Skocz do zawartości
IGNORED

Zniszczyli dzial analog............

wojtek41

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Badanie czyli. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie:

- Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście.

- Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać.

- A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca.

- Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie...

Na to pacjentka:

- Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić?

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Od przejmującego krzyku o zniszczeniu zakładki do kawałów o pipuni :)

Ale koloryt, nie można się nudzić.

Gdybyśmy po każdym podpierdalaczu i moderanckich wycinankach wpadali w depresję, forum już dawno przestało by istnieć :-)

W.

Gdybyśmy po każdym podpierdalaczu i moderanckich wycinankach wpadali w depresję, forum już dawno przestało by istnieć :-)

W.

Ot i mądrego słusznie posłuchać ;)

Bo to muzy trzeba Pany słuchać , a nie biadolić ...

robiz

Gość Wireless

(Konto usunięte)

Moderacji należy pogratulować konsekwencji.

Po trzech dniach wątek przeniesiony "na stałe" na bocznicę wraca do zakładki "Analog". A autor owego wątku w jednym z pierwszych swoich wpisów zakłada bana na Vlado, jedną ze spokojniejszych, IMHO, osób na forum, za - uwaga - wpis zawierający same smaile :). Chyba było zbyt spokojnie podczas tych trzech dni, a ludzie zaczęli rozmawiać o - właśnie - analogu... Formalne zgłoszenie drugiego dyskusyjnego wątku, jako niewiele mającego wspólnego z merytoryką Analogu, a wręcz obniżającego jej poziom, pozostało bez echa. Zostało wykasowanych jedynie kilka ostatnich wpisów... Filmiki z obwisłym obustronnie ramieniem i pikującą wkładką JU-52 w dalszym ciągu prezentują zalety analogu i jego wyższość nad innymi formami odsłuchiwania Tercetu Egzotycznego... Idąc za ideą autora owych wątków, który zaprezentował w jednym ze swoich wpisów pomysł na nowy wątek pt. "Excelmania" proponuję zmienić tytuł całej zakładki...

Idąc za ideą autora owych wątków, który zaprezentował w jednym ze swoich wpisów pomysł na nowy wątek pt. "Excelmania" proponuję zmienić tytuł całej zakładki...

ba, zmienić tytuł forum

i wykupić porządną reklamę na jutubie

niech audiofile z całego świata mają całą taką radosną głupawkę w jednym powszechnie znanym miejscu

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Moderacji należy pogratulować konsekwencji.

Po trzech dniach wątek przeniesiony "na stałe" na bocznicę wraca do zakładki "Analog". A autor owego wątku w jednym z pierwszych swoich wpisów zakłada bana na Vlado, jedną ze spokojniejszych, IMHO, osób na forum, za - uwaga - wpis zawierający same smaile :). Chyba było zbyt spokojnie podczas tych trzech dni, a ludzie zaczęli rozmawiać o - właśnie - analogu... Formalne zgłoszenie drugiego dyskusyjnego wątku, jako niewiele mającego wspólnego z merytoryką Analogu, a wręcz obniżającego jej poziom, pozostało bez echa. Zostało wykasowanych jedynie kilka ostatnich wpisów... Filmiki z obwisłym obustronnie ramieniem i pikującą wkładką JU-52 w dalszym ciągu prezentują zalety analogu i jego wyższość nad innymi formami odsłuchiwania Tercetu Egzotycznego... Idąc za ideą autora owych wątków, który zaprezentował w jednym ze swoich wpisów pomysł na nowy wątek pt. "Excelmania" proponuję zmienić tytuł całej zakładki...

Monty Python pięknie to skwitował w skeczu o głupku wiejskim ;-) każda miejscowość ma takiego a że zamiast łazić po mieście łazimy po forum, to i dział analog musi swojego mieć :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Uważaj thrak ! :-) Ja już raz użyłem tego porównania i nasz "podmiot" bardzo to przeżył (ban) i mnie zrugał.

