Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz i tak Kijów zrobił z Motoroli Bohatera i Męczennika, kto jest Bohaterem Ukraińców chyba nie muszę mówić....

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Płakałeś po Motoroli Tommiashi?

A tak na marginesie - nie przyszło ci do głowy, że sprzątneli go swoi? Nie pierwszego i nie ostatniego zresztą?

Jestem Europejczykiem.

Egipski milioner który wyłożył kasę na "Mistrale", chce je przekazać Rosji za symbolicznego " 1 $ "....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wkrótce helikopterowce popłynął tam gdzie jest ich miejsce.....:), No i co wy na to Żabojady?

Jeśli to nie fake to będzie niezła jazda.....

No i co?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

No i co?

I To!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i co tam Miszczu z tymi Mistralami? Nie głupio ci, że uwierzyłeś w ruskie pierdoły dla nie dokońca umysłowo sprawnych?

Jestem Europejczykiem.

I To!

Ukryta Zawartość

Znaczy się, cieszy cię to?

Jeszcze raz zapytam, z jakiej guberni nadajesz?

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

uwierzyłeś w ruskie pierdoły dla nie dokońca umysłowo sprawnych?

Co Ty się Tommiashi czepiasz - nawet najmądrzejszy i najwyższy wojskowiec polski w to uwierzył. )))

http://wyborcza.pl/7,75968,20865512,uwaga-wazne-dla-bezpieczenstwa-kraju-macierewicz-z-trybuny.html

Antoni Macierewicz poinformował posłów w Sejmie, że okręty Mistral zostały przekazane przez Egipt Rosji za... 1 dolara. Tymczasem okręt bierze udział w egipsko-francuskich ćwiczeniach, a informacja pochodzi z konta rosyjskiego żartownisia.

No i co tam Miszczu z tymi Mistralami? Nie głupio ci, że uwierzyłeś w ruskie pierdoły dla nie dokońca umysłowo sprawnych?

Umiesz czytać ?

Przecież wyraźnie napisałem że cytuje "jeśli to nie Fake to będzie niezła jazda"....

Znaczy się, cieszy cię to?

Jeszcze raz zapytam, z jakiej guberni nadajesz?

W ogóle mnie to nie cieszy ale można się było tego spodziewać......, Tak to się kończy ..."jeśli na złość komuś odmrozisz sobie uszy".....

Umiesz czytać ?

Przecież wyraźnie napisałem że cytuje "jeśli to nie Fake to będzie niezła jazda"....

Wiesz Miszczu, to ty wkleiłeś te pierdoły. Ale muszę cie pocieszyć, Macierewicz najwyraźniej w to uwierzył.

Egipski milioner który wyłożył kasę na "Mistrale", chce je przekazać Rosji za symbolicznego " 1 $ "....

Ukryta Zawartość

Wkrótce helikopterowce popłynął tam gdzie jest ich miejsce.....:), No i co wy na to Żabojady?

Bez komentarza.

Twa pierwsze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Wyraźnie zaznaczyłem że może to być Fake....

Czytaj ze zrozumieniem....

Poza tym temat założony przeze mnie ma charakter również rozrywkowy tak więc nie krępuj się Jaro skoro masz do wklejenia jakieś interesujące nas "precjoza" z USA to dawaj....

Ja mam taki na ten przykład....

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ale ten mnie zupełnie rozwalił......

Źródło

Ukryta Zawartość

Syryjski rzeźbiarz stworzył dzieło z fragmentów domów Aleppo.

Tytuł rzeźby:

„To co zrobiła z nami wasza tak zwana wolność”

FstEMYehe7E.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

Informacje w tak zwanej "zachodniej" prasie są mocno zniekształcone, wolę szukać u źródła niż czytać papkę przerobiona wcześniej przez CNN i puszczoną dalej w eter.....

Wejdź tutaj mnóstwo codziennych informacji z całego regionu i świata.....,

90% z tych informacji nie "uświadczysz" w skorumpowanych demokratycznych mediach

Jaro bądź przez moment obiektywny......

No staram się.

Jestem Europejczykiem.

Co to za niespodzianka dla USA na koniec 2016roku ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tommiashi

N Twoim miejscu bym to obejrzał i jak masz jakieś zielone to je sprzedaj i kup ruble albo juany........

Zapamiętaj ten post wrócimy do niego po nowym roku zobaczymy komu będzie do śmiechu....

N Twoim miejscu bym to obejrzał i jak masz jakieś zielone to je sprzedaj i kup ruble albo juany........

Zapamiętaj ten post wrócimy do niego po nowym roku zobaczymy komu będzie do śmiechu....

Na razie to Ruskim dobrobyt uszami wychodzi. No ale jak mają małego Hitlerka za przywódcę, to co biedni mają robić. Zagłosować na kogoś innego w wyborach ;-)?

Jestem Europejczykiem.

Panie jak oni całoroczny program 500+ wydali na cwiczenia atomowe. Obywatele by mieli jak wychowywac dzieci przez rok. Panie tam to mentalność władzy zeszloustrojowa a nawet przedwojenna. Widzisz tam jakies nadzieję dla społeczeństwa?

chwilowy brak działalności w audio.

