Skocz do zawartości
IGNORED

Czy HI FI i muzyka jeszcze wychodzi ?

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Czy "HI FI i muzyka" jeszcze wychodzi ?

Pan redaktor Stryjecki zrobił interes na promowaniu L.Możdżera i nas delikatnie mówiąc ma w tyłku.

9.09. i jeszcze gazetki nie ma, chyba czas wziąć się do pracy, wakacje się skończyły :-))

https://www.audiostereo.pl/topic/11138-czy-hi-fi-i-muzyka-jeszcze-wychodzi/

nie pamiętam w jakim to było numerze (dość już chyba dawno) ale to lepszych rzeczy jakie popełnił Stryjecki. Mianowicie zaczął artykuł słowami że kobiety są jak pojemnik na galaretkę :))))))))))

dla mnie miodzio! :)

Pozdrawiam.

The odd get even.

HFiM jeszcze się nie pokazało, bo w owalnym gabinecie Naczelnego, za zamkniętymi drzwiami i zaciągniętymi kotarami, nadal trwają negocjacje z dystrybutorami dotyczące ilości gwiazdek. Na całej Blokowej daje się słyszeć podniesione głosy bądź nieludzkie skowyty, przerywane raz po raz hukiem wystrzału. Od czasu do czasu, pod budynek redakcji podjeżdża Józwa swoim poldkiem-kombi, ładuje do środka jakieś bezkształtne pakunki owinięte w czarne foliowe worki i wywozi w nieznanym kierunku...

a potem milicja ludowa ("Lukarowa" - forumowa) wchodzi do akcji i rozpier... całe zgromadzenie przejmując monopol na dystrybucję wszystkich marek na polskim rynku. Nie ma już ani pism fachowych jeno łapówki od producentów dla Komitetu Centralnego dystrybucji za możność sprzedaży w RP....

Tak to wszyscy łupią bezlitośnie w gazetę, sypią pęczkami obelg przy każdej okazji, a jak się coś opóźnia, to od razu "dlaczego nie ma"

Oj panowie.... :)

Może nadredaktor się obraził na was i posprzatał piaskownicę.

Istnieje też prawdopodobnieśtwo że jabadabadu doprowadził całą redakcję do takiego szału, że zażywają teraz odpoczynku - na Prozacu albo Tworkach.

Podobno całe to opóźnienie przez to, iż gutten nie oddał recenzji na czas. Teraz go Naczelny gania po całej Wawie z woźnickim batem w ręku. Gutten... jak byś już nie miał gdzie uciekać to wpadaj do mnie. Schowam Cię w piwniczce, tylko daj znać trochę wcześniej żebym wino zdążył wyjąć.

Pzdr.

Ty Lolo nie bądź taki dowcipny, bo wywołasz wilka z lasu. Już jakieś dziesięć płyt do recenzji kurzy się u mnie na półce i na lepsze czasy czeka. Ale żeby nie wyjść na kompletnego nieroba, to dodam, że niektóre teksty już od dawna zalegają na redakcyjnym serwerze. Jeden nawet od roku :-))) Bardzo nad tym boleję, bo rzecz dotyczy pewnej urodziwej pianistki, którą wysoko oceniłem (tzn. płytę). Pianistka da za jakiś czas koncert w Warszawie, a ja nie będę mógł podejść i powiedzieć: "Cześć kiciuś, to ja cię stworzyłem. Należy mi się conajmniej kolacja ze śniadaniem".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.