Serdeczności.

Włodek.

W omawianym wątku naszego celebryty wpisy znikają szybciej niż nadążamy je pisać :-)))) Se moderacja roboty narobiła :-)) Zapewne "szanowny" autor zgłasza każdy wpis :-))

Ja pozwole sobie zacytować autora:

Z postu do Wojtka:

"- gdy pisałem wstępniaka do winylmanii na bocznicy, zastanawiałem się oczywiscie kogo nalezałoby zbanowawać -"

"- wierz mi , że bardzo nie lubię stosować tego narzędzia - robię to tylko w sytuacjach ekstremalnych."

Szczyt obłudy.

Ale najlepsze było we wpisie który moderacja osunęła. Otóż przyznał że bardzo połechtało jego ego tak szybkie przywrócenie wątku do działu analog.

Tyle z minionych perturbacji zrozumiał "banmaster":-) Coś zdolności pedagogiczne naszych modów zawodzą :-)

Jego ego to jedyny motor działalności na forum trolli.

Włodek.

<br />Otóż przyznał że bardzo połechtało jego ego tak szybkie przywrócenie wątku do działu analog.<br />
- kłamstwo !!! - napisałem, że pełechtało moje ego zainteresowanie "góry" moim wątkiem, ponieważ zdjęła bany w winylmanii - myślę, że zdarzyło się to pierwszy raz w historii forum...bez pzdr....

- zresztą mam nadzieję, że część osób zdążyła przeczytać...

excelvinyl winylmania blog szukaj

Uważaj thrak ! :-) Ja już raz użyłem tego porównania i nasz "podmiot" bardzo to przeżył (ban) i mnie zrugał.

Serdeczności.

Włodek.

Na szczęście tutaj na Bocznicy można - czasami - napisać to i owo bez jakichś tragicznych ban-konsekwencji, a zwłaszcza w wątku nie założonym przez excel sheet'a :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Klekac niewierni...Sam miszcz nas swoja obecnoscia zaszczycil !!! Tylko kurna, nie pozdrowil...) A taka kultura miala byc...Osobiscie na dowidzenia, w ostatnim wpisie w "winylmanii" zyczylem powodzenia. Moja naiwnosc wziela gore...

- kłamstwo !!! - napisałem, że pełechtało moje ego zainteresowanie "góry" moim wątkiem, ponieważ zdjęła bany w winylmanii - myślę, że zdarzyło się to pierwszy raz w historii forum...bez pzdr....

- zresztą mam nadzieję, że część osób zdążyła przeczytać...

Banmaster, dobre! :)

W każdym razie dosyć już wciskania przez Ciebie ciemnoty i nie kombinuj chociaż tutaj, jak koń pod górę, bo wszystkich się czepiasz, którzy mają inny pogląd(y) lub spojrzenie na świat inne niż Ty, a to jest wg mnie często spojrzenie jak w krzywym zwierciadle lub z cytowanego Monty Pythona. Dzięki opcji BANA do tego ewidentnie czujesz pewną władzę nad innymi, tylko co to za władza, śmiechu warte. Chełpisz się tym tylko, jak byś 4-latkowi w piaskownicy łopatkę wyrwał. Ponadto w każdym prawie wątku Ciebie pełno i wchodzisz z uwalonymi błockiem buciorami wszędzie, nawet nieproszony. Wielu pewnie mdli, jak widzą Twój kolejny wpis bez nawet jego czytania. Wracaj lepiej do jaskini.

Moja naiwnosc wziela gore...

Widocznie już stęsknił się za Tobą :)

Na szczęście tutaj na Bocznicy można - czasami - napisać to i owo bez jakichś tragicznych ban-konsekwencji, a zwłaszcza w wątku nie założonym przez excel sheet'a :-)

Nie byłbym tego taki pewien. Doniósł lub zaraz doniesie i na ten wątek oraz wpisy w nim, choć wg mnie nijak nikomu krzywdy nie robiące. Na pewno jednak tutaj sobie (osobiście) nie zbanuje nikogo.

