Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie w Poznaniu lub okolicach oferują usułgi CNC drewno ?

piotrek_poz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Tak jak w temacie szukam w Poznaniu/Swarzędzu lub okolicach zakładu lub osoby , która wykona plintę (do garrarda 401). Czy polecacie jakieś zakłady ? Wolę się zapytać bo trochę ofert znalazłem ale liczę że ktoś mi tu poleci sprawdzony namiar. Do tego potrzebuje, też dostępu do desek dębowych, ponieważ chcę wykonać plintę z dębu , deski o grubości 4 cm lub 3 cm. A do frezowania by było takie coś

Jak wygląda zrobienie projektu do wycięcia w takim zakładzie ?

_MG_5365.jpg_MG_5364.jpg

Witam.

Ja korzystam z usług na frezarce CNC w tej firmie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , kontakt najlepiej 606 821 634. Mają także zaprzyjaźniony zakład stolarski po sąsiedzku. Możesz dostarczyć detal lub zrobić projekt na papierze sami sobie go opracują.robiłem z ich pomocą obudowy do moich kolumn

male2012-12-29%2018.59.13.jpg

Co zaś się tyczy Desek dębowych.

Widzę, że na fotografiach jest klejonka, w takim układzie możesz zamówić dębową np. tutaj na wymiar i w określonym gatunku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) lub spróbować poszukać blat kuchenny z klejonego dębu.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie myśl - słuchaj.

Jeszcze mi się przypominało, że usługi można tez zamówić w f-mie Spiral w Swarzędzu i jeszcze Witowa ale oni są w Witkowie. Można jednak usługę zrealizować przez salon w Poznaniu na Obornickiej.

Zerknij jeszcze tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) chociaż osobiście wybrałbym chyba bardziej jesion

Ukryta Zawartość

Nie myśl - słuchaj.

dzięki wielkie Zoller . Ja jestem ze Swarzędza to zacznę od Spirala lub od Kurczmy. bo z tym projektem to mam szablon w formacie tego dwx czy jakoś tak ale na to by trzeba te szczegóły ponakładać

To widzę, że jest nas coraz więcej w Swarzędzu :), chociaż ja mieszkam w okolicach.

Lepiej od Spirala, na Wrzesińskiej bezpośrednio przed Szpotem. Trochę drożej ale szybciej :)

Jak masz plik w .dwx, to bardzo dobrze, bo, to gotowy plik:)

Nie myśl - słuchaj.

tak ale by trzeba go trochę obrobić i dodać elementów ale najbardziej zagmatwane linie są . A orientacyjnie jakie to są ogółem koszty za wycięcie np. tych kolumn ?

Z czasem to mi się nie spieszy , chodzi o to bardziej by ktoś podszedł ze spokojem do tego bo domyślam się, że ten mój projekt może być upierdliwy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.