Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Te kuriozalne wyjaśnienia, z których ma wynikać, że Rosja ma prowo podbijać kogo jej sie żywnie podoba, coraz bardziej bezradne... I to świństwo jakie USA zrobiły Rosji wybierajac czarnego prezydenta - trudniej teraz argumentować, że "u was Murzynów biją". Ale widzę, że mimo to starania są.

Rozumiem, że USA mają prawo napdać kogo chcą i powodowąć śmierć setek tysiecy ludzi. Rozumiem też, że Rosjaniie zrobili swiństwo USA wybierając Putina na prezydenta, a jeszcze większe, iż nie są podatni na zajadłą nagonkę i propagandę Zachodu. Tuz riposty to ty raczej nie jesteś.

jasna sprawa ze usa moga napadac kogo chca a rosjanie nie.To chiba jasne tak samo jak to ze putin moze wysylac pomoc humanitarna gdzie chce i moze to byc czolg w zbozu.

Edytowane przez muls

jasna sprawa ze usa moga napadac kogo chca a rosjanie nie.To chiba jasne tak samo jak to ze putin moze wysylac pomoc humanitarna gdzie chce i moze to byc czolg w zbozu.

A ty ten czołg oczywiście widziałeś, na własne oczy, z okien pociągu w drodze do Japonii.

a skad to znowu ci banderowcy idiotom wmawiaja a szczelaja z proc .A proce w zbozu.

Widać zatem, że jesteś banderowcem.

lepiej banderowcem niz toba.Tacy jak ty widzac puste tiry sa przekonani ze wladimir wozi swieze powietrze oblezonym.I slusznie dzieki takim wlasciwie wladimir moze wszystko.

lepiej banderowcem niz toba.Tacy jak ty widzac puste tiry sa przekonani ze wladimir wozi swieze powietrze oblezonym.I slusznie dzieki takim wlasciwie wladimir moze wszystko.

No pewnie. Jeden zukraińskich ministrów twierdzi, że Rosjanie używali na Wschodzie małych bomb jądrowych. W też można wierzyć. Szczególnie, jak się jest muls.

sluchaj nudzisz juz tak ze mi wywalilo...Moge ci opisac co pieprzy inny minister ale generalnie wystarczy co pieprzysz ty.

Dan ci radę Niesiołowskiego - idź na szczaw.

Edytowane przez Włodzimierz

Rozumiem, że USA mają prawo napdać kogo chcą i powodowąć śmierć setek tysiecy ludzi. Rozumiem też, że Rosjaniie zrobili swiństwo USA wybierając Putina na prezydenta, a jeszcze większe, iż nie są podatni na zajadłą nagonkę i propagandę Zachodu. Tuz riposty to ty raczej nie jesteś.

Jeszcze raz spróbuję wytłumaczyć jak komu mądremu - trzeba być albo oszustem albo debilem, żeby bezprawne i siłowe poczynania Putina tłumaczyć jakimiś "winami" USA czy NATO.

To może powinniśmy poprosić Putina, żeby wziął nas pod opiekę i obronił przed zachodnimi imperialistami?

A ty ten czołg oczywiście widziałeś, na własne oczy, z okien pociągu w drodze do Japonii.

Jak rozumiem według ciebie na Ukrainie nie ma rosyjskich wojsk i rosyjskiej broni?

Jestem Europejczykiem.

Jeszcze raz spróbuję wytłumaczyć jak komu mądremu - trzeba być albo oszustem albo debilem, żeby bezprawne i siłowe poczynania Putina tłumaczyć jakimiś "winami" USA czy NATO.

(...)

Właśnie

(...)trzeba być albo oszustem albo debilem, żeby

widzieć tylko bezprawne działania Rosji i przechodzić do porządku dziennego nad takimi samymi bezprawnymi działaniami NATO i USA.

(...)

To może powinniśmy poprosić Putina, żeby wziął nas pod opiekę i obronił przed zachodnimi imperialistami?