Excel sheet musi uważać co pisze we własnym wątku blogowym, bo nawet jego wpisy są moderowane jeśli są nie na temat i mają się do zakładki Analog jak...nijak ;-)

clinteastwood.gif

Excel sheet musi uważać co pisze we własnym wątku blogowym, bo nawet jego wpisy są moderowane jeśli są nie na temat i mają się do zakładki Analog jak...nijak ;-)

Po prostu, master of disaster :)

Pan i wladca na krancu internetu - ) Zreszta jak juz kiedys pisalem, nie on jeden troluje w analogu. Dla przykladu disco w kilku forumowych "odcieniach" tez potrafi dac popis..) Po bany tez chetnie siegal...

Nie byłbym tego taki pewien. Doniósł lub zaraz doniesie i na ten wątek oraz wpisy w nim, choć wg mnie nijak nikomu krzywdy nie robiące. Na pewno jednak tutaj sobie (osobiście) nie zbanuje nikogo.

Żeby była jasność, panowie -- ja również zgłaszałem wasze posty, bo uważam że draństwo i prostactwo wypalać trzeba żelazem, przy samym korzeniu, a przyzwolenia na zachowania takie, jak wasze nie może być nawet na centymetr, bo się plugastwo rozejdzie po całym świecie -- nieważne, czy mówimy o tym forum, czy o 'realu'.

Pan i wladca na krancu internetu - ) Zreszta jak juz kiedys pisalem, nie on jeden troluje w analogu. Dla przykladu disco w kilku forumowych "odcieniach" tez potrafi dac popis..) Po bany tez chetnie siegal...

Ale disco to jednak inteligenty o sporej wiedzy w temacie facet, jak pokazaliśmy że odbierając oponentom prawo do wypowiedzi zostanie izolowany z każdej dyskusji, zaniechał i wierze, że zrozumiał chamstwo takiego postępowania. Teraz pisze np. u nas w magnetofonach i wnosi sporo ciekawych i konkretnych wpisów. Osobiście mu z resztą to napisałem.

O Ex banmaster wypowiadać sie nie będę, szkoda czasu :-)

Włodek.

Żeby była jasność, panowie -- ja również zgłaszałem wasze posty, bo uważam że draństwo i prostactwo wypalać trzeba żelazem, przy samym korzeniu, a przyzwolenia na zachowania takie, jak wasze nie może być nawet na centymetr, bo się plugastwo rozejdzie po całym świecie -- nieważne, czy mówimy o tym forum, czy o 'realu'.

Myślę że jesteś w mniejszości razem z excel sheet'em, co nie zmienia faktu że wątki z wpisami typu "podróż na działkę" albo "poparzcie jak mam tragicznie ustawioną wkładkę ale mój demoludwinyl bije na łeb KAŻDA cyfrę" powinny lądować na Bocznicy, bo ileż można mieć cierpliwości dla trolla, choćby to był troll winylowy...

Jim-Carrey-GIF-PACK-10.gifomR5K2E.gif

I co...Dumny jestes z siebie..? Bo tak pieknie Lukaszku piszesz...

Daj spokój Wojtku. Widzę w Łukaszu sporą część siebie (z wyjątkiem donoszenia) i jestem pewny, że tak go Ex banmaster zawiedzie jak mnie. A widać że Łukasz to dobre chłopaczysko, tylko od życia w dupę mało jeszcze dostał. I na prawdziwą mendę jeszcze nie trafił :-))

Ale widać że ma szansę :-))

Włodek.

A mnie osobiscie bierze na mdlosci, czytajac idiotyzmy trola, a teraz wpisy takie jak Twoj....Lukaszku.

Pora na wieczorny spacer...Z Agnieszka..))) Trzeba dbac o zdrowie..)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.