Co Ty się Tommiashi czepiasz - nawet najmądrzejszy i najwyższy wojskowiec polski w to uwierzył. )))

Ukryta Zawartość

Antoni Macierewicz poinformował posłów w Sejmie, że okręty Mistral zostały przekazane przez Egipt Rosji za... 1 dolara. Tymczasem okręt bierze udział w egipsko-francuskich ćwiczeniach, a informacja pochodzi z konta rosyjskiego żartownisia.

Bierze udział. Ale Rosja wzieła 950mln Eur odszkodoawnia za zerwany kontrakt po czym sprzedała Egiptowi śmigłowce Ka zrobione na mistrala a jestem pewien ze także systemy nawigacji, dowodzenia i kierowania ogniem oraqz ubrojenie okrętowe, bo po co komu okręt wojenny bez takiego wyposażenia? Rosja przepycha się jeszcze w sprawie poduszkowców desantowych żubr z Ukrainą - zapewne też chodzi o ti zeby to Rosja a nie Ukraina sprzedała poduszkowce na Mistrale. Czyli faktycznie Rosja ni ekupiła tylko sprzedała i nie za rubla a za grube miliony Euro. I dzięki współpracy z Francja gra na nosie Unii Europejskiej i jej Embargu.

W tym samy tonie wyskoczyli przedwczoraj UPAńcy zarzucaja Francji Rosji współdziałanie przeciwko Ukrainie - chodziło o porozumienia Mińskie które Ukraina podpisała a nie ma zamiaru ich realizować. Nie da się ukryć ze ich reakcja ma związek z duzymi powodzeniami transkacji na sprzet wojskowy Rosjii z Francją, która mocno ich ostatnio zblizyła :-)

Ukryta Zawartość

sprzedała Egiptowi śmigłowce Ka

Na razie nic Rosja nie sprzedała ale prawdopodobnie śmigłowce Egiptowi sprzeda. Tak samo jak gotową już elektronikę.

Czyli faktycznie Rosja ni ekupiła tylko sprzedała i nie za rubla a za grube miliony Euro. I dzięki współpracy z Francja gra na nosie Unii Europejskiej i jej Embargu.

Co wspólnego sankcje UE przeciwko FR mają ze stosunkami pomiędzy FR i Egiptem?

Oczywistym jest, że UE strzeliła sobie/Francji w stopę zakazując sprzedaży niepotrzebnych Rosji Mistrali. Chociaż finansowo Francja wyszła chyba na zero to teraz Rosjanie wyprodukują okręty desantowe (projekt Priboj) bardziej dostosowane do zimnego klimatu, własnych potrzeb i własnego sprzętu. Taniej.

Ale to wszystko nie ma nic wspólnego z kłamstwami wygłaszanymi przez Macierewicza. Teraz oczekuje od Rosji jakichś deklaracji - na pewno się doczeka. )))

Nie da się ukryć ze ich reakcja ma związek z duzymi powodzeniami transkacji na sprzet wojskowy Rosjii z Francją, która mocno ich ostatnio zblizyła :-)

Nie ma żadnego zbliżenia.

Edytowane przez JuG

A to wspólnego ma Francja z embargiem ze zamiast im sprzedać wyporodukowane okręty umozliwiła Rosji zarobienie na nich pieniedzy.

Poza tym co Egipt robi z takimi okrętami desnatowymi? Będzie znowu najeżdzał Izrael?

Mając w pełni Rosyjskie uzbrojenie w każdej chwili okręty moga byś odsprzedane Rosji, chocby za kwotę odszkodowania ktore dostali za zerwany kontrakt. Nie wiem zreszta czy na samym odszkodowaniu nie zarobili bo podobno wpłacili 650mln a dostali 950mln z kontraktu za który mieli zapłacic 1,2mld. Wychodziłoby na to ze są z kasą do przodu więc stac ich na odkupienie.

Macierewicz zrobił z siebie idiotę. Za chwilę w jego ślady poszed MON.

A co poniektórzy PiSSmani ciągle wierzą, że wciśną nam ten kit.

Próbujcie, próbujcie, będzie więcej śmiechu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jak widać nasz minister ma tu swoich "...chłopców"...

Jak tak dalej pójdzie , to wspólnie z Ukrainą będziemy budować bazę na Księżycu albo na Marsie...

Plan będzie wyglądał następująco....

My dajemy na "wspólny" projekt 5mld Euro a do Ukraińców należy reszta....

Edytowane przez Tommiashi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie chodzi o tego rubla tylko o to ze Rosja nie straciła a jeszcze zarobiła.

To dopiero Embargo.

Jednak wbrew fanom Partii Oszustów okazuje sie że pisowski rzad nie zamierza obalać Putina, montowac wyprawy moskiewskiej ani zamykac przejsć granicznych i zakręcac ropy w rurociągach.

Zmierza do normalizacji polityki wschodniej. Antonii opowiada mniejsze brednie niż chciałaby Partia Oszustów z przybudówkami, a Morawiecki nieprzypadkowo pojechał bez rozgłosu na Białoruś.

na pewno internetowy agencie.

A tu kilka fajnych fotek Putina z tym al-Sisi gdzie Rosja chce otworzyć ponownie starą bazę sowiecką

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (na podst, izwiestia)

Nie żeby mogli bo al-Sisi odmówił Putinowi, ale chcieli i chcą nadal.

Nawet wspólnie ćwiczą

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.