Skocz do zawartości
IGNORED

Lampizator DSD DAC

marslo

Rekomendowane odpowiedzi

Czy widzisz gdzies tu w moich wpisach jakies linki?

Żale? Też nie widzę.

Napisałem jedynie, ze jeden branżowy forumowicz podsrywa drugiego. Nieladnie i tak sie moim zdaniem nie robi ale ten rynek taki jest.

Nieprawde napisalem?

Widze, ze masz ciagle na mnie ochotę, nie bede ci dawal powodów.

Pozdro

bardzo się cieszę

pzdr

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Jarek,

Z przyjemnoscia, mam jednak wrazenie, ze tylko 2 osoby z grona dyskutantow w tym watku mialo do czynienia z lampi dsd dac w swoim systemie.

Zachecam do sprobowania, wtedy wszystkie krytyczne opinie beda mialy jakas realna podstawe.

Oczywiscie dopuszczam taka mozliwosc, ze wyglad lampiego i jego wewnetrzna konstrukcja powstrzymaja kolegow nie tylko przed kupnem, ale nawet sprobowaniem.

Namawiem, zeby pokonac uprzedzenia i po prostu przezyc kolejne audiofilskie doswiadczenie, aby wyrobic sobie wlasna opinie nt dzwieku plikow dsd z lampiego.

Konto w trakcie usuwania

Gość rochu

(Konto usunięte)

Pewne wątki na tym forum powstały dlatego, że była potrzeba ucieczki z nieudanego zakupu albo stworzenia sobie bazy na późniejszą odsprzedaż z minimalną stratą.

Ile sie da napisać ciepło o danym klocku i wysoko zindeksować wątek w google.

Wydaje się, że tak należy czytać właśnie wątek Naczelnego Audiofila RP, wątek o Auralicu czy o JBL-u.

Zastanawiam się jak było w przypadku wątku niniejszego?

Jarek,

Z przyjemnoscia, mam jednak wrazenie, ze tylko 2 osoby z grona dyskutantow w tym watku mialo do czynienia z lampi dsd dac w swoim systemie.

Zachecam do sprobowania, wtedy wszystkie krytyczne opinie beda mialy jakas realna podstawe.

Oczywiscie dopuszczam taka mozliwosc, ze wyglad lampiego i jego wewnetrzna konstrukcja powstrzymaja kolegow nie tylko przed kupnem, ale nawet sprobowaniem.

Namawiem, zeby pokonac uprzedzenia i po prostu przezyc kolejne audiofilskie doswiadczenie, aby wyrobic sobie wlasna opinie nt dzwieku plikow dsd z lampiego.

Zapewne mnie nie miales na mysli więc ...3.

Ja mialem, ze starą wprawdzie wersją ale granie mi sie podobalo i moim zdaniem bylo warte życzonej kasy w porownaniu do chińskich wynalazków do powiedzmy 3-5 tysiów.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Pewne wątki na tym forum powstały dlatego, że była potrzeba ucieczki z nieudanego zakupu albo stworzenia sobie bazy na późniejszą odsprzedaż z minimalną stratą.

Ile sie da napisać ciepło o danym klocku i wysoko zindeksować wątek w google.

Wydaje się, że tak należy czytać właśnie wątek Naczelnego Audiofila, wątek o Auralicu czy o JBL-u.

Zastanawiam się jak było w przypadku wątku niniejszego?

Uspokoje Twoje sumienie,nadal mam lampi dsd dac i nie zamierzam sie go pozbyc, wiecej - nosze sie z zamiarem odsluchu big 7 juz od jakiegos czasu.

W tym watku o lampim pisze sie najmniej, najwiecej czasu poswieca sie na czarny PR lub pozamerytoryczna dyskusje.

Zapewne mnie nie miales na mysli więc ...3.

Ja mialem, ze starą wprawdzie wersją ale granie mi sie podobalo i moim zdaniem bylo warte życzonej kasy w porownaniu do chińskich wynalazków do powiedzmy 3-5 tysiów.

Pozdro

Rzeczywiscie umknelo mi, no to trzech- banda trojga?:)

Ktos jeszcze?

Konto w trakcie usuwania

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Szymon to.............!!!!!

Bez urazy oczywiście dla .................

Mi to akurat nie przeszkadza.

Ja mam kilku kolegów tzw. gejów i są to inteligentni i sympatyczni ludzie czego o wielu na tym forum bym nie powiedział.