(...)

Nigdy i nigdzie nie wyrażałem takiego poglądu. Więc dziwię sie, że mnie o to pytasz.

(...)

Jak rozumiem według ciebie na Ukrainie nie ma rosyjskich wojsk i rosyjskiej broni?

Na Ukrainie rosyjskiej broni nie brakuje. Nie ma tam regularnej armii rosyjskiej - są natomiast z pewnością Rosjanie.

• Redaktorzy

Jeden zukraińskich ministrów twierdzi, że Rosjanie używali na Wschodzie małych bomb jądrowych.

Jakoś tutaj tego nie słyszeliśmy. Czy to też mówią rosyjskie media?

Rozumiem, że USA mają prawo napdać kogo chcą i powodowąć śmierć setek tysiecy ludzi

Tego odwracania kotka otworem do przodu dużo jeszcze będzie?

Jakoś tutaj tego nie słyszeliśmy. Czy to też mówią rosyjskie media?

(...)

Wolne media polskojęzyczne odpuściły taka perełkę. Niesamowite.

(...)

Tego odwracania kotka otworem do przodu dużo jeszcze będzie?

Nie, to jest tylko szersze spojrzenie na rzeczywistość.

• Redaktorzy

Wolne media polskojęzyczne odpuściły taka perełkę. Niesamowite.

Czyli (tłumacząc z ezopowego na polski) miałem rację. W porządku.

Włodek już bez obciachu robi za tubę propagandową Putina. Wicie, rozumicie, a u was Murzynów biją i temu podobne historie.

Na Ukrainie są obecne regularne wojska rosyjskie i to w coraz większej ilości. To samo jest z bronią - w tej chwili Rosjanie praktycznie przestali się z tym nawet specjalnie ukrywać. Kilka dni temu widziałem film na którym widać było kolumnę ok. 40 rosyjskich wojskowych ciężarówek bez numerów rejestracyjnych.

Tylko proszę mi tu nie pisać bzdur typu - nie wiadomo kiedy, gdzie itp. bo wiadomo dokładnie.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Włodek już bez obciachu robi za tubę propagandową Putina. Wicie, rozumicie, a u was Murzynów biją i temu podobne historie.

Na Ukrainie są obecne regularne wojska rosyjskie i to w coraz większej ilości. To samo jest z bronią - w tej chwili Rosjanie praktycznie przestali się z tym nawet specjalnie ukrywać. Kilka dni temu widziałem film na którym widać było kolumnę ok. 40 rosyjskich wojskowych ciężarówek bez numerów rejestracyjnych.

Tylko proszę mi tu nie pisać bzdur typu - nie wiadomo kiedy, gdzie itp. bo wiadomo dokładnie.

Film widziałeś. "Fakty i akty" to film fabularny z 1997 roku, w reżyserii Barry'ego Levinsona, na podstawie książki "American Hero" Larry'ego Beinharta, o którym pisałem już wcześniej, jest idealną odpowiedzią na twój wpis. Polecam wszystkim ten film do obejrzenia i przemyślenia. Pokazano w nim jak dla ratowania prezydenta USA, wykorzystując najnowsze techniki medialne, podrzędną aktorke i paczkę czipsów - robi się wstrząsający obraz wojny na Bałkanach. Aktorka robi za dzieciątko. Paczka czipsów za kotka weń wtulonego. Wokół szleje okrutna wojna - zrobiona komputerowo. HBO pokazało fim dokumentalny "Świat według Dicka Cheneya". Też polecam. A ty mówisz mi, że film widziałeś...

(...)

Tylko proszę mi tu nie pisać bzdur (...)

Zrozumiano?

• Redaktorzy

Film widziałeś. "Fakty i akty" to film fabularny z 1997 roku, w reżyserii Barry'ego Levinsona

To oczywiście rozstrzyga w kwestii tego, czy Putin może wejść sobie na Ukrainę i brać co mu dusza zapragnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przyjmując pogląd kremlowskiego władyki za obowiązujący można w takim razie zastanowić się, kiedy Rosja dostanie nauczkę za Litwę, Łotwę i Estonię.

