Skocz do zawartości
IGNORED

Oddam w dobre ręce!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Jest, dzisiaj płytka doszła :-) SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA VORPANE !!!, duży minus dla Poczty Polskiej za opieszałość w dostarczeniu przesyłki :-( Świetna ta inicjatywa z wysyłaniem prezentów, szkoda tylko że ja nie mam nawet porządnych piratów do przegrania i ofiarowania w zamian :-(

Pozdrowienia dla vorpane i innych ludzi o złotym sercu ;-)

Michał

I love the sound of crashing guitars

no to ja też, tym razem oficjalnie, podziękuję Jarokarowi za płytke z Milesem Davisem.

fajna swingująca płytka........heh....może się okazać dla mnie przełomowa ;)

pod względem sluchania wczesnego jazzu i dętych intrumentów ;)

Zbig ---> Ta twoja antena jest jeszcze "aktualna"?? Moja dziewczyna kupila sobie wieze i anteny nie bylo w komplecie...meczy mnie teraz zebym cos zrobil zeby radio gralo. probowalem podlaczac kabelki ale szumi wtedy:/ Uratowalbys mnie od kupna takowej. Jak masz ja jeszcze i nie zmieniles zdania odezwij sie prosze na priv

>mciej: W okolicach domu bede od 8.10.04 do (chyba) 12.10.04, potem znikam do 16.10.04.

Jakby co to przypomnij mi sie na priv'a - musze to urzadzenie przetransferowac ze swojego eks mieszkania do obecnego. Nie bardzo tylko wiem jak to zabezpieczyc na czas transportu - mialem ostatnio przygode z jednym tunerem, ktorego kupowalem - wygiety gorny prawy rog plyty czolowej. Servisco/DHL sie nie popisalo. :(

Przepraszam wszystkich pominietych - chyba bylo kilka osob chetnych na Fonice przed mciej'em. Poprawiam sie - sprawdze ten watek po powrocie w domowe pielesze i bede probowal kontaktowac sie z chetnymi wg kolejnosci wpisow.

Czy nie ma ktos na zbyciu Sondek'a CD-12 - moze byc bez gwarancji? ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Obiecanych ślepych testów nie robilem, bo różnica była tak oczywista, że nie było potrzeby. :)

>Zolty

Po tym jak podaleś model gramofonu nikt już się nie odezwał :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na to wygląda :))

Naprawdę nie chciałem usłyszeć jakiejkolwiek różnicy , bo to tylko oznacza większe wydatki, no ale niestety jest :)) Chociaż można uznać że JFlat po prostu odtwarza poprawnie, bo jest już wykonany porządnie i ma więcej miedzi :), a w wyższych kategoriach już nie musi byc różnicy, no ale pewnie się jeszcze przekonam jak to jest naprawdę.

Na to wygląda :))

Naprawdę nie chciałem usłyszeć jakiejkolwiek różnicy , bo to tylko oznacza większe wydatki, no ale niestety jest :)) Chociaż można uznać że JFlat po prostu odtwarza poprawnie, bo jest już wykonany porządnie i ma więcej miedzi :), a w wyższych kategoriach już nie musi byc różnicy, no ale pewnie się jeszcze przekonam jak to jest naprawdę.

• 2 tygodnie później...

A więc oddam magnetofon kasetowy Unitra ZRK M 532 SD.

drewniana obudowa itd.

stymże jest to coś dla lubiacego dłubać, bowiem już ktos w nim grzebał (nie ja!, jak znam życie to brt podczas studiów się bawił) no i tak. kilka gniazd jest luźnych, stan zewnętrzy ujdzie, nawet ok.

działa :) stymże tak - przewijanie działa, ale play nie działa. widać coś sie chyba musiało urwać w środku.

magnet sie świeci itp.

ma osobną regulacje poziomu wyjściowego dla słuchawek i do głośników/wzmacniacza (?)

nie wiem - nie używałem go nidgy, znalazłem niedawno leżacego biedaka w piwnicy.

jak ktoś będzie chetny, to dorwę cyfraka i zrobie jakieś fotosy.

email w " o mnie"

Mad

Czy masz jeszcze tę antenę???

Poza tym jestem chętny na jakieś kabelki o długości min 2x 2,5m. Jeżeli ktoś ma jakieś przykrótkie odcinki to wykorzystam do zmiany kabelków wewnątrz kolumn.

No dobrze to i ja coś oddam -4 kilo piachu. To znaczy chciałem powiedzieć dwa opakowania po 2kg cennego kruszywa bazaltowego w postaci audiofilskiego żwiru o wymiarach 2-4mm. Na mokro jest czarny, na sucho szary. Wystarczy na wypełnienie przeciętnych standów. Kupiłem ze zbyt dużym zapasem no i mi zostało.

Odbiór loco drzwi mojego mieszkania w Pruszkowie lub dowiozę do centrum Warszawy.

• 3 tygodnie później...

Podczas jesiennych porządków natrafiłem na cóś takiego (nawet zapomniałem że to mam):

Interconnect MONSTER CABLE INTERLINK 200 1m

Fakt, żadne cudo, ale do budżetowego zestawu jak znalazł. Oddam w dobre ręce na zasadach ogólnych (ktoś, kto go ode mnie weźmie, ma moralną powinność puścić go dalej w obieg via Forum, gdy przestanie go używać). Ze względu na to, że nie chce mi się go wysyłać (leń we w człowieku siedzi) w grę wchodzi odbiór osobisty gdzieś w centrum Krakowa. Oczekuję chętnych, pierwszeństwo mają ci, co niegdys się tym kablem interesowali... ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.