I napisałem to niestety bez satysfakcji ;(

Jak będziesz do mnie jechał na wiosnę musisz zabrać tego dac-a ze sobą.

Posłuchamy , ocenimy a jak zagra tak wybitnie jak opisujesz ( i opisuje kol. Elberoth) to zawsze po zakupie można przykryć go jakąś torbą z Biedronki żeby w oczy nie kłuł ;)

Posłuchamy , ocenimy a jak zagra tak wybitnie jak opisujesz ( i opisuje kol. Elberoth) to zawsze po zakupie można przykryć go jakąś torbą z Biedronki żeby w oczy nie kłuł ;)

To jest nowy odłam audiofilizmu ... zamaskowany ;).

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

Gość cybant

(Konto usunięte)

Mi to akurat nie przeszkadza.

Ja mam kilku kolegów tzw. gejów i są to inteligentni i sympatyczni ludzie czego o wielu na tym forum bym nie powiedział.

I napisałem to niestety bez satysfakcji ;(

Jak będziesz do mnie jechał na wiosnę musisz zabrać tego dac-a ze sobą.

Cholera...pudło...:((

A co Ciebie strasznie wkurza ....?

I to będzie Szymon...yes..yes...yes...;)))

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Da sie zrobic, polecimy z Calypso, on czyta sacd?

Bo jak rozumiem na amare sie nie zdecydowales?

Czyta nawet Braila i z tego co się orientuję alfabet Morsa również ;)

A co Ciebie strasznie wkurza ....?

Ogólnie chamstwo i cwaniactwo.

A na forum jeszcze dodatkowo obwoźni naganiacze próbujący opychać sprzęt innym bez ich wiedzy i akceptacji, rżnąc przy tym przysłowiowego głupa ;(

Brothers in ArmsBrothers in Arms - Najlepsze wydanie to XRCD

Jasne ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

vs.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rzeczywiscie umknelo mi, no to trzech- banda trojga?:)

Ktos jeszcze?

czasy kingston.neostrada i wynalazki z tamtego okresu - obecne nie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Gość cybant

(Konto usunięte)

A na forum jeszcze dodatkowo obwoźni naganiacze próbujący opychać sprzęt innym bez ich wiedzy i akceptacji, rżnąc przy tym przysłowiowego głupa ;(

No patrz ..też tak mam...;)

Tylko ani Ty , ani Marslo ...Stary , Tomkly , Artuku , Sly , Milimetr, Squad, i kilka innych osób tego nie robi ...jak kogoś nie wymieniłem przepraszam.

A chamstwo Szymona ..to ...

Ktoś tutaj to lubi ?

Gość jt211

(Konto usunięte)

Jarek jest tu całkiem spora grupa kumatych ludzi którzy nie dadzą sie zrobić w bambuko i są tu chyba dla ubawu bo nie bardzo widzę inny powód.

A leszcze no cóż muszą się wyleszczyć :)))

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

BoDex skąd Ty w kółko znajdujesz takie ciekawostki ? :)

Ty to masz "łeb" ;)

A tak w temacie to ta płyta to klasyka "porównań nośników i płyt".

Słuchałem w wersji SACD i CD i chyba XRCD ( tego już nie pamiętam) i dla mnie najlepiej nagrana / brzmiąca płyta to była płyta CD 44.1/16bit.

Gość jarek&ania

(Konto usunięte)

Jarek jest tu całkiem spora grupa kumatych ludzi którzy nie dadzą sie zrobić w bambuko i są tu chyba dla ubawu bo nie bardzo widzę inny powód.

A leszcze no cóż muszą się wyleszczyć :)))

Józek mnie nie chodzi o takich strych zgredów jak my tylko o nowych i tych , którzy jak poczytają sobie tutejsze figle to nie mają ochoty pogadać lub spróbować dowiedzieć się czegoś bo boją się ,że od razu dostaną patelnią w ryj ;)

Gość jt211

(Konto usunięte)

Józek mnie nie chodzi o takich strych zgredów jak my tylko o nowych i tych , którzy jak poczytają sobie tutejsze figle to nie mają ochoty pogadać lub spróbować dowiedzieć się czegoś bo boją się ,że od razu dostaną patelnią w ryj ;)

Masz rację ale jedyne wyjście to prywatne forum bez reklam i z prawdziwą

moderacją plus bezwzgłędny nakaz opisu posiadanego sprzętu.

Ale to marzenie ściętej głowy ...

Gość cybant

(Konto usunięte)

A tutaj bardzo się mylisz...tylko koledzy na priv piszą...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.