Ukryta Zawartość

To oczywiście rozstrzyga w kwestii tego, czy Putin może wejść sobie na Ukrainę i brać co mu dusza zapragnie.

(...)

To nic nie rozstrzyga. To tylko pokazuje techniki manipulacji powszechnie stosowane we wspólczesnym świecie, aby urobić opinię spoleczną czy usprawiedliwić bezprawne działanie.

Masz tu Włodek, pooglądaj sobie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

powietrze jedzie w zbozu.,

a generalnie nie wiadomo czy to rosyjskie . Nie wiadomo czy to w ogole ..ciezarowki.

i nie wiadomo czy jada na wschod czy na zachod.

• Redaktorzy

Ukryta Zawartość

Dostrzegacie ten humanitaryzm wiejący spod plandek?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i co to jest. Przejeżdża kolumna wojskowych cięzarówek. Na jednej z nich widać nawet 14,5 mm lub 23 mm zdwojone stanowisko przeciwlotnicze. Co to za kolumna i gdzie - nie wiadomo. Komentarz do kręconego niby ukradkiem filmiku mówi jasno - to są wojska rosyjskie. I tyle.

To równie dobrze moze byc wytwór ukraińskiej propagandy, jak i faktycznie rosyjska kolumna. Ukraina specjalizuje sie w tego rodzaju aranżacjach. Ma dobrego nauczyciela.

Niedawno widziałem zdjęcia zamieszczone przez powazna zachodnią agencje informacyjna (chyba Reuters'a). Miałbyc to czołg rosyjski zniszczony na Ukrainie, tymczasem był to typowy człog ukraiński.

Oczywiscie jest to filmik stworzony w słusznej sprawie. Do tego nie mozna mieć żadnych wątpliwości.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Włodzimierz

Naturalną rzeczą dla tak zwanej "zachodniej demokracji" jest to że o wielu niewygodnych sprawach się milczy.

Próbuje się wszystko przysłaniać , wykorzystując wszelkie dostępne środki machiny medialnej.

Kreuje się rzeczywistość , która tak naprawdę nie istnieje -----jest tylko iluzją tego o czym się mówi i pisze. Można kreować tę rzeczywistość na własne potrzeby.

Przed oczami mam miliony przykładów jak steruje się konkretnymi "potrzebami" konsumenta.

W tej perfekcyjnie zaplanowanej grze człowiek , nazwijmy go "konsumentem" przyjmuje z klauzulą "bez protestu" wszystkie informacje jakie mu są podawane.

Niestety powtarzanie tysiące razy kłamstwa stają się "prawdą", nie ma szans na obiektywizm.

Wszelkie próby innego zdania są dewaluowane i sprowadzane do teorii Science....

Tak zaplanowana rzeczywistość wypacza możliwość racjonalnego wyboru.

Konsument już nie jest w stanie wybrać dla siebie istotnych informacji jest sterowany.

Każda ale to każda informacja jest tak spreparowana aby nie dać szans na samodzielne myślenie.

To nie jest demokracja --- To jest Psychomanipulacja ....Brzydzę się PL mediami ..........

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

generalnie typwe czolgi ukrainskie tak maja a dzialka tez sa typowe ukrainskie.Wszystko generalnie tam jest typowe ..ukrainskie.Jak to na ukrainie.Ja nawet w iraku widzialem typowe AK ukrainskie.

<br />Oczywiscie jest to filmik stworzony w słusznej sprawie. Do tego nie mozna mieć żadnych wątpliwości. <br />
generalnie jak sie potem okazalo za kierownica siedzial kierowca ambasady amerykanskiej i oczywiscie ze nawalony a nawet znarkotyzowany bez zadnych hamulców i ludzkich odruchów.Moze nawet faszysta..

wypisz wymaluj ....szczaw w malinach.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.