyłącznie płycizna. Dno i metr mułu.

Edytowane przez Arku

Jak widać administracja Obamy na dobre nabrała wody w usta...........

MSZ Rosji musi ich wyręczać .........

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Jak widać jedynym źródłem wiedzy o świecie Tommiashiego jest nachalna tuba propagandowa Kremla. Nic dziwnego, że ma taki śmietnik w głowie.

Jestem Europejczykiem.

Nic dziwnego, że ma taki śmietnik w głowie.

Bredzisz Jaro,- dobrze zdajesz Sobie sprawę z tego że Rosjanie zdecydowanie lepiej znają i rozumieją polską historię niż obecny nierząd wraz z tak zwanymi sojusznikami z USA na czele.

Co więcej Rosjanie potrafią zadać bardzo mądre pytania i niezmiernie skutecznie piętnować i punktować nieudolność " nie-polskiego rządu".

Sputnik jest bardzo potrzebny...........:)

Edytowane przez Tommiashi

Jak widać administracja Obamy na dobre nabrała wody w usta...........

MSZ Rosji musi ich wyręczać .........

Ukryta Zawartość

a komsomoła też czytujesz?

Ukryta Zawartość

Tworzy, zwala, pieni się, prze, wzbiera wciąż pełniej i mocniej, gwiżdże, pulsuje, szarpie, drze - armia Lenina - komsomolcy!

Jesteśmy nową krwią miejskich żył, nicią z tkalni idei, ciałem niw. Lenin - żył, Lenin - żyje, Lenin - wiecznie żyw.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a komsomoła też czytujesz?

Ukryta Zawartość

Tworzy, zwala, pieni się, prze, wzbiera wciąż pełniej i mocniej, gwiżdże, pulsuje, szarpie, drze - armia Lenina - komsomolcy!

Jesteśmy nową krwią miejskich żył, nicią z tkalni idei, ciałem niw. Lenin - żył, Lenin - żyje, Lenin - wiecznie żyw.

Akurat ta strona jest sensowna, a i rozmówca nietuzinkowy. Nigdy nie dyskredytuję strony z powodu nagłówka, czasami można znaleźć"na takich" stronach zaskakująco ciekawe treści.

A tak w ogóle, jakie masz konkretne zstrzeżenia do wywiadu z prof. Bieleniem?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Włodzimierz

Czytuję wszystko,na czytaniu spędzam średnio od 8 do 10h /dobę.

Stąd moje poglądy.........

Akurat ta strona jest sensowna, a i rozmówca nietuzinkowy. Nigdy nie dyskredytuję strony z powodu nagłówka, czasami można znaleźć"na takich" stronach zaskakująco ciekawe treści.

A tak w ogóle, jakie masz konkretne zstrzeżenia do wywiadu z prof. Bieleniem?

podałem głównego linka do strony a to że akurat jest tam w tej chwili wywiad z prof. Bieleniem...

strona faktycznie jest sensowna, można przeczytać że m.in.: "Towarzysz Józef Stalin był jednym z najbardziej zasłużonych towarzyszy." poza tym sam statut programowy:

"Komunistyczna Młodzież Polski jest organizacją skupiającą młodych ludzi pragnących w swej działalności praktycznie stosować założenia naukowego socjalizmu. Ostatecznym celem działalności jest doprowadzenie do zmian na bazie materialnego bytowania ludzi, które doprowadzą do zaistnienia komunizmu. Osiągnięcie tego celu uwolni ludzkość od niepewności jutra, od strachu przed wojnami, od nędzy i poniżenia, położy kres panowaniu wyzyskiwaczy nad ludźmi pracy, panowaniu narodów silnych nad słabymi. Dopiero komunizm może zapewnić trwały materialny rozkwit ludzkości, a zdobycze pracy i geniuszu ludzkiego przeznaczyć całkowicie dla dobra i szczęścia człowieka."

tak się składa że dobrze pamiętam ten cudowny materialny rozkwit i szczęście człowieka za starych dobrych komunistycznych czasów.

Edytowane przez rasputin

radziecki człowiek nigdy nie może pojąć, że ktoś już z nim nie chce razem żyć. jakoś nie mogą zrozumieć, że inne narody mają dosyć ich przyjaźni. i to cała przyczyna

podałem głównego linka do strony a to że akurat jest tam w tej chwili wywiad z prof. Bieleniem...

strona faktycznie jest sensowna, można przeczytać że m.in.: "Towarzysz Józef Stalin był jednym z najbardziej zasłużonych towarzyszy." poza tym sam statut programowy:

"Komunistyczna Młodzież Polski jest organizacją skupiającą młodych ludzi pragnących w swej działalności praktycznie stosować założenia naukowego socjalizmu. Ostatecznym celem działalności jest doprowadzenie do zmian na bazie materialnego bytowania ludzi, które doprowadzą do zaistnienia komunizmu. Osiągnięcie tego celu uwolni ludzkość od niepewności jutra, od strachu przed wojnami, od nędzy i poniżenia, położy kres panowaniu wyzyskiwaczy nad ludźmi pracy, panowaniu narodów silnych nad słabymi. Dopiero komunizm może zapewnić trwały materialny rozkwit ludzkości, a zdobycze pracy i geniuszu ludzkiego przeznaczyć całkowicie dla dobra i szczęścia człowieka."

tak się składa że dobrze pamiętam ten cudowny materialny rozkwit i szczęście człowieka za starych dobrych komunistycznych czasów.

Patron twojego nicka posługiwał się nie tylko kutasem. Więc nie przynoś mu wstydu i nie pisz taki głupotów. Masz łeb i ch*j to kombinuj - jak mawiał we wojsku bombardier Sobolewski - czyli czytaj i analizuj.

Polecam do przeczytania tę książkę: "Święty demon. Rasputin i kobiety.", której autorem jest René Fülöp-Miller.

Edytowane przez Włodzimierz

pyrsk!

Tobie więcej luzu :)

24451635778217355906.jpg

I pamiętaj

60050452661138787499.jpg

włodek - mniej alkoholu przy piątku życzę!

pyrsk!

Lubię alkohol, a nie lubię emotikonów. Tu jednego i drugiego nie używałem. Pierwszego, ponieważ wróciłem z ważnej wizyty i kierując samochodem - drugiego, ponieważ chciałem docenić rozmówcę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.